fbpx

Kies voor SOUL Coaching voor ondernemers

SOUL Coaching voor Ondernemers past bij jou als jij je herkent in de volgende vragen:

⚛️ Ben jij bereid om voor de volle 100% te gaan staan voor jouw levensmissie?

⚛️ Wil jij jouw bedrijf neerzetten vanuit je hart en in volledige afstemming op jouw Ware Zelf?

⚛️ Is trouw zijn aan jouzelf belangrijk voor jou?

⚛️ Ben jij er van overtuigd, dat je als ondernemer kan groeien en succesvol kan zijn door te werken aan JOUZELF?

⚛️ Wil jij met meer gemak jouw innerlijke blokkades gaan wegruimen?

⚛️ Besef jij, dat toegang hebben tot kennis vanuit de Bron en jouw Hogere Zelf, jouw pad van groei kan versnellen?

⚛️ Ben je bereid je te laten leiden door het Universum en je ziel die precies weten wat jouw meest optimale pad is?

Ga dan aan de slag met energy master en soul coach Marleen te Vaanholt, maak gebruik van haar uitzonderlijke connectie met het Universum en zet dankzij SOUL Coaching voor Ondernemers met meer gemak jouw ultieme bedrijf neer op een wijze die naadloos aansluit bij wie jij in Wezen bent.

Wat kan jij verwachten van Soul Coaching?

Door haar eigen pad van revolutie heeft energy healer en Soul Coach Marleen te Vaanholt geleerd, dat als jij je bedrijf succesvol wil laten groeien, dat het dan belangrijk is om steeds te blijven voelen of je wel afgestemd op jezelf bezig bent.

Ga je wel de kant uit die past bij jouw levensmissie en jouw levenscontract?

In hoeverre zet je een bedrijf neer dat werkelijk past bij wie jij in Wezen bent?

En wordt jij vandaag de dag nog steeds blij en gepassioneerd van de diensten die je aanbied en de prijzen die je ervoor vraagt?

Benut jij eigenlijk wel jouw volledige potentie of houdt jij je nog steeds te klein doordat jouw verleden toch nog meer in de weg blijft zitten dan je doorhebt? 

Hoe meer jij aan jezelf werkt, hoe diepgaander jij dat doet, hoe meer jij kan gaan stralen als ondernemer. Marleen te Vaanholt geeft jou met Soul Coaching toegang tot haar uitzonderlijke krachtige healing gaven en haar heldere verbinding met het Universum. Dankzij haar hulp:

⚛️ heb jij een instrument in handen die je met veel meer gemak helpt die blokkades op te sporen en weg te werken die jou nu nog belemmeren, 

⚛️ krijg jij toegang tot die informatie van de Bron en jouw Hogere Zelf  die jou vooruit gaan helpen steeds meer en meer te leven in lijn met jouw Ware Zelf,

⚛️ groei jij door als mens en ondernemer op een wijze die jou echt in je kracht zet, 

⚛️ bereik jij die resultaten met jouw bedrijf waartoe jij je geroepen voelt, en

⚛️ help jij meer klanten vanuit jouw hart!

Wat krijg jij bij SOUL Coaching voor ondernemers?

Soul Coaching voor Ondernemers is een traject waarin jij intensief samenwerkt met Marleen te Vaanholt als Energy Master en Soul Coach. Jij krijg gedurende die periode 1-op-1 intensieve begeleiding en ondersteuning op maat op een wijze die past bij jou en jouw tempo. Bij de een duurt een traject 3 maanden en bij een ander worden de coachingssessies zo ingepland, dat het passend is voor jouw unieke pad. 

Een Soul Coachingstraject  voor Ondernemers bestaat uit:

 

Live Kick off sessie

In een kick off sessie van drie uur (live of online) werk je 1-op-1 met Marleen te Vaanholt. Samen ga je met haar bespreken, onderzoeken en uitvragen:

– waar je NU staat,

– wat nu werkelijk missie is,

– wat er voor nog is om dat neer te zetten

– welke acties jij de komende 3 maanden mag gaan doen die passen bij jouw doelen,

– welke ondersteuning jij verder nodig hebt.

Aan het eind van de sessie heb jij helder voor ogen WAAR jij naar toegaat en HOE je kan beginnen.

 

Healingen

Gedurende de drie maanden van het traject doe jij automatisch mee aan alle groepshealing die er dan plaats vinden. Verder gaat Marleen te Vaanholt ook speciaal voor jou aan de slag met die individuele healingen die jij nodig hebt. Dat kan zijn een Crystal Keys Healing, een Energie Blokkade Transformatie Scan of een speciaal op jou afgestemde healing of misschien wel allemaal. Het gaat hier om maatwerk waardoor jij zo optimaal mogen en zo diepgaand mogelijk kan gaan werken aan jouw belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties en hardnekkige patronen die jou NU nog belemmeren om die persoon en ondernemer die jij KAN zijn.

7 Soul Coaching Sessies

Twee weken na jouw Kick Off sessie start de ca. drie maanden begeleiding. Om de week of in jouw tempo krijg jij via beeldbellen een Soul Coaching sessie. Daarin kan jij:

– je resultaten bespreken en evalueren,

– Marleen uitvragen of je nog steeds op de juiste weg zit en wat NU aandacht of bijsturing nodig heeft,

– samen werken aan de gevonden blokkades, 

– sparren over jouw ideeën, en

– nieuwe doelen gaan stellen.

Ondersteuning per mail en Whatsapp

Daarnaast kan jij gedurende jouw traject Marleen tussendoor rondom jouzelf en jouw bedrijf van alles vragen. Dat kan per mail en via Whatsapp. Dus heb jij die weggever klaar en wil jij een mening, mail. Loop je vast in jezelf en bemerk jij een blokkade waar je niet zelf uitkomt, stuur een bericht. 

Marleen gaat er echt voor om jou te helpen stralen en zet zich voor de volle 100% voor jou in. Zo zet jij met meer gemak jouw droombedrijf neer.

 

Aanvragen SOUL Coaching voor Ondernemers?

De prijs van dit SOUL Coachingstraject  voor Ondernemers is € 1999 incl. btw.  Dit kan je in 1 keer betalen of in 3 termijnen.

Natuurlijk kan jij er ook voor kiezen om voor langere tijd met met Marleen te Vaanholt samen te werken. Dan verleng je na die 3 maanden gewoon jouw traject met nog 3 of 6 maanden en krijg je op maat een offerte voor het vervolgtraject.

Voel jij, dat jij dolgraag voor een SOUL Coachingstraject voor ondernemers wil gaan, vraag dan vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan. In dat gesprek van 20 minuten gaat Marleen te Vaanholt met jou in gesprek en gaat ze uitvoelen of de samenwerking jouw investering waard is en vanaf wanneer de samenwerking kan gaan starten.

Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar.