Coaching en Begeleiding

Marleen te Vaanholt wil jou graag helpen om meer uit jouzelf en je leven te halen. Als healer, spiritueel motivator en Inter-View Coach doet zij dat op haar eigen manier. Een manier die jou misschien wel veel verder gaat brengen dan de gangbare manieren.

Coaching Marleens way

Wat is die gangbare manier?

Als jij rondkijkt en rondvraagt dan hebben succesvolle mensen het volgende met elkaar gemeen:

 - Ze willen hun werk naar beste kunnen doen.

 - Ze gaan in de leer bij de besten; -  Ze gaan in de leer bij de besten.

 - Ze omringen zichzelf met mensen die hetzelfde willen bereiken of het al bereikt hebben.

 - Ze laten zich coachen.

Het maakt niet uit welke training, webinar, challenge of boek je doet of leest, dit zijn de vier gangbare elementen van succes.


En dat is allemaal leuk en aardig als je inderdaad doelen hebt in sport of het starten van een eigen bedrijf of het laten groeien daarvan.

Maar wat nu als je nou :

   1. - studeert, of
   2. - in loondienst of als ambtenaar werkt, of
   3. - een kleine zelfstandige als slager, kapper, eigenaar van een boetiekje, etc bent, of
   4. - werkloos bent, of
   5. - juist ziek is of arbeidsongeschikt bent, of
   6. - thuis bent omdat je zorgt voor de kinderen of al gepensioneerd bent, of
   7. - misschien nu wel schulden hebt,

en óók meer uit jezelf wil halen en denkt dat je meer uit jouw leven te halen valt en op jouw manier een verschil wil maken?

 

Wat doe je dan? Hoe pak je het dan aan? Waar haal je dan je steun vandaan? Op een wijze die past bij de middelen die je NU hebt?

 

Ik weet niet waar jij nu staat, maar mijn vertrekpunt jaren terug was ziek zijn, in de wao zitten, vastzitten in een ongezonde relatie met schulden, lage zelfwaardering, constant tegenslagen en nieuwe onverwachte problemen en het enige wat ik in eerste instantie wenste, was meer rust, een betere gezondheid en me nuttig kunnen voelen. En kijk waar ik nu ben.

Dankzij kleine stappen, een belangrijke keuze hier, een healing daar, een 'toevallige' cursus die op mijn pad kwam, onverwachte steunende en inspirerend gesprekken en vooral de steun van het Universum is mijn leven op alle vlakken verbeterd. Mijn gezondheid is vooruit gegaan. Ik ben steeds meer gaan ondernemen. Ik ben mijzelf steeds op waarde gaan schatten. Ik ben uit de ongezonde relatie gestapt en ben gaan leren hoe gezonde relaties in elkaar zitten en wordt nu steeds meer omringd door banden op een gezonde basis. Er is rust en balans in mijzelf en mijn huis. En ik ken geen grote tegenslagen meer, maar juist grote verrassingen die laten zien dat overvloed en je gelukkig voelen in vele vormen kan komen.

Dat alles heb ik kunnen doen, door enkele van mijn grote kwaliteiten, namelijk mijn analytisch vermogen, doorzettingsvermogen, positiviteit, het blijven luisteren naar mijn gevoel (innerlijk kompas) en vooral meer en meer gaan geloven in mijzelf.

En ik, Marleen, geloof ook in jou. Ook jij hebt alles in je en met de juiste hulpmiddelen kan ook jij zo veel meer voor jezelf bereiken dan jij nu wel beseft. En dat hoeft echt niet met een programma die maanden duurt of heel veel kost of een coach. Ook met kleine simpele middelen kan jij al heel ver komen. Met het ene stukje hier en nu en het ander stukje later. Zolang jij je maar openstelt voor jouw innerlijke leiding, dan zal het Universum jou precies datgene brengen wat jij NU nodig hebt.

 

Laat het Universum ook jou coachen

Benut Marleen's unieke connectie met het Universum en haal het beste uit jouzelf!

Logo WMR

Waar kan ik dan uit kiezen?

Wat past bij mij?

Wat er precies bij jou past hangt af van jouw situatie. Voor ieder situatie en ieders budget zijn er mogelijkheden. Voel goed wat jou aanspreekt en waar jij nu op dit moment mee zou kunnen beginnen. En doe vanuit daar die vervolgstappen die bij jouw situatie aansluiten.

 

Zo kan je bij mij kiezen uit het volgende:

Dagelijkse boodschappen

Dagelijkse boodschappen - Op Facebook of via de dagkaartennieuwsbrief deel ik dagelijks inspirerende boodschappen die jou helpen die dag het beste uit jezelf te halen. Aan het begin van iedere week en iedere maand is er een video met de bijbehorende energetische boodschap voor die betreffende periode.

Online trainingen

Online trainingen en events -  Ik heb verschillende online trainingen waarin ik met uitleg, tools en tips jou ondersteun met die essentiële informatie die jij echt nodig hebt om iets werkelijk te kunnen begrijpen en toe te passen. Daarnaast kan je live met mij samenwerken tijdens de tweedaagse LOVE my LIFE Intensive.

Kijk en klik hieronder voor meer informatie en wijze van deelname!

 

Ecourse Veranderen doe je zo!

 

Blokkades herkennen en helen

 
Gratis

Adviesgesprek