fbpx
coaching voor ondernemers

Groei dankzij inspirerende sparringssessies of coaching voor ondernemers

Als ondernemer, en vooral als zzp’er, sta je voor veel uitdagingen. Je moet vaak allerlei ballen in de lucht houden en van allerlei markten thuis zijn. Dat kan overweldigend zijn en soms verzwelg je in alle ideeën die je hebt en alle acties die je daarbij zelf moet uitvoeren.

Vaak heb je wel zelf een beeld van wat eerst nodig is, maar ga je zo op in je bedrijf en jouw missie, dat je geneigd bent te gaan voor die zaken die jou het best liggen in plaats van die zaken die NU echt eerst nodig zijn. Je krijgt dan niet de resultaten waar je voor ging en daardoor ga je uitstellen en jezelf en je onderneming saboteren.

Ook kan je aan jezelf gaan twijfelen. daardoor loop je rond met allerlei vragen.

Zie ik het wel goed?

Ben ik wel op de juiste manier bezig?

Of wat is nu echt de juiste volgorde in al die geweldige ideeën die ik heb?

Stap uit die valkuil en twijfel en ga voor een sparringssessie!

 

Dan kijken we niet alleen samen objectief naar jouw mogelijkheden en benodigde acties, maar stemt Marleen te Vaanholt zich ook op jou en je bedrijf af om te voelen waar jouw blokkades zitten.

Je bedrijf is namelijk niet alleen het resultaat van jouw acties, maar ook van jouw overtuigingen en percepties. Indien die niet op één lijn zitten met wie jij bent en wat jij als ondernemer wil neerzetten, dan spiegelt jouw bedrijf jou die innerlijke problemen. Door die problemen te gaan zien en herkennen, heb jij extra kansen in de hand om jouw bedrijf meer succesvol te laten zijn.

Wil jij als ondernemer die stappen gaan zetten die nu nodig zijn? Regel dan nu jouw Sparringsessie voor € 97. Neem per mail of telefoon contact op en maak jouw afspraak.

Maak met maatwerk coaching voor ondernemers verschil

Coaching voor Ondernemers

Wil jij liever gaan voor een intensiever traject? Dan biedt Marleen te Vaanholt jou maatwerk Coaching voor ondernemers aan. Samen met jou bekijken wat er nodig is. Jouw coachingstraject kan bestaan uit:

Coachingssessies: Duur en frequentie wordt in overleg bepaald.

WhatsApp ondersteuning: Voor accountability en extra service kan je gebruik maken van WhatsApp ondersteuning. Zo kan jij waar je ook bent snel en makkelijk jouw vraag of voortgang delen.

✅ Hulp bij het opzetten of optimaliseren  van sale funnels, mailings of andere processen.

✅ Inzet van traingingen, healingen of andere hulpmiddelen om jouw innerlijke groei te ondersteunen.

Ook hier kijkt Marleen te Vaanholt niet alleen mee, maar stemt zij zich ook op jou en jouw onderneming af en voelt zij wat nodig is.

Heb jij het gevoel, dat deze manier van coaching voor ondernemers bij jou past? Neem dan contact op voor een gesprek waarin we samen jouw mogelijke  maatwerkpakket gaan bepalen.

Na acceptatie van jouw persoonlijke aanbod en offerte gaat jouw maatwerk coaching voor ondernemers van start op de overeengekomen data en tijden.