fbpx

Laat je leiden door readingen!

iedereen kan tot op een zekere hoogte leren readingen te doen!

Readingen zijn bij uitstek het middel om jou informatie te verschaffen. Die informatie kan afkomstig zijn van jouw Ware Zelf, jouw gids, engel of meester, een overleden dierbare of de energie van het Universum zelf. Tijdens een reading stemt het medium zich af op de persoon, de energie van een bepaald item of de energie van de dag. Daarna volgen de boodschappen, antwoorden en inzichten als vanzelf. Ten minste, na enige oefening.

Readingen zijn eigenlijk gebaseerd op kwaliteiten die we allemaal van nature hebben. Alleen door oefening en een groeiende mate van overgave is het een kwaliteit die je verder kan ontwikkelen tot op een zeker niveau. Dat niveau hangt af van de begrenzingen en afstemmingen van degene die de reading geeft.

Misschien herken je het wel. ineens weet je iets over iemand. Of plotseling overvalt je een bepaald gevoel waardoor jij je geleid voelt om een bepaalde keuze aan te passen en daarnaar te luisteren. Wat er eigenlijk op die momenten gebeurd, is, dat jij een kort moment een betere connectie èn overgave had met je gevoel waardoor deze informatie door kon komen.

Sommige mensen beschikken van nature echter over een al veel verder door ontwikkeld kanaal. Daardoor zijn zij in staat zijn om sneller en met meer gemak en meer details informatie te ontvangen dan een ander. Bij de een gaat dat via horen, bij de ander via zien en bij weer een ander via voelen en weten.

Gebruik een reading als bron van wijsheid en informatie

Marleen te Vaanholt behoort tot de laatste groep. Door haar ziekteproces is zij steeds gevoeliger geworden voor allerlei dieper liggende boodschappen van haar lichaam en heeft zij gaandeweg gemerkt dat zij haar lichaam ook kan benutten om daarmee boodschappen te voelen en te vertalen naar woorden. Hiervoor stemt zij zich af op jou als persoon of op de energie van de dag, week of maand.

Wil jij meer inzicht krijgen in jouw persoonlijk situatie, vraag dan een persoonlijke reading en ontvang via Marleen te Vaanholt de antwoorden die jij nodig hebt. Soms kan je zelf zo twijfelen aan een keuze of aan de juistheid van jouw eigen inschattingen en oordelen. Dan is het fijn, dat je kan terugvallen op iemand als Marleen die dankzij een zeer heldere connectie rechtstreeks bij de juiste bron kan checken of jij het wel of niet goed hebt geïnterpreteerd of jouw twijfel kan wegnemen.

Dat uitvragen kan Marleen te Vaanholt niet alleen dankzij haar gaven als medium, maar ook door de Inter-View Methode die zij in de loop van de jaren heeft ontwikkeld. Samen versterken ze elkaar, waardoor Marleen met ongelooflijk accurate en precieze antwoorden kan komen. Zelfs die antwoorden waarvan jij de vragen nog niet eens wist.

Kies de reading die bij jou past

Jaarreadingen

Ben jij net zo nieuwsgierig als Marleen te Vaanholt om te weten wat de komenden 10-12 maanden jou gaan brengen?

Vraag dan jouw persoonlijke Jaarreading en krijg jouw persoonlijke videoboodschap met zeer gedetailleerde inzichten, adviezen, tips en antwoorden.

Privé Reading

Krijg antwoorden met een Privé Reading. Zit jij op dit moment op een punt in je leven dat jij wel wat meer duidelijkheid kan gebruiken over wat het Universum voor jou in gedachten heeft voor de komende tijd,? Dan werkt een Privé Reading door Marleen te Vaanholt heel verhelderend.

Gratis Dag, week en maandreadingen

Het is ook mogelijk om je per dag, week of maand af stemmen op wat er dan voor dei periode leidend is de energieën. Marleen te Vaanholt deelt daarom op Facebook, Youtube en de dagelijkse inspiratie nieuwsbrief haar bevindingen. Deze boodschappen zijn altijd inspirerend en motiverend en geven jou ook vaak handvatten om ongemerkt de Wet van Aantrekkingskracht en andere universele wetten zo optimaal mogelijk toe te passen.