fbpx

Krijg antwoorden en helderheid met Privé Consulten

Een Privé Reading werkt verhelderend

Zit jij op dit moment op een punt in je leven dat jij wel wat meer duidelijkheid kan gebruiken over wat het Universum voor in gedachten heeft voor de komende tijd? Dan kunnen Privé Consulten door Marleen te Vaanholt heel verhelderend werken!

Geef het Universum een kans

Met een Privé Consult geef je namelijk aan jouzelf en het Universum een kans om jou te laten zien wat je zo al kan verwachten aan ontwikkelingen op jouw pad. Marleen te Vaanholt heeft er al vele readingen en consulten mogen doen en keer op keer zijn ze zo bijzonder en verrassend passend. Regelmatig krijgt ook Marleen zelf er kippenvel van of wordt het echt emotioneel en wel heel erg persoonlijk.

Privé Consulten zijn afgestemd op jou!

Dat is nu zo bijzonder aan de kwaliteiten van Marleen te Vaanholt. Alleen al op basis van een situatie of naam vloeien de boodschappen en die zijn er altijd op gericht om jou verder te helpen en jou te laten groeien.

Wat kan jij van een Privé Reading verwachten?

Marleen te Vaanholt wil ook jou graag een boodschap geven die jou raakt en waar jij enthousiast van wordt om te gaan voor de periode die voor je ligt. Tijdens de Privé Reading via beeldbellen met behulp van Zoom ga je aan de hand van jouw korte situatieschets samen met Marleen aan de slag. Gedurende het online consult krijg jij die inzichten en informatie waar je echt wat mee kan. En naderhand heb je ook de opname van het gesprek waardoor jij het zelf weer kan terugkijken en opnieuw kan beluisteren.

 

Wat kunnen Privé consulten voor jou doen?

Laat je de weg wijzen

Een Privé Consult van Marleen te Vaanholt is het geld meer dan waard. Ze zijn net als haar dagelijkse inspiratie boodschappen, week- en maandreadingen en live streams inspirerend en motiverend. Logisch, want Marleen is een kanaal van het hogere. Het Universum benut Marleen te Vaanholt en haar gaven om jou de weg te wijzen en jou te helpen richting te geven aan jouw verlangens, wensen en jouw leven.

Kans op aanmoedingen en tips

Tijdens een Privé Consult krijgt je vaak niet alleen een aanmoediging en richting aangeboden, maar vaak ervaar je ook een bevestiging van de door jou ingeslagen weg of jouw gevoel bij sommige zaken. En af en toe zijn we gewoonweg blind voor onze eigen blokkades of hebben we net dat zetje nodig om een hindernis te nemen. Op die momenten zijn de tips en adviezen vanuit de Bron meer dan welkom.

Ontdek jouw speerpunten voor de komende periode

En dat is nu juist wat een Privé Consult jou kan bieden. Marleen te Vaanholt zet haar mediumgaven in en benut haar unieke en zeer informatieve Inter-View Methode om duidelijk te krijgen wat jouw speerpunten zullen zijn voor de komende periode! En daardoor krijg jij de helderheid en handvatten waardoor jij daar met vertrouwen in kan gaan stappen.

Dus wat bereik je met een Privé Consult?

Met Prive Consulten geef jij dus de kans aan het Universum om jou die berichten te geven die jij nu nodig hebt.

  • Het bevestigt wat jij wilt en waar jij voor wil gaan, of
  • Het geeft je aan waar jij met nadruk je aandacht op mag richten.
  • Het brengt je inzichten wat je kan verwachten,  en
  • Het geeft vooral inzicht in wat jij kan bereiken als jij doorzet met het volgen van hart!

Unieke ondersteuning door Marleen te Vaanholt

Wat een Prive Consult van Marleen te Vaanholt nou zo uniek maakt, is dat jij niet alleen jouw boodschap krijgt, maar dat je bij haar ook terecht kan voor ondersteunende tools en boodschappen die jou gaan helpen om uit iedere dag te halen wat jij maar kan. Niet alleen via de dagelijkse inspiratie boodschappen, maar ook kijk door een advies op maat van wat jij verder kan gaan benutten.

Wat anderen zeggen over de Privé Consulten en privé readingen

“Super dank je wel voor de mooie jaarreading van 2017. Echt wauw en kippenvel na de extra boodschap die je me mocht geven. – Marianne”

“Lieve Marleen, wat een prachtige reading en wat weet je het weer prachtig te vertellen!  Ik ga zeker in de e-course duiken!” – Sylvia

“Voor eerst wil ik uw bedanken voor de jaarreading. Ik was er echt van aan gedaan.” – Marleen

“Wauw Marleen!! Bedankt voor deze prachtige reading! Het kwam recht naar binnen!! ” – Nathalie

Bestel nu jouw Privé Consult!

Bestel nu jouw Prive Consult en pak jouw kans om weer een stap verder te komen. Binnen 24 uur na bestelling wordt je gebeld om een afspraak in te plannen op de wijze en tijd die het beste bij jou past. de privé reading zelf zal plaatsvinden met behulp van Zoom. Jij krijgt daarvoor per mail of Messenger een persoonlijke link die jou toegang geeft tot het gesprek. Dat gesprek van ca. 45 – 60 minuten wordt opgenomen waardoor jij het zelf kan terugkijken wanneer jij maar wil.