fbpx

Op de Agenda bij Walking my Revolution

Wat staat er op de agenda?

Walking my Revolution organiseert voor Marleen te Vaanholt de afstandshealingen en haar events. Hieronder vindt je de activiteiten die voor nu al vastliggen.

11 juni 2020
Healing Opschoning Onrust

Doe op donderdag 11 juni 2020 om 11 uur mee aan de Healing Opschoning Onrust en haal een energetische bezem door al die verwarrende en tegenstrijdige gedachte, percepties en overtuigingen die de laatste maanden op je af zijn gekomen.

 

30 juni 2020
Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Wordt een van de honderden startpunten in de GRATIS wereldketenhealing! Laat Marleen te Vaanholt en de healing jou helpen om die stukken aan negativiteit in en om jou heen op te ruimen waar jij nu aan toe bent.
Je mag voor deze healing ook net zo veel derden opgeven als jij wil.

Samen zorgen we er dan voor, dat deze healing binnen 24 uur miljarden mensen en tientallen miljoenen plekken en dieren kan helpen. Dus doe mee en zet jouw eigen keten in werking en verbeter niet allen jouw eigen leven, maar ook die van al die anderen!

28 september – 14 december 2020
12-weekse programma Healing Blokkades Geld en Zelf(Waarde)

Doe vanaf maandag 28 september – 14 december 2020 op afstand in de zesde groep mee om 12 weken lang iedere maandagavond om 20:00 uur het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te gaan doen.

Als jij vóór 1 september jouw deelname regelt, dan betaal jij geen € 97, maar slechts € 69!