collage-juli-2016_

Readingen

Om jou te helpen meer uit jezelf en je leven te halen, benut Marleen te Vaanholt natuurlijk ook haar gaven als medium en geeft ze gratis en betaalde readings.

Dit doet zij o.a. met het trekken van (orakel)kaarten voor algemene dagelijkse boodschappen, weekreadingen en maandreadingen. Al die readingen worden gepubliceerd op Facebook en in haar Dagkaarten Nieuwbrief en de video's kan je ook hier op de site terugvinden bij maandreadingen en weekreadingen.

 

Nieuwsbrief

Als jij in bent voor gemak en als jij geen dagkaart, week- of maandreading meer wil mis lopen, schrijf je dan in voor de Dagkaarten Nieuwbrief. Je ontvangt dan ze dan direct na publicatie in je mailbox en kan de video's en kaarten direct vanuit je mail bekijken op het moment dat het jou goed uitkomt. Bovendien krijg je een welkomst bonus en ben je altijd als eerste op de hoogte van speciale acties en nieuwe diensten. Daarnaast zijn er soms speciaal voor de nieuwsbriefabonnees speciale acties!

 

Dit is wat mensen zeggen....

 

Dank je wel voor alle positieve energie en alle tijd! Dat hebben wij mensen soms nodig ! - Suzan

 

 

Ik je hartelijk bedanken voor alle ondersteuning die ik van je heb mogen ontvangen in de afgelopen periode. Ik ben volop in ontwikkeling en kan daarvoor heel goed alle aanbevelingen van je gebruiken. - Greet

 

 

De dagkaarten trek je je, neem ik aan, voor t collectief. je hebt zoveel volgers dat ik me niet kan voorstellen dat je dat voor een ieder persoonlijk doet. De kaarten kloppen zo precies bij het proces waar ik in zit dat ik het gevoel heb dat je ze voor mij persoonlijk trekt. Is dat ook zo of is dat voor allemaal omdat dat de dagenergie is? - Pauly

 

 

Geofix: Meest optimale woonplek Inter-View

Hoe zou het zijn om te weten waar jij op aarde het meest tot je recht komt?

Levensmissie Inter-View

Prive reading

Zit jij op dit moment op een punt in je leven dat jij wel wat meer duidelijkheid kan gebruiken over wat het Universum voor in gedachten heeft voor de komende tijd, dan is een privé reading heel verhelderend.