fbpx
header walking my revolution

Op de Agenda bij Walking my Revolution

Wat staat er op de agenda?

Walking my Revolution organiseert voor Marleen te Vaanholt de afstandshealingen en haar events. Hieronder vindt je de activiteiten die voor nu al vastliggen.

Healing-Kracht

22 oktober 2020
Healing Stap meer in JOUW kracht

Doe op donderdag 22 oktober 2020 om 11 uur mee aan de Healing Stap meer in JOUW Kracht. Ga daarin samen met Marleen te Vaanholt tot aan DNA-Niveau en levenscontract niveau aan de slag met die energetische blokkades die jou nu nog belemmeren om er voor de volle 100% voor te gaan en er voor de volle 100% in te staan.

5 november 2020
Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Wordt een van de honderden startpunten in de GRATIS wereldketenhealing! Laat Marleen te Vaanholt en de healing jou helpen om die stukken aan negativiteit in en om jou heen op te ruimen waar jij nu aan toe bent.
Je mag voor deze healing ook net zo veel derden opgeven als jij wil.

Samen zorgen we er dan voor, dat deze healing binnen 8 uur miljoenen mensen kan helpen. Dus doe mee en zet jouw eigen keten in werking en verbeter niet allen jouw eigen leven, maar ook die van al die anderen!
Healing-optimaliseer-grenzen

26 november 2020
Healing Optimaliseer je Grenzen

Doe op donderdag 26 november 2020 om 11 uur mee met de Healing Optimaliseer je Grenzen onder leiding van Marleen te Vaanholt. Delegeer een groot deel van jouw transformatiewerk aan deze healing en ervaar de enorme kracht en de eenvoud waarmee jij jouw persoonlijke ontwikkeling vorm kan geven.
Healing-Angst-Onzekerheid

22 december 2020
Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij de angst en onzekerheid? Doe dan mee aan de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid van dinsdag 22 december om 11 uur. Marleen te Vaanholt zal dan in die healing op zelfs tot op celniveau en levenslijnen aanpassingen gaan doen waardoor jij zelf daarna minder nog bewust hoeft te gaan doen.

11 januari – 29 maart 2021
12-weekse programma Healing Blokkades Geld en Zelf(Waarde)

Doe vanaf maandag 11 januari – 29 maart 2021 op afstand in de achtste groep mee om 12 weken lang iedere maandagavond om 20:00 uur het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te gaan doen.