wereldbol

Geofix: Meest optimale woonplek Inter-View

GeoFix
Bestel
  • Beschrijving

Hoe zou het zijn om te weten waar jij op aarde het meest tot je recht komt?

Die vraag schoot door mijn hoofd toen ik Roy Martina tijdens zijn event hoorde vertellen over een een remote viewing die hij had besteld bij majoor Ed Dames om te weten waar hij en zijn gezin het beste konden gaan wonen. Hij heeft er honderden dollars voor betaald en werd verrast door de uitkomst. In volle vertrouwen is hij op de aangewezen plek met daarom heen een straal van 25 kilometer op zoek gegaan naar een huis en ze hebben hun droomhuis gevonden. Binnen een week merkten ze al dat het ook voor de kinderen bijzonder verrassend uitpakte.

Op het moment dat ik dit verhaal hoorde voelde en wist ik: dit kan ik ook. Ik kan mijn gaven inzitten en dat ook doen. Zodra ik thuis was en even echt de tijd had, ben ik gaan voelen waar mijn ideale woonplek is. Waar mag ik naar toe verhuizen? Waar kom ik het beste tot mijn recht?

Ik had al heel snel het antwoord en ik was aangenaam verrast door de locatie. Als je mij had gevraagd waar mijn droomhuis zou moeten staan, dan had ik je dit antwoord nooit gegeven.

En toch klopt alles. Het valt zo samen met alles wat ik de laatste tijd doe en ervaar. Sterker nog, ik heb zelfs al een maand als bureaublad een foto van die regio!

Hoe gaaf is dat?

Ik weet ook wanneer ik daar ga wonen en dat is bijzonder snel! Er komt nog een ander huis tijdelijk tussendoor en dan kan ik eind 2017 verhuizen naar de andere kant van de wereld!

Ik heb ook voor mijn beide dochters geïnter-viewd waar zij het beste kunnen gaan wonen en ook voor hen voelt het helemaal kloppend. Wij worden een stel globetrotters! Eerlijk verdeeld over de aarde. De een in de Pacific, de ander in Afrika en weer een ander in het Caribisch gebied.

Omdat ik dit heel leuk vindt om te doen, gun ik jou ook de kans om te ontdekken waar jij op deze planeet het beste tot je recht komt. Niet alleen dat. Ik geef je ook antwoord op de vraag waarom dit jouw ideale woonplek is èn wanneer je er kan gaan wonen als jij inderdaad helemaal voor die optie zou gaan. Als jij de meest optimale weg gaat volgen naar dit doel, dan kan je daar op zijn vroegst op dat tijdstip wonen.

De antwoorden die uit jouw Geofix:Meest optimale woonplek Inter-View komen zijn zeer verhelderend. Ze geven meer informatie over een van je levensdoelen of je missie. En het geeft ook helderheid over het tijdspad en wat de eventuele gevolgen zijn als jij niet de meest optimale weg gaat. Bij de meesten maakt dat niet veel uit, maar bij sommigen heeft dat wel gevolgen.

De Geofix:Meest optimale woonplek Inter-View geeft jou een antwoord van waaruit jij nu staat. Ook zonder deze GeoFix zal je gaan uitkomen op die plek. Alleen nu weet jij waar dat zal zijn en kan jij die weg met een gerust hart afleggen in de wetenschap dat het jou kan gaan lukken. Het Universum houdt bij de Geofix rekening met de mensen in je leven. Wanneer jij een partner hebt of minderjarige kinderen hebt, dan zit dat er ook in meegenomen voor zover dat ook hoort bij jullie (gezamenlijke) levensdoelen en levensmissie.

Dat is het fijne van deze GeoFix het kan jou op zo veel meer punten een geruststelling en aanmoediging geven dan jij misschien van te voren kan indenken.

Tot nu toe leverden de Geofix:Meest optimale woonplek Inter-Views locaties op die behoorlijk begrensd waren en zelfs al eenmaal tot op het huis aan toe! De begrensde gebieden blijken echter regelmatig een grotere straal te bevatten dan in de dienst die ik als voorbeeld en inspiratie had genomen. Soms is het gewoon in eigen land, maar regelmatig ook ver daar buiten. Dat is echter ook heel passend in de tijd waarin grenzen en afstanden steeds minder van belang worden.

Ik heb over mijn ervaringen met de Geofix: Meest optimale Woonplek Inter-View een video gemaakt:

Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden wat jouw Geofix jou gaat laten weten? Grijp dan nu deze kans. Dit is maar een maand verkrijgbaar.