ebook_cover-2d

Ecourse Veranderen doe je zo!

Studie en achtergrond
    Levertijd:Per mail na betaling
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Ecourse Veranderen doe je zo! - Haal NU moeiteloos het beste uit jouzelf en jouw leven! / Marleen te Vaanholt

Heb jij nou ook regelmatig dat gevoel dat je vastloopt, of het idee dat er ook voor jou meer mogelijk is of ben jij je problemen zo zat, ben jij zoekende naar ander werk of en wil jij je leven nu weer de juiste richting in krijgen? Dan is deze Ecourse Veranderen doe je zo! een must. Als jij maar een fractie toepast van wat er in dit boek wordt besproken dan, zal jij al veranderingen zien.

Deze ecourse is ontstaan uit mijn eigen traject en is een bundel van de meest belangrijke informatie, tips, tools en opdrachten die jou leven NU kunnen helpen veranderen. de titel is expres zo stellig geschreven. Het is tegelijk een affirmatie, een instructie en een verlangen.

Een instructie omdat het essentiële basisinformatie, tips, tools en opdrachten bevat die ideeën eigenlijk behoort te weten en toe te passen als jij bewust en krachtig meer uit jouw zelf en je leven wil gaan halen. En dat in maar 40 pagina's.

Ja je leest het goed. Wat ik heb geleerd via meerdere cursussen, boeken, online trainingen, video's, webinars en meer, heb ik voor jou teruggebracht tot een basis die toch zo krachtig is, dat ook jij jouw leven er mee in goede zin op de kop zetten.

Ik had een deel van deze informatie eerst gestopt in vijfdaagse Challenges die in het voorjaar van 2016 werden gehouden en meerdere deelnemers hebben die stof en opdrachten meermalen gelezen en gedaan omdat ze er zo enorm veel uithaalden. Ik had echter nog zoveel meer te delen en heb daarom die stof nu uitgebreider verwerkt tot deze Ecourse.

 

Inhoud

Veranderen doe je zo! bevat informatie over:

  • de  Wet van Aantrekkingskracht,
  • leven op basis van je innerlijke kompas,
  • ombuigen en opruimen van blokkades
  • stellen van doelen
  • afstemmen en manieren om dat te doen
  • affirmaties

Daarnaast zijn er meerder grote en kleine opdrachten en vind je op twee plekke links naar video's met meer uitleg.

 

Voor wie is deze ecourse bedoeld?

Deze training kan jou gegarandeerd op weg helpen naar een beter leven. Echter dat kan het alleen doen, als jij bereid bent om in je zelf te investeren. Niet alleen het geld voor de training, maar vooral de tijd en energie voor het je eigen maken van de stof en het doen van de opdrachten.

Als jij toepast wat er in staat dan heb jij al binnen 10 weken minimaal op 30 punten stappen gezet die jouw leven ene andere richting in sturen. En dat zijn stappen alle gebieden van jouw leven. Binnen een jaar kan jij op meer dan 150 punten je leven hebben verbeterd! Stel je dat eens voor! Hoe zou dat voor je zijn? Fantastisch toch?

Gun jouzelf dat betere leven en zet vandaag je eerste stap en bestel Veranderen doe je zo!. Na ontvangst van je betaling krijg je de link in de mailbox en kan je aan de slag.

 

Waarde training

Deze cursus heeft een waarde van € 69,95, maar jij betaalt slechts € 29,95. Bestel hem nu en je kan meteen aan de slag.

 

Auteur: Marleen te Vaanholt
Titel: Ecourse Veranderen doe je zo! - Haal NU moeiteloos het beste uit jouzelf en jouw leven!
Uitgever: Stichting Jasmara
ISBN:
Type: Ecourse
Genre: Educatie, Zelfhulpboek, non-fictie, Wet van Aantrekkingskracht
Andere titels: