• Beschrijving

Deze Crystal Healing helpt allerlei soorten negativiteit in jou en jouw omgeving om te buigen naar een meer helpende energie waardoor jij en de anderen in jouw omgeving een betere, fijnere bijdrage kunnen gaan leveren aan deze wereld. De healing vind plaats op:

Donderdag 18 januari 2018, 10:00 uur

Wist je dat deze healing door zijn intentie doorwerkt op enorm veel mensen, plekken en dieren? In augustus 2017 had deze healing effect op 954.684.321 mensen en 76.543.610 plaatsen en 68.504.321 huisdieren! De cirkel heeft daarvoor 25 uur gewerkt

Gratis registratie

Voor de Crystal Healing - Loslaten Negativiteit kan jij je gratis aanmelden via onderstaande link. Je mag ook een onbeperkt aantal andere mensen opgeven. Dus wie ken jij waarvan jij vind dat die het ook verdiend om minder negativiteit te gaan ervaren en die net als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het ombuigen van:

  • negativiteit,
  • negatieve gedachten of gedachten waarmee jij jezelf en/of anderen neerhaalt;
  • negatieve, heftige of zelfs traumatische ervaringen;
  • de waarde die jij aan jouzelf en je leven geeft;
  • het onvoldoende de ruimte nemen om jezelf te kunnen zijn.

 

Vaste groepsintentie

In deze healing wordt gewerkt met een vaste intentie voor de hele groep. Door het combineren van de energie van alle deelnemers vindt er een mega versterking plaats op die intentie waardoor die nog meer kracht krijgt.

De vaste intentie en hulpvraag is:

“Help mij mijn eigen negatieve gedachten te zien en ze moeiteloos om te buigen naar gedachten die mijn leven veel meer verrijken. Laat mij minder vatbaar te worden voor de negatieve energieën van mensen om mij heen. Zorg voor verbreking van energetische banden met de bron van die negativiteit, schoon de aura en chakra’s op met de stofzuiger van Aartsengel Michaël, transformeer de restanten met de Violette Vlam, heel de wonden aan beide kanten en vul de ontstane leegtes op met onvoorwaardelijke liefde.

Ga niet alleen aan de slag gaan met de negatieve mensen die ik persoonlijk ken en waar ik in mijn dagelijkse leven mee te maken heb. Ga ook aan de slag met alle mensen waarover ik de afgelopen twee maanden heb gehoord en die mij in een negatieve reactie of gevoel hebben gezet. Het gaat hier om bijvoorbeeld berichten of gesprekken over mensen die erg ziek zijn of die (plotseling) zijn overleden. Maar ook over berichten in het nieuws over aanslagen, schietpartijen, rampen,ernstige ongelukken, discriminatie, mishandeling, huiselijk geweld, pesten, etc die in mij reacties hebben gecreëerd die mij (op dat moment) uit balans hebben gebracht met mijn Ware Zelf."

 

Deel, daarmee help jij ook jouzelf

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kracht de healing zal hebben. We vragen je daarom deze healing te delen opdat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen mee te doen. Jouw inzet wordt beloond met een versterkte kracht van deze healing. Door jouw deelacties laat je namelijk aan het Universum zien, dat jij deze healing belangrijk vindt en dat jij open stelt voor de enorme transformerende kracht. En als er een ding is waar het Universum dol op is, dan is dat wel dat mensen echt ergens voor gaan. Inzet wordt altijd beloond. Dus schrijf je nu in via onderstaande button en deel aub dit evenement!