Overvloedprogramma

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Overvloedprogramma

Hoe gaat het in zijn werk

Door mee te doen aan deze 12-weeks Overvloedprogramma onderga je gegarandeerd 1 keer per week de Klankhealing Geld en (Zelf)Waarde met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt.

Samen om 20 uur, ieder op zijn eigen, fijne plek

Gedurende het programma doen we tegelijkertijd op de afgesproken dag om 20 uur de meditatie. Ga dan lekker ergens zitten of liggen waar jij je voor 15-20 minuten echt even heerlijk kan ontspannen en je volledig kan richten op de meditatie.

Door de gelijktijdige afstemming op een en dezelfde meditatie EN healingcirkel, versterk jij jouw eigen persoonlijke proces.  Jouw groei op het vlak van geld, bestedingsruimte, waarde, waardering en eigenwaarde zal dan nog diepgaander gaan.

Na afloop zelf door of met korting op herhaling

Na het 12 weken programma kan je met korting op herhaling gaan of zelfstandig week in, week uit de meditatie blijven doen. Alleen in dat laatste geval wordt je niet langer ondersteund door de wekelijkse unieke healingcirkels.