Healingen

Als trance medium benut  ik, Marleen te Vaanholt, in mijn healingen meerdere manieren om jou door blokkades heen te helpen.  Per healing stem ik mij af op de intentie(s) en op de energieën van dat moment. Vervolgens geef ik mij volledig over aan het Universum en laat ik mij geheel leiden. Ik doe dan wat ik voel dat gedaan moet worden en stel me volledig beschikbaar om datgene te helpen doorwerken wat voor een ieder voor dat MOMENT mogelijk is. Ik behaal hierdoor ongekende krachtige resultaten.

Healingen Cirkel

Wees bereid je volledig over te geven om te kunnen worden wie je kan zijn!

Het enige wat jij hoeft te doen, is bereid te zijn je te laten helpen en bijstaan door mij, Marleen te Vaanholt, mijn kristallen en het Universum en je zal zien dat jij moeiteloos door blokkades heen gaat!  Ja, echt! Het gaat moeiteloos!

Ik ben namelijk steeds meer gaan zien en beseffen dat mijn gaven zo bijzonder zijn, dat het Universum mij zelfs een wijze heeft laten zien waardoor mijn ketenhealingen al hebben gewerkt aan meer dan 2 MILJARD mensen, meer dan 76 MILJOEN plaatsen en meer dan 68 MILJOEN dieren!

Met andere woorden, 1 op de 3 mensen wereldwijd heeft al eens een healing van mij ontvangen!

Alleen de meesten weten niet, dat het Universum die kans heeft genomen om mijn werk in te zetten om ook hen verder te helpen omdat het aansluit bij hun eigen hulpvraag aan het Universum.

Jij hebt nu de kans om bewust te gaan kiezen om mee te gaan doen aan één van mijn volgende transformerende healingen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik voel per healing welke methode benut mag worden. Vaak wordt de basis gevormd door mijn speciale Atlantean Healing set of juist de Lemurische kristallen die horen bij de Crystal Keys Methode en dat vul ik aan met datgene wat er maar nodig is. Kristallen, schedels, orakelkaarten, veren, beelden, wierook of smudge, kleuren, afbeeldingen, etc. En vervolgens ga ik in afstemming op de intenties en deelnemers aan de slag.

En wat er dan gebeurd, is keer op keer een verrassing en toch ook weer niet. Het is zo passend en ze diepgaand en de transformaties die mensen ondergaan ook. Het kan variëren van benutten van mijn sjamaanse drum, zang, bespelen van de Milltone of klankschalen tot uitvoeren van bewegingen en dans of zelfs het ter plekke channelen van een meditatie die na de healing gedeeld mag worden als audio of tekst. Van alles wat ik, Marleen, tijdens de healing doe, maak ik vervolgens een verslag zodat jij als deelnemer meegenomen kan worden in wat er tijdens de healing is gebeurd en aan wat voor soort blokkades er met nadruk is gewerkt. 

jouw mogelijkheden

Ik heb op dit moment drie healing varianten waaruit jij kan kiezen die jou vrijwel moeiteloos door je blokkades heen leiden…

Thema Healingen
Thema Crystal Healingen - Iedere maand is er een afstandsgroepshealing rondom een maandthema. Door je samen te verbinden, versterk je de kracht van elkaars healingsproces en kan je rondom dat thema grotere stappen maken dan alleen. Tijdens sommige healingen ontstaan meditaties die apart besteld kunnen worden.
Privé Healing

Love to Grow - Geïnspireerd door de krachtige healingen en de meditaties die zijn ontstaan heb ik een maandprogramma opgezet waarin jij rondom een bepaald thema een maand lang intensief aan de slag gaat. Je krijgt dagelijks affirmaties die alle aspecten van het maandthema uitdiepen en daarnaast ook nog eens een afstemscript en een audiomeditatie. Ter aanvulling daarop kan je mee doen aan de Crystal Healing van de maand.

Healing loslaten Negativiteit

Gratis Keten Healing - Loslaten Negativiteit - Door een speciale opzet werkt deze healing niet alleen aan jouzelf maar ook door aan meer dan 1 MILJARD mensen en miljoenen plekken en dieren. Deze healing loopt daarvoor 24 uur lang en de verschuivingen die daarna plaats vinden zijn zeer bijzonder te noemen. Je omgeving verandert echt letterlijk mee.

 

Ascentiehealing

 

AudioHealing - Transformeren van Kanker

 

Audiomeditatie Diep Loslaten

 

Audiomeditatie Ritme van je Hart

 

Crystal Healing - Loslaten Negativiteit € 0,00

 

Klankhealing Geld is energie

Dit is wat mensen zeggen ...

Marleen wat een krachtige healing was het en wat een waardevolle meditatie.

Anneke…Over ketenhealing Loslaten Negativiteit

Ik heb zonet de healing beluisterd en vanaf het eerste tot het laatste moment tintelde mijn hele lichaam. Voor mij is dit een teken, dat de healing heel diep werkt. Zelfs nu nog voel ik tintelingen.

Charlotte…Over Audiomeditatie Diep Loslaten

Ik was de healing vergeten, maar het viel me vandaag op, dat er zoveel verbetering was.
Dank je wel!

Liz…Over thema Healing