lml-promo-mrt2018

LOVE my LIFE Intensive

Weet je wel dat je tijd mag nemen om aan jouzelf te werken, maar toch komt het er steeds maar niet van op de wijze waarnaar jij verlangt? Blijf je uitstellen of kom je maar niet bij de kern? Of als je er wel voor gaat zitten, lukt het dan niet voldoende om jouw belemmerende patronen te doorbreken of de juiste draai te vinden? Besef jij, dat jij daardoor kansen en mogelijkheden laat liggen om meer uit jouzelf en jouw leven te gaan halen.

Love my life intensive

Tweedaagse live event waarin jij moeiteloos jouw blinde vlekken gaat ontdekken en transformeren! 

I love my Life

Is ‘Ik hou van mijn leven!’ iets wat jij zonder rare onderbuik gevoelens kan zeggen of roept dat meteen allemaal problemen en verlangens op naar wat er allemaal beter of anders zou moeten of kunnen gaan?

LML-sept2017

Hoe tevreden ben jij over jouw leven en over hoe jij in het leven staat?

Ervaar jij nog veel problemen?

Ben jij regelmatig, soms of misschien zelfs heel vaak uit je doen? Bijvoorbeeld doordat jij je ontevreden, ongelukkig, geïrriteerd, gefrustreerd, boos, verdrietig, lusteloos, machteloos, hulpeloos of moedeloos voelt?

Of lijkt jouw leven ogenschijnlijk eigenlijk wel oké, maar knaagt er in jou een gevoel, dat het leven toch meer zou mogen zijn, dan dat jij nu voelt en ervaart?

 

Hoe zou het zijn als ...

Hoe zou het zijn, als jij zou kunnen zien waar jij nu echt staat in het leven en waardoor jij je zo voelt als je nu doet?

Hoe zou het zijn, als je dat vervolgens moeiteloos zou kunnen ombuigen naar andere manieren van denken, voelen en handelen die meer past bij waar jij echt naar verlangt?

En dat jij zou gaan snappen waarom jouw situatie is geworden zoals die nu is en hoe jij dat zelf, zonder hulp en invloed van anderen, kan gaan veranderen naar waar jij vanuit jouw diepste ziel naar verlangt?

Of beter zelfs, dat jij vanaf nu, weet dat jij iedere situatie aankan omdat jij de tools en informatie hebt waardoor jij de grip over je leven hebt en aan het stuur kan blijven staan van jouw leven.

 

Leer te leven

Op bovenstaande vragen had ik jaren terug geen pasklaar antwoord. Ik bestond en keek toe en werd door het leven geleefd. Totdat ik in 1996 een ernstige ziekte kreeg en ik meermalen voor belangrijke keuzes stond in het leven. Door die situaties werd ik gedwongen die keuzes heel bewust te doen en dat is achteraf gezien nu juist ook de enorme kracht geweest. Ik ben mij bewust meer liefde, kansen en mogelijkheden gaan gunnen en heb dat allemaal ook gekregen.

Toch ging het in 2001 opnieuw mis en kreeg ik onverklaarbare lichamelijke klachten en vanuit dat stuk startte een ontdekkingsreis die mij zo enorm veel leerde over hoe wij mensen denken, voelen, leven en creëren, dat ik er nu meerdere boeken en trainingen mee vul. Ik ben dan in mijn leven misschien door hele diepe dalen gegaan, maar ik klom ook altijd weer omhoog en bleef geloven in ‘het leven is mooi’ ook al voelde dat niet altijd zo.

Sterker nog op bepaalde momenten zag ik dat echt niet. Er is een periode geweest, dat ik in een maalstroom zat van de ene gebeurtenis na de andere en ik snapte maar niet hoe dat kwam en waarom het me overkwam. Ik was de grip op mijn leven totaal kwijt. En dat was des te moeilijker te verdragen, omdat ik daarvoor juist in een hele fijne periode had gezeten en had ontdekt dat het leven ook voor mij nog zo veel meer extra te bieden had dan ik ooit had kunnen denken. Ik was juist veranderd van een rustige, teruggetrokken, introverte vrouw, naar een open en meer levenslustig persoon. Maar dat leek ineens deels weer als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ik voelde toen al diep van binnen, dat dit zo onnodig was. Dat ik eigenlijk al alle kennis in me had om het anders te laten zijn dan het toen verliep, maar ik kwam er niet bij. In de afgelopen vier jaar heb ik die kennis wel opgedaan en heb ik daardoor ook vele inzichten gekregen in waarom mijn leven is gegaan zoals het ging, waarom dingen gebeurde die gebeurden en vooral hoe ik er voor kon zorgen dat het vanaf nu anders en vooral beter zou kunnen gaan.

Dat is absoluut geen kwestie van mazzel of geluk. Er zitten bewezen en beproefde technieken en theorieën achter die iedereen kan leren. Sterker nog, alles wat ik nu doorgeef zou iedereen eigenlijk als basiskennis moeten leren, want heeft geeft je zoveel grip en begrip op, dat alleen dat stuk al enorm veel verschil uitmaakt voor hoe je in het leven kan staan.

En juist omdat ik vanuit ervaring weet hoe diep ik en andere mensen in mijn omgeving hebben gezeten en hoe mooi het is te merken dat je controle kan krijgen over je gevoel en je leven, ga ik tijdens de LOVE my LIFE Intensive ook jou leren hoe jij zelf meer grip krijgt op jouw leven en ruimen we tegelijkertijd ook al veel blokkades op waardoor jij na het weekend als herboren naar huis gaat.

Bloei

Jij bepaalt het resultaat...

 Hoeveel jij gaat bereiken ligt geheel aan jouw inzet.

Zolang jij bereid bent je open te stellen en binnen de veilige setting de verschillende opdrachten met overgave gaat doen, dan zal jij tussen het begin en eind van het event zelf jouw enorme verandering kunnen vaststellen. Zelfs als je nu al wel redelijk of zeer tevreden bent over je leven, dan nog heeft deze training zin, omdat dit je dan kan helpen de groei te maken naar waar je vanaf nu naar toe wil. 

Moeiteloos groeien

Wat ga je dit weekend doen en bereiken?

  Jij krijgt de kans om in een weekend tijd makkelijk en efficiënt te groeien op een liefdevolle wijze.

Je gaat door oefeningen inzicht krijgen in waar jij aan het begin van de training op vastloopt.

    Je gaat door verschillende soorten oefeningen op alle lagen en vlakken aan de slag.

Je gaat eigen blokkades, belemmerende patronen en incorrecte percepties leren herkennen en ombuigen;

  Je leert de essentiële kennis en de tools om grip te krijgen èn te houden op jouw leven;

  Je gaat door oefeningen inzicht krijgen in waar jij aan het eind van de training ongemerkt bent komen te staan;

  Je gaat andere, nieuwe mogelijkheden zien voor jouzelf en je leven.

Je gaat naar huis met een actielijst voor jou en je leven die je passie en vertrouwen kan uitvoeren.

 

Stel je voor hoe jouw leven zal zijn na die twee dagen! Als jij dit kan bereiken, dan is dat toch wel die investering van tijd en geld waard.

Jij verdient een kans als deze.

 

Locatie en tijden

Doe mee aan de LOVE my LIFE Intensive. De eerstvolgende editie vind plaats in op 24 en 25 maart 2018 in BILTHOVEN (net boven Utrecht).

zaterdag 9:30 - 21:30 uur

zondag 9:30 - 17:00 uur

Op zaterdagochtend ben jij vanaf 9:00 uur welkom.
become

Ticket Love my Life Intensive

Ticket LOVE my LIFE Intensive op 24 en 25 maart 2018 in BILTHOVEN (net boven Utrecht).

zaterdag 9:30 - 21:00 uur

zondag 9:30 - 17:00 uur

Inclusief:

 Toegang Intensive,

 Werkboek,

Koffie, thee, water