fbpx

Op de Agenda bij Walking my Revolution

Wat staat er op de agenda?

Walking my Revolution organiseert voor Marleen te Vaanholt de afstandshealingen en haar events. Hieronder vindt je de activiteiten die voor nu al vastliggen.

27 februari 2020
Healing Flow en Overvloed

Doe op donderdag 27 februari 2020 mee aan de Healing Flow & Overvloed onder leiding van Marleen te Vaanholt en vergroot met gemak jouw flow en overvloed.

11 maart 2020
Healing Zegening door Astrale Lichtwezens

Doe op woensdag 11 maart 2020 mee aan een unieke healing via Marleen te Vaanholt waarin jij wordt gezegend door Astrale Lichtwezens! Op die dag is er namelijk een bijzondere opening in de energieën waardoor Astrale Lichtwezens met nog grotere kracht dan gebruikelijk jouw healing, zegening en soms zelfs genezing kunnen schenken. De Healing Zegening door Astrale Lichtwezens wordt speciaal op het verzoek van deze Lichtwezens gehouden omdat zij via Marleen te Vaanholt het ideale instrument hebben om de mensheid deze kans te geven.

21 maart 2020
Lentehealing

Doe op 21 maart 2020 om 13 uur mee aan de Lentehealing en laat die voor jou een voorjaarsschoonmaak doen voor jouw beperkende overtuigingen en belemmerende percepties die jou weerhouden om in volle potentie op te bloeien!

6 april – 22 juni 2020
12-weekse programma Healing Blokkades Geld en Zelf(Waarde)

Doe vanaf maandag 6 april – 22 juni 2020 op afstand in de zesde groep mee om 12 weken lang iedere maandagavond om 20:00 uur het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te gaan doen.

Als jij vóór 1 maart jouw deelname regelt, dan betaal jij geen € 97, maar slechts € 69! 

9 april 2020
Healing Doorzettingsvermogen

Doe op donderdag 9 april 2020 om 11 uur mee aan de Healing Doorzettingsvermogen. Ga daarin samen met Marleen te Vaanholt aan de slag met die energetische blokkades waardoor jijzelf je grootste obstakel bent.

16 april 2020
Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Wordt een van de honderden startpunten in de GRATIS wereldketenhealing! Laat Marleen te Vaanholt en de healing jou helpen om die stukken aan negativiteit in en om jou heen op te ruimen waar jij nu aan toe bent.
Je mag voor deze healing ook net zo veel derden opgeven als jij wil.

Samen zorgen we er dan voor, dat deze healing binnen 24 uur miljarden mensen en tientallen miljoenen plekken en dieren kan helpen. Dus doe mee en zet jouw eigen keten in werking en verbeter niet allen jouw eigen leven, maar ook die van al die anderen!

23 april 2020
Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij de angst en onzekerheid? Doe dan mee aan de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid van donderdag 23 april om 11 uur. Marleen te Vaanholt zal dan in die healing op zelfs tot op DNA niveau aanpassingen gaan doen waardoor jij zelf daarna minder nog bewust hoeft te gaan doen.

 

28 mei 2020
Healing Blokkades Leefomgeving

Wil jij graag werken aan die blokkades die jou belemmeren in het ervaren van een optimale leefomgeving die jou steunt en in jouw kracht zet? Doe dan op 28 mei 2020 mee aan de Healing Blokkades Leefomgeving.