fbpx

Kortdurende Soul Coaching

Maak gebruik van een Kortdurende SOUL Coaching van 3 coachingssessies als jij kortdurende ondersteuning zoekt en daarbij iemand kan gebruiken die zich echt op jou en jouw situatie kan afstemmen en kan meevoelen waar nu de echt jouw blokkades en blinde vlekken zitten.

Bestel nu

Voor wie is Kortdurende SOUL Coaching bedoeld?

⚛️ Loop jij vast in jouzelf of jouw omstandigheden? 

⚛️ Sta jij open voor hulp en wil jij gaan voor die doorbraken inzichten die jou verder gaan helpen?

⚛️ Denk jij er met lichte ondersteuning wel weer zelf verder te kunnen komen, maar voel je tegelijkertijd dat je er met een Privé Consult niet voldoende is?

Kies dan voor Kortdurende SOUL Coaching en ga in 3 sessies van 45-60 minuten aan de slag op een wijze die helemaal is afgestemd op jou en jouw behoeften!

Wat kan jij verwachten van Soul Coaching?

Door haar eigen pad van revolutie heeft energy healer en Soul Coach Marleen te Vaanholt geleerd, dat als jij jezelf succesvol wil laten ontwikkelen en groeien, dat het dan belangrijk is om steeds te blijven voelen of je wel afgestemd op jezelf bezig bent.

Ga je wel de kant uit die past bij jouw levensmissie en jouw levenscontract?

In hoeverre zet jij jezelf neer op een wijze dat werkelijk past bij wie jij in Wezen bent?

Benut jij eigenlijk wel jouw volledige potentie of houdt jij je nog steeds te klein doordat jouw verleden toch nog meer in de weg blijft zitten dan je doorhebt? 

Hoe meer jij aan jezelf werkt, hoe diepgaander jij dat doet, hoe meer jij kan gaan stralen als mens. Marleen te Vaanholt geeft jou met Kortdurende Soul Coaching toegang tot haar uitzonderlijke krachtige healing gaven en haar heldere verbinding met het Universum. Dankzij haar hulp:

⚛️ heb jij een instrument in handen die je met veel meer gemak helpt die blokkades op te sporen en weg te werken die jou nu nog belemmeren, 

⚛️ krijg jij toegang tot die informatie van de Bron en jouw Hogere Zelf  die jou vooruit gaan helpen steeds meer en meer te leven in lijn met jouw Ware Zelf,

⚛️ groei jij door als mens op een wijze die jou echt in je kracht zet, 

⚛️ bereik jij die resultaten waartoe jij je geroepen voelt, en

⚛️ leef en maak jij verschil vanuit jouw hart!

Wat krijg jij bij Kortdurende SOUL Coaching?

Maatwerk en afstemming

Bij een Kortdurende SOUL Coaching zijn maatwerk, flexibiliteit en afstemming de sleutelwoorden. Via beeldbellen met behulp van Zoom of via coaching bij Marleen te Vaanholt op de praktijk ga je in gesprek. Op basis van de door jou aangedragen punten voelt Marleen met je mee en kan jij tot de kern komen van jouw blokkades of kom jij voorbij jouw blinde vlekken. Op basis daarvan kom je tot de stappen en acties die nodig zijn om jou verder te brengen.

In de eerste sessie gaat de aandacht volledig naar jouw hulpvraag en staat Marleen te Vaanholt jou bij als coach, heldervoelend trance medium en healer. Je krijgt hierdoor niet alleen toegang tot die informatie die diep in jou verborgen zit, maar kan ook vragen stellen over waar jouw leven naar toe mag gaan en wat jouw meest ideale pad mag zijn. Marleen kan namelijk dankzij haar eigen methode jou antwoorden verschaffen vanuit kanalen waar velen alleen maar van kunnen dromen.

In de tweede en derde sessie kan je met Marleen de voortgang bespreken. Hoe heeft alles uitgepakt en waar loop je toch nog tegen aan? En wat is nu volgende hindernis die je mag nemen en wat mag nu jouw aandacht hebben?

Deze vervolgsessies wordt samen met jou ingepland op basis van jouw situatie en jouw behoefte. Bij de een is dat al na 1 week, bij de ander na twee weken en bij weer een ander na een maand. Het gaat ook hierbij om wat het jou het meeste brengt.

What-if

Vanuit flexibiliteit naar antwoorden en doorbraken

Met Kortdurende SOUL Coaching bij Marleen te Vaanholt heb jij toch de volledige regie en alle flexibiliteit om precies datgene er uit te gaan halen wat bij jou past en wat jij NU nodig hebt. Met de drie sessies die op jouw situatie worden ingepland krijg jij de steun en ondersteuning die bij jou past op het moment dat JIJ het nodig hebt. Samen zorgt dit ervoor dat jij weer grip krijgt op jouw emoties en jouw leven!

Ben jij daarnaast ook ondernemer? Dan is Soul Coaching voor Ondernemers misschien meer iets voor jou.

Aanvragen Kortdurende SOUL Coaching?

Bestel nu voor € 225 jouw Kortdurende SOUL Coaching van 3 sessies van ca. 45-60 minuten en pak jouw kans om weer een stap verder te komen. Binnen 2 werkdagen na bestelling wordt er met jou contact opgenomen om een afspraak in te plannen op de wijze en tijd die het beste bij jou past.

Het gesprek zelf zal plaatsvinden met behulp van Zoom. Jij krijgt daarvoor per mail of Messenger een persoonlijke link die jou toegang geeft tot het gesprek. Dat gesprek wordt opgenomen waardoor jij het zelf kan terugkijken wanneer jij maar wil.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om bij Marleen op de praktijk te komen en dan in persoon met haar te werken als je dat fijner vindt.

Dus als jij jouw antwoorden zoekt en daarbij hulp kan gebruiken van iemand die zich liefdevol op jou kan afstemmen, bestel dan nu jouw Kortdurende SOUL Coaching.