fbpx

Ontdek door een jaarreading wat het komende jaar brengt

Laat je door een jaarreading inspireren en motiveren!

Ben jij net zo nieuwsgierig als Marleen te Vaanholt om te weten wat de komenden 10-12 maanden jou gaan brengen? Vraag dan jouw persoonlijke Jaarreading en krijg zeer gedetailleerde inzichten, adviezen, tips en antwoorden.

Het jaar 2017 was jaar van daadkracht en persoonlijke groei!

Het jaar 2017 is ten einde en dat was een jaar van daadkracht en persoonlijke groei. Een jaar waarin vanuit heldere, duidelijke afstemming met het Universum grote sprongen gemaakt konden worden in onze persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop ons leven er uit ziet. Het was een jaar van bevestiging van de weg die echt past bij wie wij in wezen zijn. En nu is 2018 al weer een tijd op weg en wat zal dat jaar ons gaan brengen?

Het jaar 2018 staat voor liefdevol in je kracht staan

Het jaar 2018 wordt een jaar van gaan staan voor jezelf. Duidelijk en krachtig vanuit liefde jouw grenzen stellen en bewaken en je niet langer gek laten maken door wat anderen jou opleggen, maar steeds meer en meer vanuit het besef en de wetenschap dat jij jouw eigen leven creëert. De vraag is nu wat jou nog in de weg staat.

Waar mag jij het komende jaar aan werken?

Ben jij al voldoende bewust bezig met het scheppen van jouw leven en omstandigheden of leg jij jezelf onbedoeld nog beperkingen op? En heb jij wel voldoende inzichten in wat nu jouw grootste blokkade is en waar jij je nu het beste op kan focussen om zo het beste uit het komende jaar te halen?

Wat als je nu op veel van die vragen meer duidelijkheid zou kunnen krijgen?

Wat nou als jij zou weten wat DE blokkade is die doorbroken mag worden?

Wat als jij nu WEL wist waar jij BEWUST het beste je aandacht op zou kunnen richten? Hoe zou het komende jaar dan wel niet voor jou gaan?

Zou jij je dan niet meer voorbereid voelen en meer handvatten hebben om inderdaad meer uit dat jaar, jezelf en je leven te halen?

Ervaringen uit 2017 met de jaarreadingen

Keer op keer zo bijzonder en verrassend passend

De jaarreadingen die Marleen te Vaanholt voor 2017 had gedaan, waren keer op keer zo bijzonder en verrassend passend. Regelmatig kreeg zij er zelf kippenvel van of werd het echt emotioneel en wel heel erg persoonlijk. Geen enkele van de jaarreadingen waren hetzelfde en zelfs als dezelfde kaarten voorbij kwamen, dan was de achterliggende boodschap of invalshoek toch weer anders en uniek en eigen en daardoor precies afgestemd op waar de persoon op dat moment was.

En via Marleens eigen jaarreadingen en door terugkoppeling van anderen heeft zij begrepen, dat de jaarreadingen bijzonder kloppend zijn geweest. Zelfs kaarten waarvan zij of anderen in de eerste instantie dachten van “oh is dat zo” kwamen al binnen twee maanden uit!

Wat kan je bij een jaarreading verwachten?

Krijg jouw eigen jaarreading als videoboodschap

Jij krijgt van Marleen te Vaanholt een videoboodschap met dezelfde beeld- en geluidskwaliteit als de week- een maandreadingen. Een persoonlijke jaarreading bestaat uit een videoboodschap met daarin een reading met precies het aantal kaarten dat bij jou past. De boodschap per kaart is helemaal op jou afgestemd en geldt specifiek voor jou. Misschien komt de kaart op zich voor in een andere reading, maar de bijbehorende boodschap zal verschillend zijn. Misschien heb je dat ook al wel eens gemerkt bij de dagkaarten van Marleen te Vaanholt. Dan komt dezelfde afbeelding voorbij, alleen de boodschap voor de ene dag is heel anders dan voor de andere.

Jouw document met persoonlijke link en kaarten

Dat vind Marleen te Vaanholt nou zelf ook zo bijzonder aan haar readingkwaliteiten. Alleen al op basis van een dag of naam vloeien de boodschappen en die zijn er altijd op gericht om jou verder te helpen en jou te laten groeien.

Naast een op jou afgestemde videoboodschap van ca. 15 minuten krijg je ook een pdf-document met daarin jouw persoonlijk link naar de video en de afbeeldingen van al jouw kaarten. Je kan dan rustig de kaarten op je laten in werken en alle details in je opnemen. Je kan de afbeeldingen ook eventueel gaan verwerken in jouw vision board.

 

 

 

 

Wat gaat een Jaarreading jou brengen 

 

 

 

Een jaarreading is inspirerend en motiverend

De jaarreadingen van Marleen te Vaanholt zijn het geld meer dan waard. Ze zijn net als haar dagelijkse inspiratie boodschappen, week- en maandreadingen en live streams inspirerend en motiverend. Logisch, want Marleen is een gids. Het Universum benut haar en haar gaven om jou de weg te wijzen en jou te helpen richting te geven aan jouw verlangens, wensen en je leven. Je krijgt vaak niet alleen een aanmoediging en richting aangeboden, maar vaak ervaar je ook een bevestiging van de door jou ingeslagen weg of jouw gevoel bij sommige zaken.

Vol aanmoeding, tips en adviezen

En af en toe zijn we gewoonweg blind voor onze eigen blokkades of hebben we aanmoediging nodig om een hindernis te nemen en dan zijn tips en adviezen meer dan welkom. En dat is nu juist wat een jaarreading jou kan bieden. Marleen te Vaanholt zet voor jou haar trance medium gaven en haar Inter-View Methode in om duidelijkheid te krijgen wat jouw speerpunten zullen zijn voor de komende 10-12 maanden!

Dus wat bereik je er mee?

Met een persoonlijke jaarreading voor 2018 door Marleen te Vaanholt geef jij dus de kans aan het Universum om jou die berichten te geven die jij nu nodig hebt.

  • Het bevestigt wat jij wilt en waar jij voor wil gaan, of
  • Het geeft je aan waar jij met nadruk je aandacht op mag richten.
  • Het brengt je inzichten wat je kan verwachten,  en
  • Het geeft vooral inzicht in wat jij kan bereiken als jij doorzet met het volgen van hart!

Unieke ondersteuning na levering jaarreadingen

Unieke ondersteuning

Wat een jaarreading van Marleen te Vaanholt nou zo uniek maakt, is dat jij niet alleen jouw boodschap krijgt, maar dat je bij haar ook terecht kan voor ondersteunende tools en boodschappen die jou gaan helpen om uit iedere dag te halen wat jij maar kan. Natuurlijk via haar dagelijkse inspirerende boodschappen, maar ook met trainingen en coaching. Met grote regelmaat geeft Marleen te Vaanholt bij een jaarreading ook een persoonlijk advies over wat het beste bij jou past.

Moment van levering jaarreading

Na ontvangst van betaling wordt jouw Persoonlijke jaarreading ingepland. Dit is niet altijd op basis van volgorde van bestelling. Marleen te Vaanholt wil jou de meest optimale persoonlijke jaarreading geven en soms is het dan nodig, dat er eerst wordt gewacht op een stuk groei bij haar of bij jou.

Bestel jouw persoonlijke jaarreading

Wil jij ook dolgraag meer duidelijkheid krijgen over wat de komende 10-12 maanden jou gaan brengen, bestel dan nu jouw eigen Persoonlijke Jaarreading.