fbpx

Mag de Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit ook jou helpen?

Eerstvolgende wereldketenhealing

De eerstvolgende gratis Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit is op:

Donderdag 2 september 2021 om 10:00 uur CET

Meld je vandaag alvast aan!

De eerstvolgende wereldketenhealing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit op donderdag 2 september 2021 om 10 uur CET.

Ik bepaal zelf of ik gebruik maak van de kans om ook anderen op te geven als startpunt. Ik mag die lijst net zo lang maken als ik wil. Als het niet meer past, dan mail ik de overige namen naar admin@walkingmyrevolution.com.

Mocht ik later toch nog extra namen bedenken die ik als startpunt wil opgeven, dan geef ik die per mail of Messenger door! Anders gaan de al doorgegeven namen verloren!

Tevens ga ik ermee akkoord, dat ik op de hoogte wordt gehouden over het verloop van de healing en ander nieuws over healingen.

Aanmelden Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit.

Walking my Revolution - NL
Deel jouw verhaal
Healingen - Nieuwslijst

Doe gratis mee aan de meest krachigste wereldketenhealing

De Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit van Marleen te Vaanholt is DE krachtigste wereldketenhealing van dit moment. Deze gratis Healing helpt allerlei soorten negativiteit in jou en jouw omgeving om te buigen naar een meer helpende energie. Daardoor kunnen jij en de anderen in jouw omgeving een betere, fijnere  bijdrage gaan leveren aan deze wereld.

Daarnaast zal de healing jou ook benutten als één van de startpunten in de wereldketenhealing. Daardoor zullen al jouw negatieve ervaringen van de afgelopen weken met mensen in jouw leven of door onprettige nieuwsberichten alsnog een positieve wending krijgen.

De eerstvolgende healing vind plaats op donderdag 2 september 2021 om 10 uur.

Geef ook andere op en laat ze meeprofiteren

Voor de Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit kan jij je gratis aanmelden. Je mag zelfs ook een onbeperkt aantal andere mensen opgeven. Dus wie ken jij waarvan jij vind dat die het ook verdient om minder negativiteit te gaan ervaren? Wie ken jij die net als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het ombuigen van:

  • negativiteit,
  • negatieve gedachten of gedachten waarmee jij jezelf en/of anderen neerhaalt,
  • negatieve, heftige of zelfs traumatische ervaringen,
  • de waarde die jij aan jouzelf en je leven geeft,
  • het onvoldoende de ruimte nemen om jezelf te kunnen zijn
  • het gebukt gaan onder negatief gedrag van anderen.

Samen sterker

In deze afstandshealing wordt gewerkt met een vaste intentie voor de hele groep. Door het combineren van de energie van alle deelnemers vindt er een mega versterking plaats op die intentie waardoor die nog meer kracht krijgt.

Hoe gaat een wereldketenhealing in zijn werk?

Opbouw Healing

Marleen te Vaanholt voelt per healing welke methode benut mag worden. Vaak wordt de basis gevormd door haar speciale Atlantean Healing set of juist de Lemurische kristallen die horen bij de Crystal Keys Methode. Dat vult zij aan met datgene wat er maar nodig is. Kristallen, edelstenen, mineralen, kristallen schedels, orakelkaarten, veren, beelden, wierook of smudge, kleuren, afbeeldingen, etc. En vervolgens gaat Marleen in afstemming op de intenties en alle deelnemers aan de slag.

 

Vanuit afstemming de Healing uitvoeren

En wat er dan gebeurd, is keer op keer een verrassing en toch ook weer niet. Het is zo passend en zo diepgaand en de transformaties die mensen ondergaan ook.

Het kan variëren van benutten van het bespelen van de sjamaanse drum, stem, Milltone of klankschalen tot het uitvoeren van bewegingen en dans. Sinds mei 2017 komt het ook regelmatig voor dat Marleen te Vaanholt ter plekke een meditatie channelt die na de healing gedeeld mag worden als audio of tekst.

 

Videoverslag van de Healing

Van alles wat Marleen te Vaanholt, tijdens de healing doet, maakt zij vervolgens een verslag. Hierdoor kan jij als deelnemer worden meegenomen in wat er tijdens de healing is gebeurd en aan wat voor soort blokkades er met nadruk is gewerkt. Vaak bevatten die videoverslagen ook aanvullende tips en informatie over waar jij vanaf dan jouw aandacht op mag gaan richten.

Speciale opzet en constructie bij wereldketenhealing

Wereldketenhealing is zo extreem krachtig door bijzondere constructie

Wat een wereldketenhealing als Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit nou zo speciaal maakt, is dat de afstandshealing niet alleen werkt aan de mensen die zichzelf hebben opgeven, maar ook op de door hen opgegeven derden en ieder ander in de keten die erna komt.

Het Universum is namelijk zo dol op Marleens werk, dat zij haar twee jaar terug een speciale constructie heeft laten zien. Daardoor kan zij deze healing laten doorwerken op miljarden mensen en honderden miljoenen plekken en dieren wereldwijd.

Door die constructie krijgt het Universum de kans om via Marleen te Vaanholt de healing ook te benutten voor die mensen die Marleen nog niet zelf hebben leren kennen, maar die wel aan het Universum om hulp hebben gevraagd. Dankzij de speciale constructie kan het Universum toch ook die mensen die hulp geven door hun ook te laten meenemen in deze bijzonder krachtige en zeer liefdevolle healing.

 

Eerste stap werkt aan jouzelf

Bij iedere een wereldketenhealing stelt Marleen te Vaanholt zich eerst helemaal open waardoor het Universum via haar kan gaan werken. De healing die dan ontstaat begint eerst bij die mensen die zich zelf hebben opgegeven en de door hen opgegeven derden. Samen vormen ze de honderden startpunten.

In die eerste stap wordt gewerkt aan allerlei vormen van negativiteit bij jou als deelnemer. Van negatief zelfbeeld, incorrecte percepties die jou geen recht doen, beperkende overtuigingen die een negatief effect hebben op jou en je leven tot aan de invloed van negatieve personen en situaties in jouw directe omgeving.

 

De tweede stap werkt aan de mensen om jou heen

In de tweede stap van Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit gaat het verder met al die mensen door wie jij en alle andere startpunten op negatieve wijze zijn geraakt. Van terroristen tot slachtoffers van natuurrampen, van die ene vriendin die jou geschokt en verdrietig gemaakt heeft omdat ze vecht tegen kanker tot aan dat trieste verhaal over die vermissing met een dodelijke afloop.

Alles en iedereen waar jij als startpunt maar door uit je doen bent geraakt, wordt dus meegenomen. En het mooiste is, dat ze in de stap daarna zelf het startpunt vormen van de volgende ketenronde. De wereldketenhealing gaat dan ook aan hen werken. Zelfs aan die ‘gemeneriken’ om ook voor hen minder negativiteit mogelijk te gaan maken. Te minste, als het Universum weet dat zij in meer of mindere mate er voor openstaan en de inzet van de healing ook daadwerkelijk ook voor hen effect kan hebben.

En zo wordt een ieder die in keten voorkomt op zijn of haar beurt een startpunt. En dat gaat zo ongeveer 24 uur lang door. Tot het moment dat het Universum aangeeft dat Marleen te Vaanholt de wereldketenhealing mag afsluiten.

 

In de afgelopen drie jaar is Marleen als instrument zo krachtig geworden, dat deze wereldketenhealing binnen die 24 uur is uitgegroeid naar een bereik van meer dan 4,5 miljard mensen en ook honderden miljoenen plekken en dieren. En jij kan daarvoor een van de startpunten worden!

Dus doe jij ook mee aan deze gratis healing? Scroll dan gauw verder naar beneden en meld je aan via het formulier onder aan deze pagina!

Deel! Daarmee help jij ook jouzelf

Help mee de kracht en het bereik te vergroten!

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kracht de Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit zal hebben. We vragen je daarom deze healing te delen opdat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om als startpunt mee te doen.

Jouw inzet wordt beloond met een versterkte kracht van deze healing. Door jouw deelacties laat je namelijk aan het Universum zien, dat jij deze healing belangrijk vindt en dat jij je openstelt voor de enorme transformerende kracht. En als er een ding is waar het Universum dol op is, dan is dat wel dat mensen echt ergens voor gaan. Inzet wordt altijd beloond. Dat blijkt wel uit de reacties.

charlotte.cocle  

Deze healing is echt zo goed! Hierin mag je ook andere mensen opgeven en echt waar ik merk het verschil in contact tussen mij en die anderen. Die healing is gratis, geef dus zoveel mogelijk mensen op en doe zo vaak mogelijk mee voor een verbluffend resultaat.

ANN  

het is een hele fijne healing en je voelt positieve veranderingen komen erna!!! absoluut meedoen!!

MARLEEN TE VAANHOLT zelf

 

Ik voel en zie altijd zo veel veranderen in mijn leven en die van anderen in de periode na een wereldketenhealing. Juist door die enorme verbinding van inmiddels miljarden mensen lijkt deze healing steeds krachtiger te worden en daardoor het effect op de wereld om ons heen ook. Het is voor mijzelf de zwaarste healing om me voor open te stellen en vraagt zeer diepe overgave, aanpassingen van mijn dag en 24 uur mijn inzet, maar het 100.000 keer waard!

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit op donderdag 2 september 2021 om 10 uur CET.

Ik bepaal zelf of ik gebruik maak van de kans om ook anderen op te geven als startpunt. Ik mag die lijst net zo lang maken als ik wil. Als het niet meer past, dan mail ik de overige namen naar admin@walkingmyrevolution.com.

Mocht ik later toch nog extra namen bedenken die ik als startpunt wil opgeven, dan geef ik die per mail of Messenger door! Anders gaan de al doorgegeven namen verloren!

Tevens ga ik ermee akkoord, dat ik op de hoogte wordt gehouden over het verloop van de healing en ander nieuws over healingen.

Aanmelden Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit.

Walking my Revolution - NL
Deel jouw verhaal
Healingen - Nieuwslijst

Eerstvolgende wereldketenhealing

De eerstvolgende gratis Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit is op:

Donderdag 2 september 2021 om 10:00 uur CET

Meld je vandaag alvast aan!

De eerstvolgende wereldketenhealing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)