Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad

Onderneem en leef met veerkracht, balans en gedrevenheid

jouw veerkrachtige Ondernemerspad

Voor wie is het programma Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad?

Ben jij een ondernemer en voel jij je overweldigt door de opeenstapelingen van uitdagingen van het leven? Heb je te maken tegenslagen in je bedrijf of privé? Heb je het gevoel dat jij je grip kwijt bent en dat alles je overkomt? Eerst alle problemen door de coronatijd met alle financiële en emotionele gevolgen van dien, daarna die enorme prijsstijgingen en nu ook nog eens het ene bedrijf na de andere dat problemen heeft met leveringen of stagnerende dienstverlening, waardoor jij niet de waarde en service kan leveren waar jij voor wil staan.

Wanneer jij daar niet veerkrachtig mee weet om te gaan, dan krijg je door alle zorgen en de extra tijd die je steeds maar weer kwijt bent om zaken naar beste kunnen op te lossen, ook nog eens last van stress, vermoeidheid en misschien zelfs wel depressiviteit, een burn-out of ziekte.

Ook kan je er enorm moedeloos van worden. Wanneer houdt alles nu eens op? Je passie en gedrevenheid zakken weg, terwijl je juist jouw bedrijf begonnen bent, omdat het je passie is. Je weet dat je er goed in bent en dat je waarde biedt voor jouw klanten, Maar toch…

In dit soort omstandigheden is het vaak zeer moeilijk om je bij jezelf en in balans te blijven, doordat die omstandigheden jouw emotionele staat van zijn en jouw mindset beïnvloeden. Het maakt dan ineens niet meer uit hoe positief je normaal gesproken in het leven staat, je vermoeidheid, de zware last en enorme druk ondermijnen dat. Ze zorgen voor intense, schommelende emoties, neerslachtigheid en negatiever denken. Soms tot het punt dat jij je afvraagt, waar jijzelf gebleven bent en waar je het nog allemaal voor doet. Je herkent jezelf vaak niet meer in je acties, je manier van denken en doen en in wat je aankan. Dat versterkt niet alleen nog meer die negatieve onderstroom in je leven, het ondermijnt ook jouw bedrijf en bedrijfsvisie.

Totdat jij de keuze maakt om op een andere manier in de situatie te gaan staan en jezelf de ruimte en tijd gaat gunnen om jezelf bij de hand te nemen en jezelf op een andere manier gaat ondersteunen en bijstaan. Daarin voldoet het niet om maar één ding te veranderen. Het vraagt van jou meerdere aanpassingen en dan het liefst op zo’n manier, dat jij dit zo effectief mogelijk kan gaan doen. Je hebt immers geen tijd, zin of energie om te experimenteren en te kijken of iets je helpt. Je hebt behoefte aan bewezen manieren om jezelf en je bedrijf op te tillen naar het niveau dat je van jezelf kent en weet dat in jou en je bedrijf zit.

Dat is nou net wat het online programma ‘Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad‘ jou gaat bieden. Dit nieuwe 12-weekse programma van coach, healer en auteur Marleen te Vaanholt, geeft jou houvast en helpt je bij het bepalen van jouw persoonlijke actieplan om op verschillende manieren goed voor jezelf te zorgen en voor jezelf de ruimte te creëren om bij jezelf te blijven en vreugde, rust, vertrouwen en geluk te ervaren, wat er ook in je leven speelt. Daardoor ben je niet langer meer alleen maar aan het overleven, je kan dan ook op steeds meer momenten gaan floreren en meer je ware zelf te blijven.

Daarnaast ga je anders leren kijken naar de omstandigheden die van buitenaf jouw leven en jouw bedrijf beïnvloeden. Je gaat je bewust worden van hoe jij nu met tegenslagen omgaat en leert hoe jij daar niet alleen als ondernemer, maar ook als mens beter mee kan omgaan.

Dat is ontzettend belangrijk. We leven namelijk in een tijd waarin we juist door zaken van buitenaf worden uitgenodigd om te kijken naar onszelf en ons ondernemerschap. Het zijn niet langer individuele problemen of situaties, maar collectieve. Daar hoort een andere manier van reageren bij en geeft tegelijk juist bijzondere kansen die jij anders niet zou hebben gezien. Maar dat kan alleen, als jij bereid bent om eigenaarschap te nemen van wie jij als mens èn ondernemer bent en durft te vertrouwen op jouw (verborgen) kwaliteiten.

En dat maakt Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad nou zo interessant voor jou. Het is mix van 1-op-1- coachingsprogramma voor jou als ondernemer met online programma met groepscoaching voor jou als persoon. Zo ga jij met al jouw aspecten aan de slag, waardoor jij na afloop van het programma helder hebt HOE jij met veerkracht, passie en levensgeluk jouw leven en bedrijf kan leiden. Je hebt een goed gevulde rugzak aan hulpmiddelen die jij kan inzetten om in balans te blijven en te floreren.

Dit gaat ‘Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad’ jouzelf brengen

Veerkracht is net een soort spier. Die kan je met inzet van de juiste hulpmiddelen trainen, ondersteunen en optimaliseren. Het maakt daarbij niet uit wat je doet als mens of wat er in je leven speelt. Het is voor een iedere gelijk. Vandaar dat jij tijdens het programma als persoon aan de slag gaat het 8-weekse online programma ‘Jouw Veerkrachtige Pad‘.

Dit programma start op 20 september 2023 en brengt jou:

Opzet van het programma

In het programma “Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad

Daarnaast neem je deel aan het programma ‘Jouw Veerkrachtige Pad’. Daarin werk je 8 weken samen met coach, healer en auteur Marleen te Vaanholt aan de slag.

Iedere week heeft een thema die op elkaar doorbouwt. We benaderen de verschillende onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken en werken op meerdere lagen, waardoor jij aan jezelf kan werken op een wijze die bij jou en de situatie aansluit.

Daarvoor maken we gebruik van verschillende soorten effectieve methoden en hulpmiddelen die jou ondersteunen bij het bereiken van veerkracht en innerlijke balans. In Jouw Veerkrachtige Pad gaan we aan de slag met:

  1. Wekelijkse online live coachingssessies op de woensdagavond (incl. opname)
  2. Healingen en meditaties om emotionele heling en balans te bevorderen.
  3. Afstemscripten en video’s voor zelfreflectie en verdieping tussen de sessies door.
  4. Praktische tools, oefeningen en strategieën voor stressmanagement en zelfzorg.
  5. Besloten Facebookgroep voor steun, herkenning en inspiratie tussen de sessies door.
  6. Aanbevolen bronnen, boeken en oefeningen voor verdere groei en integratie.
Week 1

Verbinding en Intentie

Kennismaking in een veilige setting, onderzoeken van jouw huidige situatie en de impact daarvan op jezelf en je leven en het bepalen van jouw doelen.

Week 2

Emotionele Blokkades

Verkrijgen van inzichten in hoe situaties en de manier waarop jij er mee omgaat jouw leven beïnvloeden. Transformeren van jouw emotionele blokkades en beperkende gedachten en verhalen die jou onvoldoende recht den. Verkennen van healingstechnieken, meditaties en ademhalingsoefeningen.

Week 3

Balanceren van Stemming en Energieniveaus

Inzicht in de invloed van situaties, hormonen en medicijngebruik op stemming en energie. Meditaties en oefeningen om emoties en energie in balans te brengen en vitaliteit te vergroten. Praktische tips voor activiteiten, lichaamsbeweging en slaap om energieniveaus te optimaliseren.

Week 4

Overwinnen van Angst en Onzekerheid

Het identificeren van bronnen van angst en onzekerheid en het begrijpen van hun oorsprong. Methoden voor het loslaten van belemmerende overtuigingen en het vergroten van zelfvertrouwen.

Week 5

Emotionele Balans en Stressmanagement

Het ontwikkelen van emotionele intelligentie en effectieve stressmanagementvaardigheden. Het verkennen van technieken zoals mindfulness, zelfzorg en zelfregulatie van emoties. Praktische tools om stress te verminderen en emotioneel evenwicht te bevorderen.

Week 6

Overweldiging Aanpakken en Prioriteiten Stellen

Het identificeren van bronnen van overweldiging en het ontwikkelen van strategieën om ermee om te gaan. Het stellen van duidelijke prioriteiten en het creëren van een evenwichtige, dagelijkse routine.

Week 7

Versterken van Innerlijke Kracht en Zelfvertrouwen

Het ontwikkelen van innerlijke kracht, veerkracht en zelfvertrouwen. Methoden om de eigen kracht te versterken. Het belang van eerlijke innerlijk dialoog en het omarmen van de eigen waarde.

Week 8

Integratie en Voorzetten Groei

Reflectie op jouw reis van transformatie en persoonlijke groei. Het maken van jouw actieplan voor toekomstige groei en voortdurende zelfzorg.

Life Time access waardoor ander tempo mogelijk is

Natuurlijk blijf je ook na die 8 weken toegang houden tot alle content van het online programma “Jouw Veerkrachtige Pad“. Sterker nog, je hebt life time access en hebt daardoor ook automatisch toegang tot alle updates en uitbreidingen die het programma met iedere ronde krijgt.

Ook geeft die online omgeving jou de ruimte om het tempo aan te passen aan jouw behoeften. Dus geen stress als je een week te moe bent of er te veel op je agenda staat of juist een vakantie in de planning staat. Dan ga je in je eigen tempo door en haal ook jij alles uit dit programma.

12 weken lang persoonlijke aandacht

1 op 1 Coaching voor Ondernemers

Naast het basistraject voor jou als mens ga je natuurlijk in het programma Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad ook als ondernemer aan de slag. Dat ga je in dit programma doen met:

Coaching-answers-questions-en
Kick-off sessie

Samen met coach Marleen te Vaanholt breng je in een online groepssessie in kaart hoe jij en je bedrijf er voor staan. De sessie staat gepland voor 26 september 2023 van 10 – 12 uur. Deze sessie vormt de basis voor jouw individuele vervolg.

Coaching Ondernemers-shop-insta
1 op 1 coaching voor ondernemers

Vervolgens ga je in wekelijkse individuele sessies van ca 60 – 90 minuten samen met kijken naar jou als ondernemer en werken aan de punten uit de kick-off sessie.

Hoe ga jij om met de tegenslagen? Waar laat jij kansen liggen? Past jouw aanbod nog bij deze tijden? Hoe kan jij in weer en wind een onderneming blijven neerzetten die toch, ondanks alles, precies staat voor datgene, wat jij wil uitstralen?

coaching voor ondernemers

Herontdek jouw stralende, ondernemende zelf en leef en werk met veerkracht en passie!

Wil jij jouw veerkracht, geluk en passie als mens en ondernemer herontdekken en met meer grip leven en ondernemen, ongeacht wat het leven op je pad brengt?

Meld je dan vandaag nog aan voor “Jouw Veerkrachtige Ondernemerspad” en stap vanaf 20 september 2023 op een pad waarin jij als mens en ondernemer weer echt tot je recht gaat komen.

Er zijn slecht 6 plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij!

Alleen deze rond doe je mee voor slechts

€ 3997

incl btw

Regel jouw deelname

P.s. Liever in delen betalen? Of zit jouw bedrijf in België of een andere EU land? Neem dan contact op voor het regelen van jouw deelname.