Klankhealing Geld is energie

Bestel
  • Beschrijving

Het mooie van afgestemd je werk doen, is dat daardoor precies ontstaat wat nodig is. Toen ik me ging afstemmen op wat ik mocht gaan doen voor de audiomeditatie die ook deel uitmaakt van het programma Love to Grow van september 2017 rondom het thema GELD ontstond iets heel anders dan ik had verwacht. Ik voelde al bij publicatie van het programma al dat ik dit keer niet de ocean drum en de sjamaanse drum zou gaan gebruiken, maar dat pakte toch nog meer anders uit dan ik dacht. Dit komt mede doordat we nu healing en meditatie als twee losse hulpmiddelen hebben in dit programma.

Het is nu puur een klankhealing geworden met behulp van de Milltone en een klankschaal. Blijkbaar is het vooral nodig om vastgezette energieën rondom geld los te maken zodat jij kan gaan voelen en ervaren dat geld eigenlijk een hele zachte, liefdevolle energie heeft.
 
Hoe benut ik deze klankhealing zo optimaal mogelijk?
De klankhealing Geld duur ca. 12 minuten. Dus zorg dat je minimaal 20 minuten de tijd hebt om deze meditatie te doen. Op die manier heb je ook nog even de tijd om weer tot jezelf te komen.
Luister de klankhealing af op een wijze dat de geluidskwaliteit zo goed mogelijk is. Sommige laptops, tablets en telefoons hebben een te beperkte geluidskaart of box waardoor vooral de klanken van de Milltone tegen kunnen gaan werken. Koppel daarom bij voorkeur eerst een box of oortjes aan je apparaat en ga er dan bij goed bij zitten of liggen. Zet daarna de audio en de klankhealing begint meteen.
 
Hoe vaak doe ik deze klankhealing?
Benut deze klankhealing na aankoop 1 keer per week gedurende minimaal 12 weken. Maak er bij voorkeur een vaste afspraak van in je agenda zodat jij ook echt voor jouzelf de ruimte neemt om het meest optimale effect er uit te halen.