fbpx

Op de Agenda bij Walking my Revolution

Wat staat er op de agenda?

Walking my Revolution organiseert voor Marleen te Vaanholt de afstandshealingen en haar events. Hieronder vindt je de activiteiten die voor nu al vastliggen.

21 november 2019
Healing Flow en Overvloed

Doe op donderdag 21 november 2019 mee aan de Healing Flow & Overvloed onder leiding van Marleen te Vaanholt en vergroot met gemak jouw flow en overvloed.

26 november 2019
Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Wordt een van de honderden startpunten in de GRATIS wereldketenhealing! Laat Marleen te Vaanholt en de healing jou helpen om die stukken aan negativiteit in en om jou heen op te ruimen waar jij nu aan toe bent.
Je mag voor deze healing ook net zo veel derden opgeven als jij wil.

Samen zorgen we er dan voor, dat deze healing binnen 24 uur miljarden mensen en tientallen miljoenen plekken en dieren kan helpen. Dus doe mee en zet jouw eigen keten in werking en verbeter niet allen jouw eigen leven, maar ook die van al die anderen!

28 november 2019
Lezing leven in een staat van Wel-Zijn

Hoe zou jouw leven er uit gaan zien als jij kan leven vanuit een staat van Wel-ZIJN?

Dat is een vraag waar energy healer, motivator, auteur en intuïtief coach Marleen te Vaanholt eerst nooit bij stil stond. Maar dankzij haar werk en studies is ze gaan ontdekken HOE ook jij de universele wetten voor je kan laten werken en daardoor kan gaan leven in een staat van Wel-ZIJN

Zou jij ook dolgraag willen weten, welke stappen jij zou kunnen zetten om simpelweg gelukkig te zijn? Zou jij je fijn willen voelen, zonder dat er ook maar een reden of aanleiding voor is. Gewoon kunnen zijn wie je bent. Volop en vrijuit?

Kom dan naar deze lezing en ga naar huis met praktische tips en handvatten om zelf ook meer te gaan leven in een staat van Welzijn.

Toegang     € 11,- incl. koffie, thee en lekkers
Aanmelden bij Carla Evy Groot 06-515 99 293 of mail aan:  info@carlyshealth.nl of dejarigejob@gmail.com

7 december 2019
Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid

Wil jij met meer gemak en meer en beter resultaat voorbij de angst en onzekerheid? Doe dan mee aan de Healing Voorbij de Angst en Onzekerheid van zaterdag 7 december 2019 om 11 uur. Marleen te Vaanholt zal dan in die healing op zelfs tot op DNA niveau aanpassingen gaan doen waardoor jij zelf daarna minder nog bewust hoeft te gaan doen. 19 december 2019
Healing Optimaliseer je grenzen

Doe op donderdag 19 december 2018 om 11 uur mee met de Healing Optimaliseer je Grenzen onder leiding van Marleen te Vaanholt. Delegeer een groot deel van jouw transformatiewerk aan deze healing en ervaar de enorme kracht en de eenvoud waarmee jij jouw persoonlijke ontwikkeling vorm kan geven. 13 januari – 30 maart 2020
12-weekse programma Healing Blokkades Geld en Zelf(Waarde)

Doe vanaf maandag 13 januari – 30 maart 2020 op afstand in de vijfde groep mee om 12 weken lang iedere maandagavond om 20:00 uur het 12-weeks programma Healing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde te gaan doen.

 

16 januari 2020
Healing Stap meer in JOUW Kracht

Doe op donderdag 16 januari 2020 2019 om 11 uur mee aan de Healing Stap meer in JOUW Kracht. Ga daarin tot aan DNA-Niveau en levenscontract niveau aan de slag met die energetische blokkades die jou nu nog belemmeren om er voor de volle 100% voor te gaan en er voor de volle 100% in te staan.

 

30 januari 2020
Healing Blokkades Gezondheid

Wil jij graag werken aan die blokkades die jou belemmeren in jouw vitaliteit en emotionele, mentale en fysieke gezondheid? Doe dan op 30 januari mee aan de Healing Blokkades Gezondheid.