fbpx
wereldketenhealing-header

Doe gratis mee aan de Wereldketenhealing Loslaten Stress en Negativiteit

Buig stress en negativiteit om naar helpende energieën

De Wereldketenhealing Loslaten Stress en Negativiteit van Marleen te Vaanholt is DE krachtigste wereldketenhealing van dit moment. Deze gratis Healing helpt allerlei soorten stress en negativiteit in jou en jouw omgeving om te buigen naar meer helpende energieën. Zo kunnen jij en de anderen in jouw omgeving een betere, fijnere bijdrage gaan leveren aan deze wereld.

 

Wordt een startpunt voor meer positiveit

Daarnaast wordt jij in deze healing ook één van de startpunten in het ketendeel van deze healing. Daardoor worden alle mensen met wie jij in de afgelopen twee maanden negatieve ervaringen hebt gehad of van wie of over wie jij naar nieuws hebt gehoord, meegenomen in het ketendeel. Ook zij ontvangen in hun ronde de healing. Daardoor krijgt niet alleen jouw ervaring met hen een positieve wending, maar geef jij die mensen ook de kans om stress en negativiteit in hun leven aan te pakken en te transformeren. 

Ketendeel gaat 24 uur door en helpt miljarden mensen!

Vervolgens worden de mensen aan wie is gewerkt in het eerste ketendeel zelf een startpunt. In het volgende ketendeel wordt er dan gewerkt aan de mensen met wie zij in de afgelopen twee maanden negatieve ervaringen hebben gehad of van wie of over wie zij naar nieuws hebben gehoord. Daarna wordt die groep weer een startpunt en zo gaat dit ketenproces door tot ca 24 uur na de start van de healing.

Healing kijkt naar wat een ieder nodig heeft en aankan

Het gevolg van dit ketendeel is, dat de healing wereldwijd werkt en uiteindelijk miljarden mensen healing biedt. Dat gebeurt altijd in volle consent met hen. Natuurlijk hebben zij niet zelf hun toestemming gegeven aan specifiek deze healing, maar de healing is zo opgezet, dat het eerst checkt of deze healing bij hen past. Vaak hebben mensen al gebeden om hulp of hebben ze engelen of het Universum om hup gevraagd. De healing is dan een oplossing die past bij hen hulpvraag en mag dan door het Universum worden ingezet als krachtig hulpmiddel.

Het komt echter ook voor dat er mensen in de keten zijn die geen baat hebben bij de healing. Sommige mensen zijn te kwetsbaar en kunnen daardoor meer schade dan profijt oplopen. Dan kiest het Universum altijd voor de meest liefdevolle weg.

Ook zitten er soms mensen tussen die domweg niet geholpen willen of kunnen worden. Ook dat wordt door de healing gerespecteerd. Zij worden overgeslagen en zij worden ook niet als startpunt benut.

Maar uiteindelijk, na 24 uur, heeft deze wereldketenhealing miljarden mensen geholpen en heb jij door jouw keuze tot deelname bijgedragen aan het helpen om stress en negativiteit op deze wereld te verminderen. 

Eerstvolgende wereldketenhealing

Dus doe mee aan de eerstvolgende gratis Wereldketenhealing Loslaten Stress en  Negativiteit op:

Donderdag 16 juni 2022 om 14:00 uur CET

Meld je vandaag alvast aan!

Meedoen kan altijd. De healing werkt op afstand in de energie waar je ook bent en wat je ook doet!

De eerstvolgende wereldketenhealing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wereldketenhealing

Geef ook andere op en laat ze meeprofiteren

Voor de Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit kan jij je gratis aanmelden. Je mag zelfs ook een onbeperkt aantal andere mensen opgeven!

Dus wie ken jij waarvan jij vind dat die het ook verdient om minder negativiteit te gaan ervaren?

Wie ken jij die net als jij wel wat hulp kan gebruiken bij het ombuigen van:

  • negativiteit,
  • negatieve gedachten of gedachten waarmee jij jezelf en/of anderen neerhaalt,
  • negatieve, heftige of zelfs traumatische ervaringen,
  • de waarde die diegene aan zichzelf en het leven geeft,
  • onvoldoende ruimte nemen om jezelf te kunnen zijn
  • gebukt gaan onder negatief gedrag van anderen.
Aanmelden Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit.

Walking my Revolution - NL
Deel jouw verhaal
Healingen - Nieuwslijst

Hoe gaat een wereldketenhealing in zijn werk?

Opbouw Healing

Marleen te Vaanholt voelt per healing welke methode benut mag worden. Vaak wordt de basis gevormd door haar speciale Atlantean Healing set of juist de Lemurische kristallen die horen bij de Crystal Keys Methode. Dat vult zij aan met datgene wat er maar nodig is. Kristallen, edelstenen, mineralen, kristallen schedels, orakelkaarten, veren, beelden, wierook of smudge, kleuren, afbeeldingen, etc. En vervolgens gaat Marleen in afstemming op alle deelnemers aan de slag.

 

Vanuit afstemming de Healing uitvoeren

En wat er dan gebeurd, is keer op keer een verrassing en toch ook weer niet. Het is zo passend en zo diepgaand en de transformaties die mensen ondergaan ook.

Het kan variëren van benutten van het bespelen van de sjamaanse drum, stem, Milltone of klankschalen tot het uitvoeren van bewegingen en dans. Sinds mei 2017 komt het ook regelmatig voor dat Marleen te Vaanholt ter plekke een meditatie channelt die na de healing gedeeld mag worden als audio of tekst.

 

Videoverslag van de Healing

Van alles wat Marleen te Vaanholt, tijdens de healing doet, maakt zij vervolgens een verslag. Hierdoor kan jij als deelnemer worden meegenomen in wat er tijdens de healing is gebeurd en aan wat voor soort blokkades er met nadruk is gewerkt.

Vaak bevatten die videoverslagen ook aanvullende tips en informatie over waar jij vanaf dan jouw aandacht op mag gaan richten. Dus gun jezelf de tijd om dat verslag te bekijken.

 

Aanmelden Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit

Ja! Ik wordt een van de duizenden startpunten in de eerstvolgende Wereldketenhealing Loslaten Negativiteit en ontvang mails over deze healing en de kracht van healingen.

Walking my Revolution - NL
Deel jouw verhaal
Healingen - Nieuwslijst

Eerstvolgende wereldketenhealing

De eerstvolgende gratis Wereldketenhealing Loslaten Stress en  Negativiteit is op:

Donderdag 16 juni 2022 om 14:00 uur CET

Meld je vandaag alvast aan!Meedoen kan altijd. De healing werkt op afstand in de energie waar je ook bent en wat je ook doet!

De eerstvolgende wereldketenhealing start over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deel! Daarmee help jij ook jouzelf

Help mee de kracht en het bereik te vergroten!

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kracht de Wereldketenhealing Loslaten Stress en Negativiteit zal hebben. We vragen je daarom deze healing te delen opdat zo veel mogelijk mensen de kans krijgen om als startpunt mee te doen.

Jouw inzet wordt beloond met een versterkte kracht van deze healing. Door jouw deelacties laat je namelijk aan het Universum zien, dat jij deze healing belangrijk vindt en dat jij je openstelt voor de enorme transformerende kracht. En als er een ding is waar het Universum dol op is, dan is dat wel dat mensen echt ergens voor gaan. Inzet wordt altijd beloond. Dat blijkt wel uit de reacties.

charlotte.cocle  

Deze healing is echt zo goed! Hierin mag je ook andere mensen opgeven en echt waar ik merk het verschil in contact tussen mij en die anderen. Die healing is gratis, geef dus zoveel mogelijk mensen op en doe zo vaak mogelijk mee voor een verbluffend resultaat.

ANN  

het is een hele fijne healing en je voelt positieve veranderingen komen erna!!! absoluut meedoen!!

MARLEEN TE VAANHOLT zelf

 

Ik voel en zie altijd zo veel veranderen in mijn leven en die van anderen in de periode na een wereldketenhealing. Juist door die enorme verbinding van inmiddels miljarden mensen lijkt deze healing steeds krachtiger te worden en daardoor het effect op de wereld om ons heen ook. Het is voor mijzelf de zwaarste healing om me voor open te stellen en vraagt zeer diepe overgave, aanpassingen van mijn dag en 24 uur mijn inzet, maar het 100.000 keer waard!