fbpx
Healing Veerkracht en Flexibiliteit-header-1

Mag de Healing Veerkracht en Flexibiliteit ook jou helpen?

Eerstvolgende gratis afstandshealing

De eerstvolgende gratis Healing Veerkracht en Flexibiliteit is op:

Donderdag 5 januari 2023 om 11:00 uur CET

Dit is een afstandshealing. Jij kan zelf ondertussen werken, koffie drinken of boodschappen doen. Dus ook als je al andere plannen hebt, dan kan je toch meedoen.

Meld je vandaag alvast aan!

De eerstvolgende gratis healing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmelden Gratis Healing Veerkracht en Flexibiliteit

Ja! Ik doe mee aan de eerstvolgende Healing Veerkracht en Flexibiliteit en ontvang mails over deze healing en de kracht van healingen.

Walking my Revolution - NL
Healingen - Nieuwslijst
Wereldketenhealing

Doe gratis mee aan de Healing Veerkracht en Flexibiliteit

De Healing Veerkracht en Flexibiliteit van Marleen te Vaanholt helpt jou in deze turbulente tijden. De ene na de andere uitdaging komt collectief op ons pad. Van pandemieën, oorlogen, enorme prijsstijgingen tot extreem weer. Niemand ontkomt er aan. Het heeft een effect op jou en je omgeving.

Alleen welk effect het heeft, ligt aan jou zelf! Jouw mindset, jouw kijk en jouw verhaal bij een situatie en jouw reactie, veerkracht en flexibiliteit bepalen wat jij ervaart en hoe jij dit ervaart. Je krijgt steeds beter zichtbaar waar jij jezelf misschien beperkt door jouw gedachten, kijk en reacties en waar jij juist vrijheid hebt gecreëerd voor jouzelf. Je krijgt inzicht in wie je bent geworden en vooral of dit wel in lijn is met je in wezen bent.

Ook wordt duidelijker hoe de mensen om jou heen in elkaar zitten. Vaak zitten er per onderwerp grote verschillen. De ene keer zitten ze op een lijn met jou en de andere keer sta je ineens lijnrecht tegen over elkaar. Ook dat triggert allerlei emoties en reacties. De kunst is echter om ook hierbij te gaan (leren) onderscheiden wat bij jou hoort en wat bij de ander.

  • Wat zijn jouw eigen overtuigingen, verwachtingen en invullingen?
  • En wat is het verhaal, de kijk en de overtuigingen van de ander?

Het ene zegt wat over wie jij NU bent en het andere juist wie de ANDER nu is. Er is hierbij geen goed of fout en dus ook geen oordeel over jou. Alleen wat wel of niet past bij jouzelf. De ander nodigt je dus uit om te bepalen of hoe zij denken, spreken en doen iets is wat wel of niet bij jou past.

Alleen jouw eigen manier van Zijn is jouw verantwoordelijkheid. De ander mag zelf aan de slag met de spiegels die jullie nu ervaren. Je kan immers alleen zelf voelen wat wel of niet bij je past. Een ander kan suggesties doen, maar uiteindelijk is het ieders eigen Innerlijke Kompas die je laat voelen wat wel of niet bij je past.

Healing angst en onzekerheid

Laat je ondersteunen door de Healing Veerkracht en Flexibiliteit

Dat is vaak best lastig. Je voelt misschien wel dat het anders moet en kan, maar toch blijf je vaak jezelf saboteren, waardoor je maar moeizaam een verandering in je mindset, spreken, kijk en acties in gang weet te zetten.

Om je bij dat proces te helpen biedt Marleen te Vaanholt healingen aan. Deze werken op een zeer diep niveau. Niet alleen tot het diepe onderbewuste, maar ook naar celniveau, celherinnering, je jongere jaren, andere levens en andere generaties. Het gaat naar de bron en transformeert daar datgene waar jij NU aan toe bent. Daardoor besteed jij een deel van jouw transformatiewerk uit en kan jij je aandacht richten op die onderwerpen waar jij ook bewust een stap moet zetten opdat jij healende en transformerende inzichten krijgt.

Als je bedenkt dat jouw Zijn is opgebouwd uit tienduizenden gedachten die bijdragen aan jouw realiteit en hoe jij in het leven kan staan, dan is de Healing Veerkracht en Flexibiliteit een zeer krachtig hulpmiddel die jou veel werk uit handen neemt. Het is dus een zeer welkome aanvulling op jouw pad van groei, op jouw eigen pad van revolutie die je dagelijks bewandelt. En jij kan gratis van de healing gebruik van gaan maken.

Hoe gaat de Healing Veerkracht en Flexibiliteit in zijn werk?

Marleen-floriade

Aanmelden healing

Jij kan jouw deelname aan de Healing Veerkracht en Flexibiliteit regelen door het formulier bovenaan of onderaan deze pagina in te vullen. Zo kan Marleen te Vaanholt jouw naam meenemen in de healing.

Verder worden jouw gegevens benut om allerlei informatie rondom deze healing met je te delen. Naast de bevestiging van jouw inschrijving, is dit ook een mail dat de healing gaat beginnen, de mail met het het videoverslag en een mail hoe jij je weg verder kan gaan bewandelen.

Opbouw healing

Op de dag van de Healing Veerkracht en Flexibiliteit zelf voelt Marleen te Vaanholt wat er die keer benut mag worden. Vaak wordt de basis gevormd door haar speciale Atlantean Healing set of juist de Lemurische kristallen die horen bij de Crystal Keys Methode. Dat vult zij aan met datgene wat er maar nodig is: kristallen, edelstenen, mineralen, kristallen schedels, orakelkaarten, veren, beelden, wierook of smudge, kleuren, afbeeldingen, etc. En vervolgens gaat Marleen in afstemming op alle deelnemers aan de slag.

Vanuit afstemming de Healing uitvoeren

En wat er dan gebeurd, is keer op keer een verrassing en toch ook weer niet. Het kan variëren van benutten van het bespelen van de sjamaanse drum, zang en klanken, Milltone of klankschalen tot het uitvoeren van bewegingen en dans of juist door innerlijke reizen door geleide meditaties.

Wat het iedere keer ook is, het is zo passend, dat je als deelnemer diepgaande transformaties ondergaat. De een voelt daar meer van dan de ander, maar dat maakt niet uit. Het resultaat merk je vooral daarna in het dagelijkse leven. Je voelt je anders. Je kijk op situaties is verschoven en je betrapt jezelf op andere acties dan voor heen. Zaken waar jij je bijvoorbeeld eerst aan ergerde, doen je nu minder of niets meer. Je spreekt je ineens vaker uit, je kiest vaker voor jezelf en reageert en handelt anders of weet jezelf sneller bij te sturen.

Videoverslag van de Healing

Van alles wat Marleen te Vaanholt, tijdens de healing doet, maakt zij na afloop een verslag. Hierdoor kan jij als deelnemer worden meegenomen in wat er tijdens de healing is gebeurd en aan wat voor soort blokkades er met nadruk is gewerkt.

Vaak bevatten die videoverslagen ook aanvullende tips en informatie over waar jij vanaf dan jouw aandacht op mag gaan richten.

Help mee de kracht en het bereik te vergroten!

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kracht de Healing Veerkracht en Flexibiliteit zal hebben. We vragen je daarom deze healing te delen, opdat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om als startpunt mee te doen.

Jouw inzet wordt beloond met een versterkte kracht van deze healing. Door jouw deelacties laat je namelijk aan het Universum zien, dat jij deze healing belangrijk vindt en dat jij je openstelt voor de enorme transformerende kracht. En als er een ding is waar het Universum dol op is, dan is dat wel dat mensen echt ergens voor gaan. Inzet wordt altijd beloond. Dat blijkt wel uit de reacties.

Wat andere mensen zeggen!

charlotte.cocle

Deze healing is echt zo goed! Hierin mag je ook andere mensen opgeven en echt waar ik merk het verschil in contact tussen mij en die anderen. Die healing is gratis, geef dus zoveel mogelijk mensen op en doe zo vaak mogelijk mee voor een verbluffend resultaat.

ANN

Het is een hele fijne healing en je voelt positieve veranderingen komen erna!!! absoluut meedoen!!

MARLEEN TE VAANHOLT zelf

 

Ik voel en zie altijd zo veel veranderen in mijn leven en die van anderen in de periode na een wereldketenhealing. Juist door die enorme verbinding van inmiddels miljarden mensen lijkt deze healing steeds krachtiger te worden en daardoor het effect op de wereld om ons heen ook. Het is voor mijzelf de zwaarste healing om me voor open te stellen en vraagt zeer diepe overgave, aanpassingen van mijn dag en 24 uur mijn inzet, maar het 100.000 keer waard!

Eerstvolgende gratis afstandshealing

De eerstvolgende gratis Healing Veerkracht en Flexibiliteit is op:

Donderdag 5 januari 2023 om 11:00 uur CET

Dit is een afstandshealing. Jij kan zelf ondertussen werken, koffie drinken of boodschappen doen. Dus ook als je al andere plannen hebt, dan kan je toch meedoen.

Meld je vandaag alvast aan!

De eerstvolgende gratis healing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmelden Gratis Healing Veerkracht en Flexibiliteit

Ja! Ik doe mee aan de eerstvolgende Healing Veerkracht en Flexibiliteit en ontvang mails over deze healing en de kracht van healingen.

Walking my Revolution - NL
Healingen - Nieuwslijst