fbpx
Botry2022-header

Transformeer jouzelf en jouw leven in 365 dagen

Ontwikkel jouzelf vanuit rust en bewuste keuze met eenvoudige transformerende affirmaties, meditaties en afstemscripten

 Herken jij dit?

💜 Wil jij graag met gemak werken aan jouzelf? 

💜 Zou jij graag grenzen willen stellen zonder je daarover schuldig te voelen?

💜 Kan jij ook meer rust in jouw leven gebruiken?

💜 Ben jij het overleven zat en wil jij graag grip en controle krijgen over jouw leven?

💜 Heb jij behoefte aan meer helderheid en richting in je leven?

💜 Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken om te werken aan jouzelf?

💜 Wil jij meer duidelijkheid krijgen over jouw rol in de wereld?

💜 Heb je al langere tijd de wens om je meer te verdiepen in de universele weten?

💜 Wil jij leren je minder aan te trekken van de mening van anderen en veel meer recht te gaan doen aan wie jij bent en wat jij nodig hebt om gelukkiger en liefdevoller in het leven te kunnen staan?

💜 Verlang jij naar de tijd en ruimte om te gaan doen wat JIJ wil?

💜 Laat jij je nog te vaak leiden door je hoofd en wil je meer leven vanuit je hart?

💜 Heb jij weinig middelen en tijd en wil jij toch het maximale halen uit jouzelf en JOUW ontwikkeling?

Haal in kleine stappen en met weinig moeite meer uit jouzelf!

Misschien ben je er helemaal niet zo bewust mee bezig, maar eigenlijk brengt het leven jou stapje voor stapje allerlei kansen om meer en meer de Ware versie van JOUZELF te worden. Helaas komen die kansen vaak in de vorm van contrastmomenten. Deze heftige situaties vragen vaak moeilijke en drastische keuzes en brengen jouw leven ineens in hele andere richting en daarmee ook jouzelf.

Maar wat als jij nou eens heel bewust ging werken aan jouzelf en vanuit rust en eigen keuze jouw groei als mens mogelijk gaat maken?

Zou dat dan niet veel fijner zijn?

En als je dan al snel merkt, dat het ook nog eens werkt en jij echt het verschil gaat zien en voelen, denk je dan ook niet, dat jij dan met nog meer enthousiasme en openheid de volgende stappen aangaat?

Immers je merkt steeds meer en meer dat het Universum jou inderdaad wil steunen en enorm creatief is om datgene op jouw pad te brengen wat jij nodig hebt. Je voelt hoe zaken als liefde, passie, geluk, rust, tevredenheid steeds meer diepgang krijgen. En de mensen die nog in je leven blijven en de nieuwe mensen die op jouw pad komen, sluiten steeds beter aan bij wie jij bent en waar jij voor staat.

Ontwikkelen vanuit rust en bewuste keuze

Het gaat namelijk bij groeien helemaal niet om die druk. Die druk is er alleen maar omdat jij daarvoor niet wilde luisteren naar de signalen die je kreeg of doordat jij je te veel liet leiden door de ego en daardoor door emoties als angst, onzekerheid, twijfel, frustratie, boosheid, verdriet of door gedachten die jou wijs maakten dat jij iets niet kon, niet goed genoeg zou zijn, het niet waard zou zijn of dat jij eerst dan nog meer zou moeten leren.

Als jij kans, na subtiele kans, laat liggen, dan wordt de druk opgevoerd, totdat jij op dat breekpunt komt waarin jij eindelijk die keuze gaat maken die het Universum als die tijd voor jou al als mogelijkheid zag.

Maar als jij nu jouzelf toestaat om ook bij minder druk toch te gaan groeien, dan kan dat ook. Immers die druk was er om jou naar een keuze te leiden. Maar als jij aan iets begint vanuit de intentie om meer en meer je Ware Zelf te worden, dan is in jou de weerstand tegen verandering al veel lager en kan je dus ook sneller jouw eigen, unieke mogelijkheden zien. Mogelijkheden die het makkelijker maken om andere keuzes te maken dan voorheen, waardoor jouw leven automatisch ook mee gaat veranderen.

Jouw keuzes maken dus het verschil

En daar gaan we in het Jaarprogramma Bring out the Real YOU op inspelen. Door heel bewust gebruik te maken van eenvoudige hulpmiddelen halen we me weinig tijd en meer gemak jouw beste versie van jouzelf boven.

Ik garandeer je nu alvast. Die versie van jou is vele malen beter, heerlijker en fijner, dan jij nu kan bedenken. Sterker nog, dat gevoel zal je al hebben na slechts drie maanden. Dan gaan mensen jou vragen stellen en complimenten geven, omdat jij er zo veel beter uitziet en beter in je vel zit.

 

transformeren

💜 Hoe zou dit voor jou zijn?

💜 Wat zou er voor jou mogelijk zijn denk je, als jij met gemak en met weinig tijd een dergelijke groei zou kunnen doormaken?

💜 Hoe zou jouw leven er dan uitgaan zien?

💜 Hoe zou jij er dan uitzien?

💜 Wat zou dan anders willen doen of hebben?

💜 En wat zou er dan nog meer mogelijk kunnen zijn voor jou?

En besef dat als jij een betere versie van jouzelf wordt, dan jij dan ook naar de mensen om je hen meer waarde en betekenis gaat toevoegen.

Bedenk welke verschillen dat zou uitmaken!

Hoeveel zou er wel niet kunnen veranderen, alleen maar omdat jij verandert?

Is het echt zo simpel?

Ja, het is echt zo simpel. Dit programma is gebaseerd op ervaringen uit mijn eigen leven en de resultaten van alle reacties die ik terugkrijg op alle tools die ik in nu in dit programma gecombineerd ga aanbieden.

Hoe gaan we dat doen?

Door mijn eigen, enorme persoonlijke groei, trainingen en het aanbod van de afgelopen jaren aan mijn klanten heb ik ontdekt dat je eigenlijk, maar een paar eenvoudige elementen nodig hebt om jouw groei als mens te stimuleren en makkelijker te maken. Het belangrijkste daarin is eigenlijk iets wat in jou zit, namelijk de keuze om te gaan groeien de bereidheid om meer uit jouzelf en je leven te halen dan er nu al inzit. Als jij die keuze maak, dan gaat dit programma jou optimaal ondersteunen.

We gaan in BRING OUT THE REAL YOU gebruik maken van de kracht van affirmaties, afstemscripten en meerdere soorten methoden die jou snel en effectief door blokkades en weerstanden heen helpen. Dankzij methoden als Ho’oponopono, het vergevingsgebed en speciale klankhealingen en meditaties ga jij binnen enkele minuten tot een half uur met veel meer gemak door die blokkades heen en bereik je diepere en intensiever transformaties die meteen resultaten laten zien en/of voelen.

Verder ga je per maand met een maandthema aan de slag, waardoor jij stapsgewijs jouw leven vanuit verschillende invalshoeken onder de loep neemt. Je zal daardoor ook merken, dat sommige zaken in veel meer elementen van jouw leven voorkomen en dat het niet altijd zo is, dat als jij een mega blokkade doorbreekt op gebied A, dat je daarmee alle zijtakken in gebied B ook hebt meegenomen. Juist door die brede scope kan jij veel meer kanten van jouzelf ontwikkelen, dan wanneer jij je alleen maar richt op die gebieden waarvan jij denkt dat het jouw probleemgebieden zijn.

Het programma verrijkt jou op onverwachte vlakken

Zelfs wanneer jij bij een bepaalde maand denkt, dat die voor jou niet of minder van toepassing is, dan zal je toch ervaren, dat ook jij daarvan kan leren. Al is het alleen maar doordat je meer inzichten krijgt in hoe anderen in elkaar zitten. of doordat jij meer mogelijkheden gaat zien om naar situaties te kijken. En soms word je verrast door onverwachte en onbewuste blokkades, omdat zij een uitwerking zijn van een probleem in jouw verleden op een heel ander gebied.

Dus zelfs die maanden waarvan jij denkt, dat is misschien niet zo relevant voor mij, gaan meer waarde toevoegen aan jouzelf en jouw leven, omdat zij jou toch meer gaan verrijken dan je denkt.

 

Energieveld

Maandthema’s Jaarprogramma Bring out The Real YOU

Volledig gechanneld programma

Het gehele jaarprogramma is door channeling tot stand gekomen. De thema’s voor iedere maand is speciaal afgestemd op de energie van de maand. Het maakt niet uit in welk jaar je het programma doorloopt, de affirmaties, afstemscripten en meditaties passen verbluffend goed bij die tijd van het jaar.  Daardoor word jij automatisch al beter ondersteund in de stappen die jij kan gaan maken en zijn er vaak ook grotere stappen haalbaar dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

In het Jaarprogramma Bring Out The Real YOU gaan we met de volgende thema’s aan de slag:

Februari - Berusting

Beter gaan accepteren waarom zaken zijn gelopen zoals je zijn. Meer begrip van wat vrije wil en vrije keuze inhoudt en rust vinden in waar je bent en staat.

Maart - Percepties en overtuigingen

Hoe kijk jij naar de wereld om jou heen en waarom is dat zo? In hoeverre helpt het jou en wat zou er anders of beter kunnen?

Cover-botry-Apr

April - Innerlijke Kompas

Hoe werkt jouw Innerlijke Kompas en op welke manier kan jij daar het beste gebruik van maken?

Cover-botry-Mei

Mei - Toegevoegde waarde

Wat is jouw waarde en betekenis voor deze wereld? Waar kan jij verschil maken? Waar kan jij beter de waarde gaan zien van zelfs hele kleine handelingen en acties? En meer gaan beseffen hoe jij verschil kan maken door jouzelf te zijn.

Cover-botry-Jun

Juni - Verbinden

Hoe zijn de relaties met de mensen om jou heen? Hoe ziet jouw netwerk eruit? En wat is er nodig om jouw netwerk te laten aansluiten bij wie jij vandaag bent?

Cover-botry-Jul

Juli - Hogere Zelf

Hoe leg je contact met je hogere Zelf? Hoe kan ook jij meer informatie halen uit de spiegels die het leven jou biedt? Wat is er voor nodig om jezelf zuiver te houden?

Cover-botry-aug

Augustus - Aarden

Hoe kan je beter bij jezelf blijven? Waarom is aarden voor een ieder weer anders? Wat kan jij daarin doen? Hoe maakt aarden verschil voor jou? Wat brengt het jou meer dan alleen rust en kracht?

September - Zingeving

Nu jij al zo veel gegroeid ben, wat kan je daarmee? Hoe benut jij dat optimaler en hoe kan jij meer verschil gaan maken voor jouzelf en de wereld om jou heen.

Oktober - Universum

Nu jij meer geloof in de kracht van het Universum wil jij er optimaler gebruik van gaan maken. Hoe doe jij dat? Wat is ervoor nodig?

Cover-Botry-Nov

November - Kracht van Tegenstellingen

Je staat nu al met zo veel meer kracht in je vel, maar jij ervaart toch nog veel onrust in de wereld. Hoe kan jij daar beter mee omgaan? Hoe kan jij die groeiende tegenstellingen op een andere wijze gaan bezien? En wat is daarin nu wel of niet jouw rol en verantwoordelijkheid?

Cover-Botry-Dec

December - Angst en Onzekerheid

Waar ervaar jij toch nog angst? Wat doe jij met de angst in de wereld om jouw heen? Hoe kan jij die met meer gemak overstijgen en verder loslaten?

Cover-Botry-Jan

Januari - Kracht van Intenties

Waar sta jij nu en waar wil jij dit jaar naar toe? Wie mag je dan worden en hoe maak ja dat mogelijk? Waar wil jij in het nieuwe jaar voor gaan?

Compleet en bewezen jaarprogramma

 

💜 Het zijn 12 thema’s verspreid over 12 maanden.

💜 Iedere dag krijg je een dagmail met een inspirerende afbeelding en korte stimulerende toelichting.

💜 Iedere maand krijg je die tools die je nodig hebt om jouw bijbehorende blokkades te doorbreken. Dit is een meditatie, klankhealing, opdracht of themavideo.

💜 Iedere maand krijg je een afstemscript om je beter af stemmen op jouw verlangens en doelen rondom het maandthema.

💜 Iedere maand krijg je aan het eind een ebook met alle stof van de maandthema lekker overzichtelijk bij elkaar.

💜 Voor jouw gemak vind je alles ook terug in jouw eigen online omgeving. Je hebt bovendien life time acces! Dus ook na afloop van het jaar kan je alles met gemak terugvinden.

In één jaar maximaal resultaat

Al met al is het jaarprogramma Bring Out The Real YOU een compleet en bewezen jaarprogramma die jou gaat helpen om met minimale inzet van tijd toch in één jaar maximaal resultaat te behalen. Het programma loopt al sinds 2018 en heeft al voor vele deelnemers verschil mogen maken.

Voor nog beter resultaat kan je het jaarprogramma nog verder kan aanvullen met healingen en coaching door Marleen te Vaanholt.

💜 Dus wat ga je doen?

💜 Pak jij je kans?

💜 Of ga je door op jouw manier en neem je genoegen met jouw eigen resultaten?

Maar besef dan wel, dal als je het blijft doen zoals je het tot nu toe deed, dat je dan ook blijft krijgen en tegenkomen wat je nu toe krijgt of tegenkomt!

💜 Dus waarom niet gaan voor meer?

💜 Waarom zou jij jezelf die groei en kansen ontzeggen om meer uit jouzelf, jouw leven, jouw relaties en jouw bijdragen aan deze wereld te halen?

💜 Of wil jij niet graag meer gaan voor betere relaties, meer (zelf)vertrouwen, meer grip op jouw leven, meer geluk, vitaliteit en liefde?

Regel jouw deelname aan Bring Out The Real YOU

Met een zo’n geweldig en eenvoudig jaarprogramma als Bring Out The Real YOU die gemiddeld slechts dagelijks maar 5 – 10 minuten de tijd vraagt en zo veel waarde biedt, zal die prijs jou zeker gaan verrassen!

Jaarprogramma

Bring Out The Real YOU – Basic

  • 365 dagen een  dagmail met korte, krachtige, inspirerende content met een zodanige opbouw dat jij stapsgewijs en ongemerkt gaat groeien;
  • iedere maand een tool die jou helpt om jouw blokkades binnen dat thema effectief te doorbreken.
  • iedere maand een script of opdracht die jou helpt om beter op het thema af te stemmen zodat jij effectiever wordt in jouw eigen manifestaties.
  • live time acces tot online omgeving waar je alle maandprogramma’s downloads, meditaties en het maand-eboek kan terugvinden.

Dit Basic Jaarprogramma heeft een waarde van € 660, maar jij betaalt slechts € 177 in een keer of bij betaling in 4 termijnen slechts € 49/maand.

 

Daarnaast krijg jij nog deze bonussen

 

✔ Ecourse Veranderen doe je zo! ter waarde van € 49,00;

 

✔ training Blokkades herkennen en Helen ter waarde van € 49,00;

 

✔ de 4 modules van het programma Love to Grow rondom Geld, Vertrouwen, Zekerheid en Angst & Trauma twv € 99,00.

 

Samen hebben ze dus een waarde van € 197!

 

Deze 6 programma’s krijg jij direct er als cadeau erbij! 

 

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 1 keer

Ik krijg als dank extra korting.

Ik betaal dan geen € 222, maar slechts € 177! 

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 4 termijnen

Ik ga voor  het jaarprogramma Bring Out The Real YOU en ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 49

Ik betaal nu € 49

en krijg vanaf februari 2022 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 3 termijnen.

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 6 termijnen

Ik ga voor  het jaarprogramma Bring Out The Real YOU en ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 34,50

Ik betaal nu € 34,50

en krijg vanaf februari 2022 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 5 termijnen.

Speciale aanbieding!

Als je nog meer uit dit jaarprogramma wil halen, dan doe je dit samen. Je kan elkaar dan steunen en aanmoedigen. Wanneer jij je deelname NU regelt samen met iemand anders, dus als je in één bestelling 2 deelnames regelt, dan krijg je nog eens extra korting! Je betaalt dan per persoon € 149,97 bij betaling in 1 keer! Of bij betaling in termijn, wordt die korting over de termijnen verdeelt.

Gebruik hiervoor een van de volgende kortingscodes

bij betaling in 1 termijn: SAMEN1

bij betaling in 4 termijnen: SAMEN4

bij betaling in 6 termijnen: SAMEN6

En vermeld bij jouw bestelling in het opmerkingenveld de naam en emailadres van de ander, zodat ook voor deze persoon de toegang tot het programma geregeld kan worden.

Of combineer Bring Out The Real YOU met healingen

Of combineer het jaarprogramma Bring Out The Real YOU met ALLE betaalde groepshealingen In de GOLD-versie en regel in 1 keer jouw optimale ondersteuningspakket voor maximaal resultaat. Dit betekent dat je dan ook automatisch meedoet aan alle betaalde groepshealingen binnen de looptijd van jouw jaarprogramma. Van iedere healing krijg je een bevestiging en een verslag.

Wanneer jij jouw deelname aan een healing los van het jaarprogramma regelt, dan betaal je minstens 30 euro per healing. Na iedere healing krijg je een kortingsbon waarmee jij voordeliger een volgende groepshealing of privé healing kan boeken. Echter alleen binnen het jaarprogramma:

✔ betaal je nog minder voor je deelname aan een groepshealing,

✔ krijg je ook korting op die privéhealingen, 

✔ vergeet je niet om tijdig je volgende deelname te regelen.

✔ ben je met gemak verzekerd van een jaar lang groei doordat jij tot 80% van jouw transformatiewerk delegeert aan de healingen die rondom een bepaald thema gaan plaatsvinden.

In een jaar ontvang jij 24 healingen met minimaal een waarde van € 720 euro, maar als Gold member betaal jij voor het jaarprogramma èn ALLE healingen èn alle bonussen samen geen € 1380, maar slechts € 647!

Of kies voor betaling in termijnen zodat jij beter kan aansluiten bij jouw budget!

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 1 keer

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Die healingen hebben minimaal een waarde van € 720 euro, maar als Gold member betaal ik voor het jaarprogramma èn ALLE healingen èn alle bonussen samen slechts € 647! 

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 4 termijnen

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Ik ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 167

Ik betaal nu € 167

en krijg vanaf 25 februari 2022 maandelijks een betaallink voor de overige 3 termijnen.

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 6 termijnen

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Ik ga akkoord met een betaling in 6 termijnen van € 112,50

Ik betaal nu € 112,50

en krijg vanaf 25 februari 2022 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 5 termijnen.

Aanvullen met coaching?

Het is ook mogelijk dit programma uit te breiden met coaching voor jou als individu of voor jou als ondernemer. Daarvoor heeft Marleen te Vaanholt in totaal nog 4 plekken beschikbaar. De inhoud van jouw coachingspakket wordt op basis van jouw behoefte en doelen bepaald. De één heeft behoefte aan 1 gesprek per maand en de ander gaat voor een pakket met intensieve coaching, WhatsApp ondersteuning en hulp bij neerzetten bedrijf. 

Indien je hier graag gebruik van wil maken, dan kan je een mail contact opnemen. 

 

Coaching-shop-Insta