fbpx

Werk met gemak aan jezelf dankzij Healingen!

Maak gebruik van de superkrachtige healingen, scans, audiomeditaties of audiohealingen van Marleen te Vaanholt als jij:

   dolgraag met gemak wil werken aan jouzelf, jouw persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei en een beter, fijner en meer waardevol leven,

   bereid bent om daarvoor eerlijk en open naar jezelf te kijken,

   openstaat voor effectieve ondersteuning en

   gebruik wil maken verbluffend eenvoudige tools, (afstands)healingen, meditaties of klankhealingen

   graag jouw deel van het transformatie en groei werk meer voorspelbaar, lichter, makkelijker en efficiënter wil maken, 

   meer in lijn wil leven met jouw Ware, authentieke zelf en (nog) meer wil leven vanuit het hart en overgave.

   toe bent aan de volgende stap, maar niet weet hoe,

   ten einde raad ben of aan het eind van al jouw krachten en graag weer meer kracht, vertrouwen en veerkracht wil ervaren,

   voelt, dat het toch makkelijker en effectiever zou moeten kunnen om jouw emotionele blokkades te doorbreken en de groei te maken die nodig is om jezelf en jouw leven te verbeteren,

   jouw leven van veel meer waarde wil laten zijn,

   wil gaan voor een leven met gezondere relaties, meer voorspoed en meer verdieping in gevoelens als liefde, rust, geluk, vertrouwen, zelfvertrouwen, passie en vitaliteit,

   meer uit jouw werk en jouw leven halen.

  

Dankzij de healingen, scans, audiomeditaties of audiohealingen van Marleen te Vaanholt zal jij namelijk:

   met meer gemak,

   minder moeite en

   minder inzet,

 veel betere en meer diepgaande resultaten behalen.

Niet alleen ruim jij jouw emotionele en energetische blokkades op, jij werkt ongemerkt ook aan jouw emotionele en fysieke welzijn, jouw mindset, jouw overtuigingen en jouw gedrag. En dat vaak op een wijze, dat jij niet zelf hoeft te weten WAT nu het exacte probleem of blokkade is en zonder te weten HOE je het anders moet gaan doen. Je gaat naderhand gewoonweg bemerken dat je anders denkt, spreekt en doet.

Hoe gaan healingen in zijn werk?

Opbouw Healingen

Marleen te Vaanholt voelt per healing welke methode benut mag worden. Vaak wordt de basis gevormd door haar speciale Atlantean Healing set of juist de Lemurische kristallen die horen bij de Crystal Keys Methode en dat vult zij aan met datgene wat er maar nodig is. Kristallen, schedels, orakelkaarten, veren, beelden, wierook of smudge, kleuren, afbeeldingen, etc. En vervolgens gaat Marleen in afstemming op de intenties en deelnemers aan de slag.

Vanuit afstemming de Healingen uitvoeren

En wat er dan gebeurd, is keer op keer een verrassing en toch ook weer niet. Het is zo passend en zo diepgaand en de transformaties die mensen ondergaan ook. Het kan variëren van benutten van het bespelen van de sjamaanse drum, stem, Milltone of klankschalen tot het uitvoeren van bewegingen en dans. Sinds mei 2017 komt het ook regelmatig voor dat Marleen ter plekke een meditatie doorkrijgt die na de healing als audio of tekst gedeeld mag worden.

Videoverslag van wat tijdens de Healing is gebeurd

Van alles wat Marleen te Vaanholt, tijdens de healing doet, maakt zij vervolgens een verslag zodat jij als deelnemer meegenomen kan worden in wat er tijdens de healing is gebeurd en aan wat voor soort blokkades er met nadruk is gewerkt.

Laat jezelf op afstand healen terwijl je werkt, winkelt of studeert

Marleen te Vaanholt biedt jou op dit moment drie verschillende Healing varianten aan waaruit jij kan kiezen om jou met meer gemak, diepgang en effectiviteit door meerdere blokkades tegelijkertijd te leiden. Doordat al deze healingen afstandshealingen zijn en energetisch worden overgedragen, kan jij tijdens de healing zelf andere dingen gaan doen.

Je kan altijd meedoen. De Healingen zijn namelijk afstandshealingen. Het maakt niet uit of jij werk, studeert, slaapt of op vakantie bent, het universum zorgt ervoor dat jij de Healing ontvangt op die wijze die jij op dat moment aankan.

Iedere Healing is altijd maatwerk

Desnoods doseert Marleen te Vaanholt de healing. Het gaat er immers om, dat jij die healing ontvangt op de voor jou meest effectieve wijze. En bij de één is dat ineens en bij de ander in fasen.

Uiteindelijk ontvang jij die resultaten op het meest diepmogelijke niveau, waardoor jij al tijdens de healing of in de dagen erna jezelf gaat betrappen op ander gedrag en andere manieren van denken, spreken en voelen. Bovendien zal je zien, dat jij plots meer mogelijkheden gaat zien voor jouzelf en je leven.

Benut jouw unieke kans en kies uit de volgende Healingen

Afstandshealingen-shop-insta

Groepshealingen

Iedere maand houdt Marleen te Vaanholt twee betaalde healingen rondom een thema. Door je als groep samen te verbinden, versterk je de kracht van elkaars healingsproces en kan je rondom dat thema grotere stappen maken dan alleen. Tijdens sommige van deze afstandshealingen ontstaan meditaties die apart besteld kunnen worden.

Je doet al mee aan deze healingen vanaf € 24 per keer.

 

Crystal-Keys-Healing-shop-insta

Crystal Keys Healing

Bij een Crystal Keys Healing wordt gekeken naar patronen en miasmen die vele generaties en levens teruggaan.  deze healingmethode is ontwikkeld door de Schotse Kathleen Murray en Marleen te Vaanholt is in Nederland één van de weinige aanbieders van deze methode.

De Crystal Keys Healing is een eenmalige healing die jou helpt bepaalde soorten blokkades effectief en snel op te ruimen.

Energie-Blokkade-Transformatie-Scan-shop-Insta

Energie Blokkade Transformatie Scan

Individueel zijn er twee opties mogelijk. Tijdens  de Energie Blokkade Transformatie Scan ontvang jij op afstand een scan die binnen 10 minuten die energie blokkades opspoort en transformeert die jou in de weg zitten om met meer gemak grenzen te stellen, op te komen voor jezelf, je eigenwaarde te zien, je eigen blokkades te zien. Je groeiproces komt daardoor erna in een versnelling en dus jouw leven ook

Wat klanten zeggen over de Healingen van Marleen te Vaanholt

De resultaten van de Healingen, meditaties en klankhealingen gaan voor de honderden klanten van Marleen te Vaanholt niet onopgemerkt voorbij. Na iedere healing krijgt Marleen berichten van klanten die haar vertellen wat ze hebben gevoeld en wat het hen heeft gebracht. Ieder bericht getuigt keer op keer van de eenvoud en kracht van deze healingen. 

Dit is wat enkele van die klanten zeggen:

Marleen wat een krachtige Healing was het en wat een waardevolle meditatie.

Anneke…Over Crystal Healing Vrijmaken van Negativiteit

Ik heb zonet de healing beluisterd en vanaf het eerste tot het laatste moment tintelde mijn hele lichaam. Voor mij is dit een teken, dat de healing heel diep werkt. Zelfs nu nog voel ik tintelingen.

Charlotte…Over Audiomeditatie Diep Loslaten

Ik was de crystal healing vergeten, maar het viel me vandaag op, dat er zoveel verbetering was.
Dank je wel!

Liz…Over een thema Healing

Actuele aanbod Healingen

Wil jij je graag laten ondersteunen door Marleen te Vaanholt en haar werk, maak dan gebruik van een van de volgende Healingen en gun jezelf om met meer gemak, snel, effectief en diepgaande grote sprongen te maken in jouw groei en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Of kies voor Audiomeditaties en Klankhealingen

Met meditaties en klankhealingen bepaal jij het moment

De Meditaties en klankhealingen van Marleen te Vaanholt zijn krachtige tools die jou de ruimte geven om op die momenten dat je het nodig hebt te werken aan jouw groei. Door het beluisteren van de meditatie of de klankhealing kan jij transformaties mogelijk maken op de meest diepe niveau’s.

Hieronder vindt jij korte en krachtige Meditaties en klankhealingen die snel en effectief helpen jou zeer hardnekkige blokkades te doorbreken en stap voor stap die blokkades te doorbreken die sterk zij ingebed in jouw automatische patronen.