fbpx

Healing Meer In MIJN Kracht Staan

De eerstvolgende gratis healing is op:

Donderdag 7 april 2022 om 11:00 uur CET

Meld je hieronder alvast aan!

De eerstvolgende gratis healing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mag de Healing Meer in MIJN Kracht Staan ook jou helpen?

Uitdagingen door aaneenschakeling van veranderingen

We leven in een tijd waarin ontzettend veel van ons gevraagd wordt. De wereldwijde pandemie en alle wisselende maatregelen vragen een enorme flexibiliteit om je constant maar weer aan te passen en nodigen je keer op keer uit waar jij WIL staan in het geheel. Net als jij je nieuwe koers hebt bepaald, wordt alles weer opgeschud of omver gegooid en moet je weer opnieuw bepalen wat en hoe jouw wereld mag zijn.

Voor nu lijkt het allemaal de kan top te gaan, dat steeds meer en meer mag. Niet alleen in Nederland, maar ook in vele andere landen. Dat geeft ook weer ruimte voor andere keuzes en dus keuzestress. Want nu weer zo veel meer kan, wat ga je nu het eerste doen? En is het allemaal wel zo veilig? Of loop je nu toch gezien jouw gezondheidssituatie of die van dierbaren om je heen toch te veel risico als je doorzet met bepaalde plannen?

Alsof dat nog niet genoeg is, is er nu ook de oorlog in Oekraïne die veel spanningen en zorgen met zich meebrengen. Waar gaat dit naar toe? Hoe voel jij je er onder? Wat kan jij bijdragen, zonder in de angst te schieten?

Al die losse elementen zijn al uitdagen genoeg, maar nu komt alles ook nog eens samen en duurt het al bijna 2 jaar en is het einde nog niet in zicht. Dat trekt een wissel op ons allemaal. Het maakt niet uit hoe spiritueel je bent, hoezeer je wel of niet in de maatschappij staat of hoeveel aandacht en tijd je hebt besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling, de huidige tijd vraagt van ons allemaal het uiterste.

Tegelijkertijd geeft de huidige situatie ook enorme kansen van groei. Als je daar maar voor gaat en als je de juiste stappen kent om die groei te gaan inzetten. een dele doe je bewust door zelfreflectie en nadenken over jouw keuzes, acties en emoties en te bepalen WIE jij wil zijn en HOE jij wil zijn. Maar daarmee laat je nog ontzettend veel kansen liggen. Op diepere lagen in jou zit nog zo veel meer wat ook zichtbaar wil worden en wat er aan toe is om gezien en veranderd te worden. Alleen het is nog buiten jouw zichtveld. Je kijkt er overheen of beseft misschien nog niet eens, dat het punten zijn waarop jij zodanig transformaties kan toepassen dat ze jou en jouw leven gaan verrijken en aangenamer gaan maken.

De Healing Meer in MIJN Kracht Staan zorgt ongemerkt voor transformaties

Om je nu bij die punten te gaan helpen houdt healer, inspirator en auteur Marleen te Vaanholt een speciale healing. In deze healing Meer in MIJN Kracht Staan gaat zij met die nog onzichtbare punten aan de slag en ontstaan veranderingen zonder dat jij er zelf BEWUST iets voor hoeft te doen.

Nou ja, je hoeft maar één ding te doen. Je GRATIS te registreren voor de Healing Meer in MIJN Kracht Staan.

En als je daar toch mee bezig bent, dan mag jij in dat formulier ook de namen noemen van die mensen die jij ook graag meer steun en kracht toewenst. denk bijvoorbeeld aan je ouders, je kinderen, je broer of zus, die ene vriendin, je collega of die buur die het zo waar heeft. Alles is oké.

 

Je mag ook anderen opgeven

De healing neemt deze groep mensen, die derden, ook mee ALS dat overeenkomst met hun eigen hulpvragen. Dus als je broer heeft aangegeven wel hulp te kunnen gebruiken of je buurvrouw heeft gebeden om hulp, dan staat het Universum toe dat Marleen en de healing ook hen mag helpen. 

Wanneer één van jouw derden iemand is die liever alles zelf wil doen of wel zegt hulp te willen hebben, maar vervolgens alle hulp afwijst, dan sluit het Universum die persoon uit van deelname. Het Universum kent namelijk geen oordeel. Die staat achter je, ongeacht wat je kiest. Ongeacht of dit voor jou achteruitgang of vooruitgang brengt. Die keuze is slechts een richting van een pad en dat pad leidt je uiteindelijk weer langs mogelijkheden die je de kans geeft om andere keuzes te maken. Net als dat jij nu de keuze hebt om je te laten steunen door de Healing Meer in MIJN Kracht Staan.

Regel vandaag nog jouw GRATIS deelname. Registreer je voor de Healing Meer in MIJN Kracht Staan via onderstaand formulier. 

Coaching-Marleen
crystal healing

Ja! Ik doe mee aan de eerstvolgende gratis Healing Meer In MIJN Kracht Staan op donderdag 31 maart 2022 om 11 uur CET.

Tevens ga ik ermee akkoord, dat ik op de hoogte wordt gehouden over het verloop van de healing en ander nieuws over healingen.

De eerstvolgende gratis healing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmelden gratis Healing Meer in MIJN Kracht Staan

Ja! Ik doe graag mee aan de Healing Meer in MIJN Kracht Staan .

Door me in te schrijven ga ik ook akkoord met de inschrijving op de Healingen Nieuwsbrief van Walking my Revolution, zodat ik alle benodigde informatie over mijn deelname kan ontvangen

Walking my Revolution - NL
Deel jouw verhaal