Haal in kleine stappen en met weinig moeite meer uit jouzelf!

Misschien ben je er helemaal niet zo bewust mee bezig, maar eigenlijk brengt het leven jou stapje voor stapje allerlei kansen om eindelijk meer en meer de Ware versie van JOUZELF te worden. Helaas gaat die vaak gepaard met heftige situaties die jou min of meer dwingen drastische keuzes te maken waardoor jij jouw leven ineens in hele andere richting brengt en daardoor jouzelf ook.

Maar wat als jij nou eens heel bewust ging werken aan jouzelf en vanuit rust jouw groei als mens mogelijk gaat maken?

Zou dat dan niet veel fijner zijn?

En als je dan al snel merkt, dat het ook nog eens werkt en jij echt het verschil gaat zien en voelen, denk je dan ook niet, dat jij dan met nog meer enthousiasme en openheid de volgende stappen aangaat? Immers je merkt steeds meer en meer dat het Universum jou inderdaad wil steunen en enorm creatief is om datgene op jouw pad te brengen wat jij nodig hebt. Je voelt hoe zaken als liefde, passie, geluk, rust, tevredenheid steeds meer diepgang krijgen. En de mensen die nog in je leven blijven en de nieuwe mensen die op jouw pad komen, sluiten steeds beter aan bij wie jij bent en waar jij voor staat.

Ontwikkelen vanuit rust en bewuste keuze

Het gaat namelijk bij groeien helemaal niet om die druk. Die druk is er alleen maar omdat jij daarvoor niet wilde luisteren naar de signalen die je kreeg of doordat jij je te veel liet leiden door de ego en daardoor door emoties als angst, onzekerheid, twijfel, frustratie, boosheid, verdriet of door gedachten die jou wijs maakten dat jij iets niet kon, niet goed genoeg zou zijn, het niet waard zou zijn of dat jij eerst dan nog meer zou moeten leren.

Als jij kans, na subtiele kans, laat liggen, dan wordt de druk opgevoerd totdat jij op dat breekpunt komt waarin jij eindelijk die keuze gaat maken die het Universum als die tijd voor jou al als mogelijkheid zag.

Maar als jij nu jouzelf toestaat om ook bij minder druk toch te gaan groeien, dan kan dat ook. Immers die druk was er om jou naar een keuze te leiden. Maar als jij aan iets begint vanuit de intentie om meer en meer je Ware Zelf te worden, dan is in jou de weerstand tegen verandering al veel lager en kan je dus ook sneller jouw eigen, unieke mogelijkheden zien. Mogelijkheden die het makkelijker maken om andere keuzes te maken dan voorheen, waardoor jouw leven automatisch ook mee gaat veranderen.

Jouw keuzes ...

maken dus het verschil.

En daar gaan we in het Jaarprogramma Bring out the Real YOU heel bewust op inspelen. Door heel bewust gebruik te maken van eenvoudige hulpmiddelen halen we me weinig tijd en meer gemak jouw beste versie van jouzelf boven.

Choices

En ik garandeer je nu alvast. Die is vele malen beter,heerlijker en fijner, dan jij nu kan bedenken. En dat gevoel zal je al hebben na slechts drie maanden. Dan gaan mensen jou vragen stellen en complimenten geven omdat jij er zo veel beter uitziet en beter in je vel zit.

Hoe zou dit voor jou zijn?

Wat zou er voor jou mogelijk zijn denk je, als jij met gemak en met weinig tijd een dergelijke groei zou kunnen doormaken?

Hoe zou jouw leven er dan uitgaan zien? Hoe zou jij er dan uitzien? Wat zou dan anders willen doen of hebben? En wat zou er dan nog meer mogelijk kunnen zijn voor jou?

bets version of you

En besef dat als jij een betere versie van jouzelf wordt, dan jij dan ook naar de mensen om je hen meer waarde en betekenis gaat toevoegen. Bedenk welke verschillen dat zou uitmaken! Hoeveel zou er wel niet kunnen veranderen, alleen maar omdat jij veranderd?

Is het echt zo simpel?

Ja, het is echt zo simpel. Dit programma is gebaseerd op ervaringen uit mijn eigen leven en de resultaten van alle reacties die ik terugkrijg op alle tools die ik in nu in dit programma gecombineerd ga aanbieden.

Hoe gaan we dat doen?

Door mijn eigen, enorme persoonlijke groei, trainingen en het aanbod van de afgelopen jaren aan mijn klanten heb ik ontdekt dat je eigenlijk, maar een paar eenvoudige elementen nodig hebt om jouw groei als mens te stimuleren en makkelijker te maken. Het belangrijkste daarin is eigenlijk iets wat in jou zit, namelijk de keuze om te gaan groeien de bereidheid om meer uit jouzelf en je leven te halen dan er nu al inzit. Als jij die keuze maak, dan gaat dit programma jou optimaal ondersteunen.

 

We gaan in BRING OUT THE REAL YOU gebruik maken van de kracht van affirmaties, afstemscripten en meerdere soorten methoden die jou snel en effectief door blokkades en weerstanden heen helpen. Dankzij methoden als Ho'oponopono, het vergevingsgebed en speciale audiomeditaties, audiohealingen en lange afstandsgroepshealingen ga jij binnen enkele minuten tot een half uur met veel meer gemak door die blokkades hen en bereik je diepere en intensiever transformaties die meteen resultaten laten zien en/of voelen.

Verder gaan per maand met een thema aan de slag waardoor jij stapsgewijs jouw leven onder de lopen neemt vanuit verschillende invalshoeken. Je zal daardoor ook merken, dat sommige zaken in veel meer elementen van jouw leven voorkomen en dat het niet altijd zo is, dat als jij een mega blokkade doorbreekt op gebied A, dat je daarmee alle zijtakken in gebied B ook hebt meegenomen.

Juist door die brede scope kan jij veel meer kanten van jou ontwikkelen, dan wanneer jij je alleen maar richt op die gebieden waarvan jij denkt dat het jouw probleemgebieden zijn. En zelfs wanneer jij bij een bepaalde maand denkt, dat die voor jou niet of minder van toepassing is, dan zal je toch ervaren, dat ook jij daarvan kan leren. Al is het alleen maar doordat je meer inzichten krijgt in hoe anderen in elkaar zitten. of doordat jij meer mogelijkheden gaat zien om naar situaties te kijken. En soms wordt je, net als ikzelf, verrast door onverwachte en onbewuste blokkades omdat zij een uitwerking zijn van een probleem in jouw verleden op een heel ander gebied. Dus zelfs die maanden waarvan jij denkt, dat is misschien niet zo relevant voor mij, gaan meer waarde toevoegen aan jouzelf en jouw leven omdat zij jou toch meer gaan verrijken dan je denkt.

Dit zijn de thema's

Afgestemd op de energie van de maand gaan we aan de slag met een bepaald thema. Daardoor wordt jij automatisch al beter ondersteund in de stappen die jij kan gaan maken. En vaak kan jij dan ook grotere stappen gaan maken, dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

Voor 2018 wordt het dan de volgende thema's:

Februari 2018: Berusting: beter gaan accepteren waarom zaken zijn gelopen zoals je zijn,  meer begrip van wat vrije wil en vrije keuze inhoudt en rust vinden in waar je bent en staat.

Maart 2018: Percepties en overtuigingen: Hoe kijk jij naar de wereld om jou heen en waarom is dat zo? In hoeverre helpt het jou en wat zou er anders of beter kunnen?

April 2018: Innerlijke Kompas: Hoe werkt jouw innerlijke kompas en op welke manier kan jij daar het beste gebruik van maken?

Mei 2018: Toegevoegde waarde: Wat is jouw waarde en betekenis voor deze wereld? Waar kan jij verschil maken? Beter de waarde gaan zien van zelfs hele kleine handelingen en acties? Beseffen hoe jij verschil kan maken door jouzelf te zijn.

Juni 2018: Verbinden: Hoe zijn de relaties met de mensen om jou heen? Hoe ziet jouw netwerk eruit? En wat is er nodig om jouw netwerk te laten aansluiten bij wie jij vandaag bent?

Juli 2018: Hogere Zelf: Hoe leg je contact met je hogere Zelf? Hoe kan ook jij meer informatie halen uit de spiegels die het leven jou biedt? Wat is er voor nodig om jezelf zuiver te houden?

Augustus 2018: Aarden: Hoe kan je in beter bij jezelf blijven? Waarom is aarden voor een ieder weer anders? Wat kan ik daarin doen? Hoe maakt aarden verschil voor mij? Wat brengt het mij meer dan alleen  rust en kracht?

September 2018: Zingeving: Nu ik al zo veel gegroeid ben, wat kan ik daarmee. Hoe benut ik dat optimaler en hoe kan ik meer verschil gaan maken voor mijzelf en de wereld om jij heen.

Oktober 2018: Universum: Nu ik meer geloof in de kracht van het Universum wil ik er optimaler gebruik van gaan maken. Hoe doe ik dat? Wat is ervoor nodig?

November 2018: Onrust: Ik sta nu al met zo veel meer kracht in mijn vel, maar ik ervaar nog veel onrust in de wereld. Hoe kan ik dar beter mee omgaan. Hoe kan ik die groeiende tegenstellingen bezien? En wat is daarin nu wel of niet mij rol en verantwoordelijkheid?

December 2018: Angst: Waar ervaar ik toch nog angst? Wat doe ik met de angst in de wereld om mij heen. Hoe kan ik die met meer gemak overstijgen en verder loslaten?

Januari 2019: Kracht van Intenties: Waar sta ik nu en waar ik wil naar toe? Wie mag ik dan worden en hoe maak ik dat mogelijk? Waar wil ik in 2019 voor gaan?

Je ziet het. 2018 is een jaar en daardoor ook dit programma die er vooral op gericht is om jou door allerlei verschillende fasen van groei te leiden. En dan wel op zo'n wijze dat jij steeds beter en efficiënter gebruik gaat make van de Universele wetten en tools die jou helpen jouw proces te versnellen en te optimaliseren.

Maar misschien zit er nu in jouw achterhoofd toch die gedachte van .. Ik dacht de we ook bezig zouden gaan met thema's als geld, vertrouwen, zekerheid en angst in mijn verleden(s). Nou dan heb ik een verrassing voor je: JE KRIJGT DIE ALS BONUS ERBIJ!

De afgelopen maanden heb ik rondom die thema's al een programma gedraaid en jij krijgt die als deelnemer van BRING OUT THE REAL YOU er gratis vanaf de start bij. Zo kan jij zelf ook nog extra werk doen op die vlakken. Of als blijkt dat je gaandeweg vooral blokkades hebt op die vlakken, dan kan je die erbij pakken om er intensiever mee aan de slag te gaan. En zo heb jij dus alles bij elkaar om van 2018 JOUW jaar te maken!

Welke opties heb je?

Omdat ik als geen ander weet, dat de een meer te besteden heeft dan een ander, heb ik in dit programma een aanbod gemaakt in verschillende prijsklassen. Zo kunnen ook mensen met een klein budget, toch gaan werken aan zichzelf op een wijze die al wezenlijk verschil gaat maken. Daarvoor is het basisprogramma.

Maar als jij maandelijks net meer ruimte hebt, dan raad ik je aan om daarnaast gebruik te gaan maken van coaching. In het Silver pakket is dat op groepsbasis en het VIP programma is dat op individueel.

Basic

Dit programma bestaat uit:

 Dagelijks affirmaties per mail

 Per maand een afstemscript

 Per maand een audiomeditatie

Per maand healing met eigen intentie,

 Thema video's

 Per maand een kort en krachtig ebook

10% korting op al jouw overige bestellingen in 2018

Silver

Dit programma bestaat uit:

 het Basic programma

 2 x per maand online groepscoaching van 60-90 minuten

12,5% korting op al jouw overige bestellingen in 2018

VIP

Dit programma bestaat uit:

 het Basic programma

 2 x per maand individuele coaching van 60 minuten (online of telefonisch)

15% korting op al jouw overige bestellingen in 2018

Nog slechts 3 plekken beschikbaar!


Plus als bonus:

    Ecourse Veranderen doe je zo! ter waarde van € 69,95

    Module Blokkades herkennen en Helen ter waarde van € 69,95

 de 4 modules van het programma Love to grow rondom Geld, vertrouwen, zekerheid en angst & Trauma twv € 520,00.

Samen hebben ze dus een waarde van € 660! En dat krijg jij van mij als cadeau erbij!


Wat is daarvan de prijs?

Met een zo'n geweldig en eenvoudig programma die jou dagelijks maar 10 - 30 minuten de tijd vraagt en zo veel waarde biedt, zal die prijs jou vast gaan verrassen!


Prijs Basic

Alleen al dit programma heeft een waarde van € 1800.

Maar ik vraag slechts € 579!

Of bij maandbetaling: € 49,97

Prijs Silver

Dit programma heeft al een waarde van € 3095.

Maar ik vraag slechts € 1479!

Of bij maandbetaling: € 125,00

Prijs Vip

Dit programma heeft zelfs een waarde van € 4260.

Maar ik vraag slechts € 2669!

Of bij maandbetaling: € 225,00

Nog slechts 3 plekken beschikbaar!