Levensmissie Inter-View

    Levertijd:3 -7 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Wat is jouw levensmissie?

Wat ben jij voor dit leven aangegaan?

Waar sta jij nu ten aanzien van jouw levensmissie?

Ontdek nu jouw missie!

Stel je open en stap in deze ontdekkingstocht. Laat Marleen te Vaanholt die versie van jouzelf inter-viewen die bereid is voor NU antwoorden te geven op jouw vragen over JOUW LEVENSMISSIE

VRagen

Je krijgt dankzij haar unieke Inter-View Methode antwoorden op vragen als:

- wat jouw levensmissie(s) is/zijn;

- welke mijlpalen jij tegenkomt;

- en wanneer die bepaalde mijlpalen plaatsvinden.

Verslag en begeleiding

Natuurlijk worden de uitkomsten van jouw Levensmissie Inter-View verwerkt in een verslag. En dat is maar goed ook. Voor de een voelt namelijk het lezen van het verslag alsof alle puzelstukken op de plek vallen en voor anderen blijkt dat verslag het begin te zijn van een nieuw groeiproces en de start van een ontdekkingsreis naar nieuwe mogelijkheden en kansen.

Vandaar dat deze dienst nu is uitgebreid met 4 aanvullende begeleidingsgesprekken. Deze worden volledig in afstemming en overleg met elkaar gepland. De eerste twee vinden meestal plaats binnen 1 maand na ontvangst van het Levensmissie Inter-View. Gesprek 3 en 4 meestal met ca. 3 en 6 maanden.

 

Ervaringen tot nu toe ...

Ik heb inmiddels al meerdere Levensmissie Inter-Views mogen doen. Daaruit merk ik een bepaalde rode draad op. Als jij nu nog maar pas aan jouw (bonus-)Levensmissie bent begonnen of nog aan het begin staat, dan is die missie niet in het verlengde van wat jij tot nu toe hebt gedaan, maar altijd één of meerdere stappen hoger. Het is een nieuw begin. Alles wat je tot dan toe hebt meegemaakt is slechts een voorbereiding om jou in te laten zien wat jij waard bent en wat jij verdient te gaan doen en vooral ook te gaan ontvangen.

We hebben stuk voor stuk voor hele mooie, heel eigen levensmissies gekozen die altijd in het verlengde liggen van wie jij in wezen bent. Het is een ultieme taak die hoort bij de meest optimale versie van jouzelf. Vandaar dat velen eerst een enorme groei mogen doormaken om ook daarvoor klaar te zijn en vervolgens mag jij nog gaan stretchen/groeien om jezelf toe te gaan staan om de steunen overvloed ook in de voor JOU optimale vorm te gaan ontvangen.

Nu jij weet wat jouw levensmissie is vraagt dat een aanpassing van hoe jij je leven leidt. Voor het Levensmissie Inter-view was je op weg zonder te weten wat jouw bestemming was. Nu weet je die bestemming wel en kan jij met meer focus en bewuste aandacht op weg gaan naar jouw doel. Om jou bij die nieuwe manier van leven en denken bij te gaan staan heeft Marleen te Vaanholt nu ook die begeleiding toegevoegd. Zo heb je alsnog een baken en steun in jouw overstap naar de nieuwe tijd en nieuwe manier van leven.


Bestel NU!

Nieuwsgierig geworden naar wat jij mag gaan doen? Bestel dan nu jouw Levensmissie Inter-View. Op dit moment ontvang jij dan binnen 3 - 7 werkdagen jouw Inter-View in je mailbox.