Black Friday Weekend Sale

Blokkades herkennen en helen

Studie en achtergrond
    Levertijd:Direct per mail na ontvangst betaling
Bestel
  • Beschrijving

Direct na mijn bijdrage aan de Crystal Healing - Loslaten negativiteit van 17 februari 2017 kreeg ik het geïnspireerde idee om een pakket te gaan maken waarmee jij zelf je eigen blokkades makkelijker gaat herkennen en moeiteloos kan gaan transformeren.

In de twee weken daarna heeft alles vorm gekregen. Het is opnieuw zo mooi om te merken hoe alles samenkomt en hoe alles bij elkaar komt. Dit pakket bestaat uit:

  • een ebook over blokkades herkennen en helen;
  • twee speciaal opgenomen video's van ieder ca. 30 minuten over blokkades herkennen en helen;
  • audio's;
  • tools die helpen om moeiteloos je blokkades te transformeren;
  • een door Marleen te Vaanholt geschreven universeel script;
  • een speciaal vision board;

Alles is gebundeld door het ebook, dus je hebt alle links naar de video's en audio's altijd en overal bij de hand. En doordat je nu zowel beeld, tekst en audio hebt is er altijd wel een manier om de informatie tot je te nemen die precies past bij jouw manier van leren.

Dit pakket is geschikt voor een ieder die wil werken aan blokkades, belemmerende patronen en graag moeiteloos die wil gaan leren herkennen en vooral ook supersnel en effectief gaan transformeren. Het pakket is een uitkomst voor zowel mensen die nog voor grote uitdagingen staan als mensen die al veel blokkades hebben opgeruimd.En zelfs al je heel weinig tijd hebt of moeite hebt met concentreren of juist heel erg van slag bent door wat je meemaakt, dan kan je met de tools in dit pakket toch jezelf verder helpen. De tools hebben al jarenlang bewezen zeer effectief te zijn en je vind hierin alleen maar tools die jou binnen 2- 16 minuten door een situatie heen helpen.

De tools zijn zo effectief, dat jij op een gegeven moment je zelfs gaat verheugen op het aangaan van nieuwe blokkades of belemmeringen, omdat je inmiddels keer op keer hebt ervaren dat je lagen of aspecten hebt weten te transformeren en dat jij steeds meer en meer kan gaan leven en handelen vanuit rust en liefde. Je merkt gewoonweg dat je steeds meer en meer weer gaat leven in lijn met je Ware Zelf. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om (weer) echt je authentieke zelf te kunnen en durven zijn?

Dus, wat voel je, is dit wat voor jou?

 

Waarde training

Deze cursus heeft een waarde van € 69,95, maar jij betaalt slechts € 29,95. Bestel hem nu en je kan meteen aan de slag.