fbpx
 

Het Universum was deze week wel heel erg duidelijk. Via meerdere wegen werd mij duidelijk gemaakt dat het tijd is om meer vrijheid te creëren voor onszelf. Via de weekreading, de dagelijkse inspiratie, eigen blokkades, toevallige tips en zelfs tijdens de Ascentiehealing kwam dit heel nadrukkelijk als thema naar boven. En dus gaat deze weekend blog ook daarover.

Na extreme, ongekende stijgingen in alle energieën wordt het nu eindelijk de tijd om al die nieuwe mogelijkheden beter te gaan benutten. Je zal dan ook zien, dat alles nog beter en mooier samen kan vallen dan voorheen. Als jij ten minste jezelf die vrijheid geeft om ervoor te gaan.

Want daar begint het mee. Je kan wel zeggen: “Ik wil meer ruimte en meer vrijheid.”, maar als jij jezelf dan vervolgens toch weer gaat begrenzen, dan kom je uiteindelijk toch niet veel verder, dan waar je nu al bent. En dat is niet waar je wil blijven, toch?

Dus hoe kom je bij die meer ruimte en meer vrijheid op een wijze dat het ook echt naar jou kan stromen? Wat is ervoor nodig om jou echt volop te laten profiteren van al die nieuwe mooie, grootse mogelijkheden en kansen?

 

Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Zet je deur open!
Nu hoor ik je denken: “Ja, duh!”
Maar kijk nu eens eerlijk en oprecht naar jouzelf. Welke resultaten bemerk je? Is dat al helemaal zoals jij wil? Of is het steeds nog maar binnen de grenzen van ‘net genoeg’. Of kan het misschien nog beter? Of zou er ook voor jou mogelijk meer in kunnen zitten?
Kijk, als je zegt, eigenlijk ben ik best wel tevreden met het resultaat, maar er had ook voor mij meer in kunnen zitten, dan heb jij jouw deur dus niet wagenwijd openstaan. Hij staat dan open op standje ‘net genoeg ’of misschien al op halverwege, maar zeker nog niet op positie wagenwijd.

Dus is het tijd om naar binnen te keren en te gaan onderzoeken waar jij jezelf nog meer beperkt. Waar bemerk jij het sterkst, dat jij niet de volle vrijheid neemt? Waar heeft dat de meeste gevolgen voor jou?

Als je dat punt hebt gevonden, dan ga jij jezelf allerlei vragen stellen.Waarom beperk ik mijzelf? Waar komt dat vandaan? Wat zit daarachter? Is dat angst, onzekerheid of gebreksgedachten? Of heb je te maken met zeer diep ingesleten patronen die gewoonweg meer bewuste aandacht nodig hebben om dat mechanisme om te buigen naar de weg die leidt naar meer vrijheid op alle vlakken van jouw leven.
Kijk eerlijk en oprecht en neem de tijd om die vragen te beantwoorden. Ten minste als jij werkelijk meer vrijheid en ruimte wil ervaren in jouw leven. Juist door jezelf te blijven onderzoeken en jezelf te ondervragen, kan jij erachter komen waar en waarom jijzelf je eigen vrijheid beneemt.
En door het vinden van die antwoorden, verkrijg jij de informatie die je nodig hebt om andere keuzes te gaan maken. Keuzes die jou gaan helpen jouw deur verder open te zetten. Totdat de dag komt, dat jij bemerkt dat hij nu toch echt wel wagenwijd openstaat en alles stroomt en in een ontzettend mooie flow terecht is gekomen.
Dus, wat ga jij doen dit weekend? Neem jij de tijd om te bekijken hoe het ervoor staat met jouw deur naar meer vrijheid, ruimte, liefde, geluk, tevredenheid en overvloed?