fbpx

Trainingen

Maak met hulp van praktische trainingen jouw volgende sprong!

Vind uit wie jij echt bent en wat jouw weg is

Door haar krachtige combinatie van Healingen, Inspiratie en Trainingen kan Marleen te Vaanholt jou bijstaan op een wijze die echt RECHT doet aan wie jij in wezen bent. Marleen helpt jou uit te uitvinden:

  • wat ervan jou in dit leven verwacht wordt,
  • waar nu echt jouw blokkades zitten,
  • hoe jij die nu eindelijk kan gaan doorbreken en
  • hoe jij meer uit jezelf, je leven en je bedrijf kan halen.

Juist Marleens sterk ontwikkelde gave om allerlei zaken te kunnen uitvragen, geeft jou extra rust, kracht, drive, inspiratie en richting. Daardoor kan jij met meer gemak, vertrouwen en zelfvertrouwen jouw eigen Unieke weg gaan en zo optimaal mogelijk jouw groei doorlopen.

Groei vanuit een krachtige verbinding met het Universum

Marleen te Vaanholt biedt jou de schakel voor en krachtige verbinding met het Universum. Bovendien helpt zij jou om zelf ook meer kennis en vertrouwen te krijgen in de wijze waarop de universele wetten werken. Bovendien leert zij jou ook hoe jij ze zelf zo effectief mogelijk kan toepassen en inzetten om met zo min mogelijk moeite en tijd toch de meest optimale resultaten te gaan behalen.

Marleen staat jou daarin vanuit haar unieke, krachtige, heldere verbinding met het Universum. Dankzij haar unieke, extreem krachtige vaardigheden als HealerIntuïtief Medium en Trainer kan zij jou sneller, effectiever en gerichter door jouw blokkades leiden en je helpen die weg te vinden die echt bij jou past.

Missie

Want dat is waar Marleen te Vaanholt voor staat:

“Jou snel, effectief en zo makkelijk mogelijk door blokkades laten gaan. Zodat jij in één stap grotere sprongen kan maken en steeds meer je Ware Zelf gaat worden. De persoon die jij bent onder al die lagen die er door de jaren heen zijn ontstaan. Die versie van jouzelf van wie je weet en voelt dat jij die altijd al had kunnen zijn of waarvan jij voelt dat die in jou zit als mogelijkheid.”

Speciaal afgestemd aanbod  van trainingen

Om jou zo effectief mogelijk te ondersteunen heeft Marleen te Vaanholt voor jou een speciaal afgestemd aanbod. Van online trainingen tot live events.

Werk op jouw tempo met online trainingen

Natuurlijk begrijpt Marleen te Vaanholt als geen ander, dat groei komt, wanneer jij het nodig hebt en er echt klaar voor bent. Om jou daarin te ondersteunen heeft Marleen meerdere online zelf-hulp-programma’s ontwikkelt die jij zelf op jouw tempo kan doen.

Voor al dit soort online trainingen van Marleen te Vaanholt geldt, dat zij jou met een minimale inzet van tijd, energie en geld een maximum aan resultaat leveren op meerder vlakken van jouw leven.

Ga live met Marleen te Vaanholt aan de slag

Soms werkt het beter om echt live aan de slag te gaan met Marleen te Vaanholt. Dankzij de speciale inhoud van haar events en jouw volledige commitement op dat moment kan jij vaak net een laag dieper gaan. Je wordt dan ter plekke geholpen om door jouw blokkades heen te gaan. En dat doe je dan niet alleen, maar samen.

Ga voor maatwerk

Voor diegene die nu geconfronteerd worden met een bijzonder situatie en daar zo snel en goed als mogelijk hun stappen en groei in willen maken, biedt Marleen te Vaanholt ook consulten en persoonlijke  jaarreadingen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor coachingstrajecten op maat. Als je hier graag meer over wil weten, neem dan vrijblijvend contact op en dan spreken we die met jou door.