fbpx

Ga met gemak voor meer overvloed

Werk met 15 minuten per week aan jouw overvloedsmindset en wordt een magneet voor overvloed, waarde en zelfwaarde! Maak van jouw leven met hulp van eenvoudige hulmiddelen een rijker en waardevoller leven.

Stap met het Overvloedprogramma in 12 weken

meer in je overvloed

Ook jij kan in 12 weken met gemak meer overvloed ervaren in jouw leven dankzij het Overvloedprogramma. En denk nou niet dat dit jou veel tijd gaat kosten. Daar houdt Marleen te Vaanholt juist niet van. Zij weet als geen ander dat het veel tijd vraagt om klaar te staan voor een ander en dat jij er dan zelf vaak bij inschiet. Maar dat kan anders.

In haar jaren als coach, healer en inspirator is Marleen te Vaanholt zich juist gaan verdiepen in die hulpmiddelen die jou met weinig tijd en meer gemak helpen je inzichten te geven en diepgaande transformaties te laten ondergaan. Het liefst nog zonder dat jij weet wat nu precies het werkelijke probleem is wat jou belemmerd om meer jouw eigen ruimte te pakken en jezelf meer te gaan gunnen. Zo heeft Marleen sinds 2017 al ruim 5000 vrouwen en mannen geholpen om krachtiger in het leven te gaan staan en meer uit zichzelf en hun leven te gaan halen.

Om meer overvloed te ervaren heeft Marleen het Overvloedprogramma ontwikkeld waarin zij jij met weinig tijd helpt verschuivingen te gaan maken. Daardoor krijg jij

💠 een beter zelfbeeld,

💠 ga je meer in jouw waarde staan,

💠 creëer je meer mogelijkheden binnen jouw budget en

💠 manifesteer je zelfs allerlei nieuwe kansen als extraatjes, kortingen op het juiste moment, prijzen of meer inkomen.

profielfoto-Marleen te Vaanholt-202108

Dit is wat je gaat bereiken

mindset

Verandering van mindset

Dankzij de inzet van simpele, effectieve hulpmiddelen als een klankhealing, het Love to Grow geldprogramma en het Transformatie Journal die weinig tijd vragen, maak jij bewust èn onbewust aanpassingen in jouw overtuigingen, gedachten, spreken en gedrag. je gaat daardoor meer overvloed en (zelf)waarde aantrekken, toelaten en ervaren, 

healing blokkades

Healing van blokkades

Met behulp van meditaties, healingen en het Transformatie Journal heel jij binnen 10 -1 5 minuten met gemak pijnen en blokkades tot op zelfs celniveau, waardoor jij andere resultaten in je leven krijgt dan voorheen 

magneet overvloed

Magneet voor overvloed

Door het veranderen van je mindset en het helen van oude pijnen en blokkades wordt je een magneet voor overvloed in al haar vormen. je gaat zelfs binnen je huidige budget, meer mogelijk maken en meer mogelijkheden zien, waardoor jij overvloed en duizenden euro’s in waarde naar je toe kan trekken.

Om bewust te worden van jouw aantrekkingskracht krijg je als bonus een Geld En Waarde tracker om bewust te worden wat jij als magneet naar jou toetrekt.

Waar ga je in de 12 weken mee aan de slag?

In het Overvloedprogramma maken we gebruik van verschillende hulpmiddelen die elkaars kracht versterken. Al deze tools helpen jou om met minimale inzet, maximaal resultaat te halen.

Het Overvloedprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

Healingen

12 x Klankhealing + healing

Vanaf 11 januari 2022 wordt je 12 weken lang ondersteund door Marleen te Vaanholt met een  Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde en per keer een   healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde. Doordat je die klankhealing in je eigen omgeving gelijktijdig met de andere deelnemers doet, versterk je elkaar en je eigen mogelijke groei.

Je krijgt daarna een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!

  

Coaching-Marleen

4 Coachingscalls

In de 4 live Coachingscalls gaat Marleen te Vaanholt in op vragen en worden de veel voorkomende blokkades besproken. Verder krijg je meer uitleg over wat je kan bereiken als jij de hulpmiddelen gaat benutten. 

geld-is-energie

Bonus Love to Grow Geld

 Als bonus krijg je van Marleen te Vaanholt ook het programma Love to Grow – Geld. Daarin krijgt je een maand lang dagelijks een mail met daarin een affirmatie die jou laat nadenken over jouw mindset over geld, waarde en overvloed. Verder bevat deze training ook een afstemscript over Geld.  Voor dit onderdeel heb je ca. 5 minuten per dag nodig. De training start op 1 oktober 2022. 

geld-is-energie

Geld en Waarde Tracker

Met hulp van de Geld en Waarde Tracker ga jij inzicht krijgen in hoevel geld en waarde jij creert in jouw leven. Geld en inkomen lijkt voor velen een vast gegeven, maar toch creer je hier ook zaken waar jij onvoldoende bij stil staat en dus onvoldoende waardeert.

Dat geldt al helemaal voor de waarde die je creeert. Die loopt met gemak op tot duizenden euro’s, alleen voor velen is dat nu onzichtbaar.

Door het met de Geld en Waarde Tracker bij te houden, ga je beseffen wat een waardemagneet jij eigenlijk bent. Je wordt je bewust hoeveel meer jij eigenlijk dag in, dag uit mogelijk maakt voor jezelf. Dit geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en een grote stimulans om nog meer te gaan manifesteren.

Waarom duurt het Overvloedprogramma 12 weken?

De Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde gaat er vanuit dat groei en verandering van mindset een proces is. Bij het ontstaan ervan werd duidelijk door het Universum aangegeven, dat je deze klankhealing  maar 1 keer week mag doen en dan voor minimaal 12 weken lang. Hierdoor maak je iedere week weer nieuwe stappen en ruim je per week die blokkades op die nu klaar zijn om opgeruimd te worden.

Alleen de ervaring leert, dat veel mensen niet de discipline hebben om dit 12 weken lang vol te houden. Het is zo makkelijk om die meditatie op te schuiven in je agenda. Van ach, dat komt later wel. Echter vaak vergeet je het daarna om het alsnog te doen.

Door nu mee te doen aan deze Overvloedprogramma onderga je gegarandeerd 1 keer per week die veranderende klankhealing met een aanvullende, ondersteunende healingcirkel en ondersteunende healingskracht van Marleen te Vaanholt. Dus zelfs als je die week niet kan, bijvoorbeeld omdat het samenvalt met een verjaardag, dan nog profiteer van jij van groei doordat Marleen te Vaanholt jou meeneemt. Echter als jij zelf ook de meditatie om 20 uur in alle rust beluistert, dan zal jouw groei nog diepgaander gaan.

Wat deelnemers zeggen

Marleen te Vaanholt geeft al jaren 3 keer per jaar een programma waarin je aan de slag kan met overvloed, geld, waarde en zelfwaarde. Zelf doet ze ook keer op keer mee en merkt ze hoe overvloed, waarde en zelfwaarde verder worden verdiept. Dankzij het programma heeft ze jaarlijks duizenden tot soms tienduizenden euro’s extra gemanifesteerd. Niet alleen in geld, maar ook in waarde. Daarnaast is haar zelfbeeld veranderd, is ze zichzelf steeds meer gaan gunnen, cijfert ze zichzelf steeds minder weg en kan ze ook beter ontvangen.

Ook van de deelnemers heeft ze door de jaren heen vele acties ontvangen.

In het najaar is Marleen gestart met de huidige opzet van het Overvloedprogramma. Al na enkele weken na de start kreeg ze een reactie van een de deelnemers die zo veelzeggend is, dat ze die met haar toestemming hier met jou deelt:

Dit is de 2de keer dat ik het overvloedprogramma volg. Ik heb zoveel al geleerd de 1ste keer dat ik het nodig vond verder te gaan met mijn onbewuste veranderingen. Ik wilde nog meer bewust worden van wat ik precies anders kon doen.

De klankmuziek is zo prachtig om te horen. Nu zijn er veranderingen bij mijn 2de cursus en heb ik er een transformatiejournaal bij gekregen die zorgt dat sommige valkuilen/ triggers nog beter kan beschrijven. Ik ga even zitten, volg de vragen en dan valt soms iets op zijn plaats. Confronterend soms maar wel heel helder en kan ik eraan werken het anders te gaan zien of te ervaren.

De klankmuziek is zoals altijd weer prachtig en besef dat ik echt anders tegen bepaalde dingen moet gaan aankijken waar ik nooit aan gedacht had.

Mijn vragen die ik heb of “problemen” tegen kom kan ik Marleen vragen stellen en krijg er antwoord en hulp bij via de O&A of via de mail. Ik ben nu halverwege mijn 2de cursus maar ben al zeer dankbaar voor de inzichten die ik gekregen heb zodat mijn leven nog leuker en fijner word.

Dankbaar Suzanne🍀”

Ook jij kan met het Overvloedprogramma met gemak meer uit jezelf gaan halen.

Speciale prijs

Wil jij ook graag jouw blokkades rondom geld, overvloed, waarde en zelfwaarde met meer gemak en plezier gaan opruimen? Bestel dan nu extra voordelig dit Overvloedprogramma en ga vanaf maandag 26 september – 12 december 2022 samen met een groep thuis met gemak en versterkt aan de slag!

Dit Overvloedprogramma heeft een waarde van

€ 299

maar vanwege de huidige tijden met allerlei prijsverhogingen vind ik het belangrijk dat jij optimaler gebruik kan leren maken van jouw waardestromen. Dit keer betaal je daarom:

slechts 47!

Daarvoor krijg jij dus:

de Klankhealing Blokkades Geld en (Zelf)Waarde,

12 weken lang tijdens het gezamenlijke meditatiemoment ondersteuning door Marleen te Vaanholt met een healingcirkel waardoor jij met nog meer gemak en in slechts 15 minuten per week kan werken aan jouw diepliggende blokkades rond geld, waarde en zelfwaarde.

wekelijks een verslag met toelichting waar dit keer aan is gewerkt en wat jij daarvan kan merken!

de training Love to Grow – Geld

4 live Coachingscalls

Bonus: Geld en Waarde Tracker

 

Meld je vandaag nog aan voor dit Overvloedsprogramma en werk vanaf 26 september 2022 aan een leven dat meer waarde heeft en ga meer jouw eigen waarde zien en delen met de wereld om jou heen.

Ik ga voor het Overvloedprogramma en betaal in 1 keer

Ik ga voor dit Overvloedprogramma en betaal in 1 keer.

Ik ga voor het Overvloedprogramma en betaal in 2 termijnen

 Ik ga voor  het Overvloedprogramma en ga akkoord met een betaling in 2 termijnen van € 25,00

Ik betaal nu € 25,00

en krijg rond de 25 oktober 2022 een betaallink voor het tweede termijn.