fbpx
agenda-header-202012

Op de Agenda bij Walking my Revolution

Wat staat er op de agenda?

Walking my Revolution organiseert voor Walking my Revolution Publishers en Marleen te Vaanholt events. Hieronder vindt je de activiteiten die voor nu al vastliggen.

11 januari – 29 maart 2021
12-weekse programma Healing Blokkades Geld en Zelf(Waarde)

Doe vanaf maandag 11 januari – 29 maart 2021 op afstand in de achtste groep mee om 12 weken lang iedere maandagavond om 20:00 uur het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te gaan doen.
Healing-Kracht

14 januari 2021
Healing Stap meer in JOUW Kracht

Doe op donderdag 14 januari 2021 om 11 uur mee aan de Healing Stap meer in JOUW Kracht. Ga daarin samen met mij tot aan DNA-Niveau en levenscontract niveau aan de slag met die energetische blokkades die jou nu nog belemmeren om er voor de volle 100% voor te gaan en er voor de volle 100% in te staan.
Healing-Blokkades-Leefomgeving-shop

28 januari 2021
Healing Blokkades Leefomgeving

Wil jij graag werken aan die blokkades die jou belemmeren in het ervaren van een optimale leefomgeving die jou steunt en in jouw kracht zet? Doe dan op 28 januari 2021 mee aan de Healing Blokkades Leefomgeving.
Botry-basic-2020

1 februari 2021 – 31 januari 2022
Jaarprogramma Bring Out The real YOU

Transformeer jouzelf en je leven in 365 dagen
✔ Wil jij met succes èn gemak meer uit jouzelf en jouw leven gaan halen?

✔ Ontbreekt het jou aan de juiste handvatten om dat structureel en effectief te doen? Kan jij wel en steuntje in de rug gebruiken?

✔ Heb je maar weinig tijd en middelen, maar toch de wil om te gaan werken aan jouzelf, jouw mindset en dus hoe jij in het leven staat en wat het leven jou brengt?
Regel jouw deelname dan vandaag!
En met de Gold versie heb je meteen met 30% korting jouw deelname aan alle betaalde groepshealingen in die periode geregeld!

1 april 2021
Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Wordt een van de honderden startpunten in de GRATIS wereldketenhealing! Laat Marleen te Vaanholt en de healing jou helpen om die stukken aan negativiteit in en om jou heen op te ruimen waar jij nu aan toe bent.
Je mag voor deze healing ook net zo veel derden opgeven als jij wil.

Samen zorgen we er dan voor, dat deze healing binnen 24 uur miljoenen mensen kan helpen. Dus doe mee en zet jouw eigen keten in werking en verbeter niet allen jouw eigen leven, maar ook die van al die anderen!