Copy of Love to grow - dec 2017 - Loskomen van Angst & trauma

Slechts
    Levertijd:Start per de 1ste van de betreffende maand
Bestel
  • Beschrijving

Love to grow

december 2017

Als jij de Universele wetten gaat begrijpen, dan grijp je met liefde iedere kans aan om verder te groeien. Wordt meer en meer jouw liefdevolle Ware zelf.

Thema loskomen van Angst & trauma

Voor de maand december 2017 gaan we werken aan het thema Loskomen van Angst & Trauma!

December belooft energetisch een zware maand te worden met veel onzekerheid en problematiek in de wereld. Dat vraagt van jou om nog meer en sterker in jouw vertrouwen en liefde te gaan staan en jouw eigen angsten los te gaan laten. Dat is makkelijker gezegd als jij op dat punt al een grote schoonmaak hebt gehouden, maar als jij, net als zo velen, nog veel oud zeer hebt zitten, dan zal dat deze maand extra zichtbaar worden. Niet met het doel om jou neer te halen, maar om jou aan te moedigen het nu eindelijk zo veel mogelijk te gaan loslaten en je weg te vinden naar leven vanuit liefde en vertrouwen.

In de maand december gaan we onderzoeken hoe jij nu echt staat tegen over dit soort onderwerpen. Wat zijn jouw patronen, overtuigingen en percepties rondom dit thema. Zijn die helpend of juist blokkerend en beperkend? Wat heb jij nodig om jouw angsten en emotionele pijnen los te laten.

Bovendien is er op 29 december opnieuw een Energetische Poortdag en dit keer rondom dat vrijkomen van angst & trauma. Dus hoe meer werk jij deze maand gaat verzetten, hoe beter jou door die Poortdag kan komen. De Crystal healing van deze maand zal dan ook op die dag plaatsvinden zodat je extra kan profiteren van de aanvullende krachten van beiden.

****

Door het benutten van het Love to grow programma van de maand december ga jij jouw blinde vlekken op het gebied van onzekerheid en twijfel zichtbaar maken en ga jij niet helpende patronen, overtuigingen en percepties ombuigen naar meer helpende patronen.

 

Wat kan je deze maand verwachten?

 

Affirmaties en Afstemscript - Om jou te helpen af te stemmen op het maandthema krijg jij dagelijks een mail met een affirmatie. En op 2 december ontvang jij per mail het afstemscript . Zowel de dagelijkse affirmatie als het afstemscript gaan jou helpen om jou meer in lijn te brengen met jouw zeker zijn van jouw zaken en jouw keuzes en helpt jou ook meer vrij te komen van angst en meer vanuit liefde en vertrouwen te gaan leven.

Afstemmen

Er kunnen namelijk na het lezen van de affirmatie of afstemscript twee dingen gebeuren. Of het gaat je lukken om beter af te stemmen op de energie van zekerheid òf het gaat jou juist die keer helpen een blokkade, belemmerende overtuiging of incorrecte perceptie zichtbaar te maken.

Sta dus IEDERE DAG stil bij wat de affirmatie of het afstemscript met jou doet. Wat gebeurd er in jou? Wat mag er loskomen? Hoe voelt het? Voelt het fijn, prettig en vertrouwd of komen er onverwacht emoties los als verdriet, boosheid, machteloosheid, frustratie, woede, boosheid, verlamming, etc. Neem dan de tijd om dat verder te onderzoeken en laat zichtbaar worden wat jij mag gaan inzien. Erken de aanwezigheid van die emotie, bedank het en bepaal daarna wat jij wel graag wil ervaren, denken en voelen.

Als je dit proces met bewuste aandacht doet, dan zal je zien, dat je daarna met en ander gevoel en energie weer met de affirmatie of afstemscript aan de slag kan gaan.

Audiomeditatie

De audiomeditatie van deze maand komt beschikbaar op 4 december. Deze meditatie zal ook los van het programma te verkrijgen zijn.

 

Later in de maand op 29 december vindt de Crystal Healing - Energetische Poortdag vrijkomen van Angst & Trauma plaats. Als deelnemer aan de Love to Grow kan jij deze als extra optie mee bestellen. Deze Crystal Healing zal helpen die blokkades, belemmerende overtuigingen en incorrecte percepties te transformeren die jij zelf nog onvoldoende hebt kunnen zien en/of transformeren in de afgelopen weken. Deze healing valt samen met een speciale Energetische poortdag die gaat om oom dit thema. Je gaat daardoor extra versnelde groei doormaken rondom dit maandthema.

Blokkade Healing

Rondom het thema Angst & trauma krijg jij dus ...

Het Love to Grow programma van december bestaat dus uit:

1) de Maandmeditatie twv. € 25,00;

2) het Maand Afstemscript twv € 30,00;

3) dagelijkse affirmaties per mail twv ca. € 75

Dit programma heeft dus een minimale waarde van 130,00 euro.

Echter sommige onderdelen kan je ook los bestellen en dan vraag ik ook minder dan de waarde. Dus ook hiervoor betaal jij natuurlijk minder.

Jij doet al meer voor slechts € 32,50!

Afstemsript en AffirmatiesThema AngstAudiomeditatie en healing