fbpx

 

Transformeer jouzelf en je leven in 365 dagen.

Voel jij, dat er zo veel meer in jou zit, dan er nu uitkomt?

Wil jij met dolgraag met gemak meer uit jouzelf, jouw relaties en jouw leven gaan halen?

Bemerk jij, dat jij je (te) vaak meer op de achtergrond houdt en meestal de wensen en behoeften van je dierbaren en anderen stelt boven die van jouzelf?

Wil jij graag meer bijdragen aan jouw gezin en de wereld om je heen, maar ben je misschien onzeker over wat bij jou past en hoe je dat dan moet gaan doen?

Ontbreekt het jou aan de juiste handvatten waardoor nu alles veel tijd en moeite kost en je dan ook nog niet eens de resultaten behaalt die jij graag wil?

Kan jij wel en steuntje in de rug gebruiken?

Heb je maar weinig tijd en middelen, maar toch de wil om te gaan werken aan jouzelf, jouw mindset en dus hoe jij in het leven staat en wat het leven jou brengt?

Ben je geïnteresseerd in de Wet van aantrekkingskracht en andere universele wetten en zou je die graag echt willen begrijpen en bewust kunnen toepassen in jouw leven zodat jij daarmee meer grip kan krijgen op wat er in JOUW leven wel of niet gebeurd?

Dan is het jaarprogamma Bring Out The Real YOU voor jou de kans om in kleine, opeenvolgende en opbouwende stappen te werken aan wie jij bent en kan zijn in deze bijzondere, intense, overweldigende en overvloedige wereld.

Wat ga je doen?

Per maand ga je binnen een thema werken aan jouw mindset en kijk naar de wereld waardoor jouw kijk op jezelf, jouw relaties, jouw acties en activiteiten en jouw eigen leven gaat veranderen en je steeds meer gaat zien waar jij zelf de regie hebt over wat je wel of niet kan en wil doen.

365 dagen lang krijg je korte, inspirerende dagmails die jou meer mogelijkheden laten zien om naar een situatie te kijken waardoor jij steeds bewuster wordt van jouw eigen levenshouding en overtuigingen en waar jij op jouw manier nog kan gaan groeien.

Maandelijkse krijg je die hulpmiddelen aangereikt die jou binnen het thema van de maand kunnen helpen om je beter af te stemmen op de gewenste resultaten en om jouw onderliggende blokkades op te ruimen.

Daardoor kan je binnen een gemiddelde tijd van ca. 5-10 minuten per dag toch intensief werken aan wie jij bent en meer en meer de beste versie van jouzelf worden.

Daardoor leer jij steeds meer vanuit een bewuste keuze jouw leven te leven  en vorm te geven op die wijze waar jij tot op het diepst van jouw zijn naar verlangd.

 Herken jij dit?

∞  Wil jij graag met gemak werken aan jouzelf? 

∞  Zou jij graag grenzen willen stellen zonder je daarover schuldig te voelen?

∞  Kan jij ook meer rust in jouw leven gebruiken?

∞  Ben jij het overleven zat en wil jij graag grip en controle krijgen over jouw leven?

∞  Heb jij behoefte aan meer helderheid en richting in je leven?

∞  Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken om te werken aan jouzelf?

∞  Wil jij meer duidelijkheid krijgen over jouw rol in de wereld?

∞  Heb je al langere tijd de wens om je meer te verdiepen in de universele weten?

∞  Wil jij leren je minder aan te trekken van de mening van anderen en veel meer recht te gaan doen aan wie jij bent en wat jij nodig hebt om gelukkiger en liefdevoller in het leven te kunnen staan?

∞  Verlang jij naar de tijd en ruimte om te gaan doen wat JIJ wil?

∞  Laat jij je nog te vaak leiden door je hoofd en wil je meer leven vanuit je hart?

∞  Heb jij weinig middelen en tijd en wil jij toch het maximale halen uit jouzelf en JOUW ontwikkeling?

 Kortom, zit er in jou nog zo veel meer verborgen,

dat er uit wil komen?

Gun jouzelf dan de kans

om in kleine stappen op te bloeien.

Doe vanaf 1 september 2021 mee aan het jaarprogramma Bring Out The real YOU en werk dan stap voor stap aan die versie van jouzelf die jij voelt, dat jij kan zijn. Dat dit op deze manier mogelijk is, heeft dit jaarprogramma al in het eerste jaar in 2018 bewezen. Top op de dag van vandaag hoor ik van deelnemers terug hoezeer ze door dit programma zijn gegroeid en hoeveel beter en fijner hun leven en hun relaties zijn geworden. Ze durven zichzelf meer centraal te zetten en doordat ze zijn gaan luisteren en handelen naar wat zij nodig hadden, kunnen ze ook een betere ouder, kind, collega, vriend(in) zijn. En ook al kwamen er bij sommige deelnemers hele heftige, moeilijke gebeurtenissen op hun pad, juist doordat ze nu beter begrepen hoe de Universele wetten werken, hadden ze betere handvatten waarmee ze die situatie beter aankonden en zelfs in moeilijke tijden, zich konden blijven richten op de lichtpuntjes en hun eigen groei.

Juist door door te werken met maandthema’s die op elkaar voortbouwen kan jij dus het maximale uit jouzelf halen binnen jouw eigen budget.

Per maand ontvang je dagelijks een dagmail en maandelijks de bijbehorende hulpmiddelen die jou gaan helpen om jouw belemmerende blokkades te doorbreken en je beter af te stemmen op jouw verlangens op die punten.

Het programma start jaarlijks op 1 september 2021 en loopt dan door tot en met 31 augustus 2022.

Maandthema’s Jaarprogramma Bring out The Real YOU

Februari - Berusting

Beter gaan accepteren waarom zaken zijn gelopen zoals je zijn. Meer begrip van wat vrije wil en vrije keuze inhoudt en rust vinden in waar je bent en staat.

Maart - Percepties en overtuigingen

Hoe kijk jij naar de wereld om jou heen en waarom is dat zo? In hoeverre helpt het jou en wat zou er anders of beter kunnen?

Cover-botry-Apr

April - Innerlijke Kompas

Hoe werkt jouw Innerlijke Kompas en op welke manier kan jij daar het beste gebruik van maken?

Cover-botry-Mei

Mei - Toegevoegde waarde

Wat is jouw waarde en betekenis voor deze wereld? Waar kan jij verschil maken? Waar kan jij beter de waarde gaan zien van zelfs hele kleine handelingen en acties? En meer gaan beseffen hoe jij verschil kan maken door jouzelf te zijn.

Cover-botry-Jun

Juni - Verbinden

Hoe zijn de relaties met de mensen om jou heen? Hoe ziet jouw netwerk eruit? En wat is er nodig om jouw netwerk te laten aansluiten bij wie jij vandaag bent?

Cover-botry-Jul

Juli - Hogere Zelf

Hoe leg je contact met je hogere Zelf? Hoe kan ook jij meer informatie halen uit de spiegels die het leven jou biedt? Wat is er voor nodig om jezelf zuiver te houden?

Cover-botry-aug

Augustus - Aarden

Hoe kan je beter bij jezelf blijven? Waarom is aarden voor een ieder weer anders? Wat kan jij daarin doen? Hoe maakt aarden verschil voor jou? Wat brengt het jou meer dan alleen rust en kracht?

September - Zingeving

Nu jij al zo veel gegroeid ben, wat kan je daarmee? Hoe benut jij dat optimaler en hoe kan jij meer verschil gaan maken voor jouzelf en de wereld om jou heen.

Oktober - Universum

Nu jij meer geloof in de kracht van het Universum wil jij er optimaler gebruik van gaan maken. Hoe doe jij dat? Wat is ervoor nodig?

Cover-Botry-Nov

November - Kracht van Tegenstellingen

Je staat nu al met zo veel meer kracht in je vel, maar jij ervaart toch nog veel onrust in de wereld. Hoe kan jij daar beter mee omgaan? Hoe kan jij die groeiende tegenstellingen op een andere wijze gaan bezien? En wat is daarin nu wel of niet jouw rol en verantwoordelijkheid?

Cover-Botry-Dec

December - Angst en Onzekerheid

Waar ervaar jij toch nog angst? Wat doe jij met de angst in de wereld om jouw heen? Hoe kan jij die met meer gemak overstijgen en verder loslaten?

Cover-Botry-Jan

Januari - Kracht van Intenties

Waar sta jij nu en waar wil jij dit jaar naar toe? Wie mag je dan worden en hoe maak ja dat mogelijk? Waar wil jij in het nieuwe jaar voor gaan?

Je ziet het. Het zijn 12 thema’s verspreid over 12 maanden. Iedere dag krijg je een dagmail met een inspirerende afbeelding en korte stimulerende toelichting.

Iedere maand krijg je die tools die je nodig hebt om jouw bijbehorende blokkades te doorbreken. Dit is een meditatie, klankhealing, opdracht of themavideo.

Daarnaast krijg jij iedere maand een afstemscript om je beter af stemmen op jouw verlangens en doelen rondom het maandthema. Bovendien ontvang jij iedere maand aan het eind een ebook met alle stof van de maandthema lekker overzichtelijk bij elkaar.

Voor jouw gemak vind je alles ook terug in jouw eigen online omgeving. Je hebt bovendien life time acces! Dus ook na afloop van het jaar kan je alles met gemak terugvinden.

Al met al dus een compleet en bewezen jaarprogramma, die je eventueel nog verder kan aanvullen met andere bewezen onderdelen als mijn healingen en coaching. Je hebt met Bring Out The Real YOU gegarandeerd een programma in handen die jou gaat helpen om met minimale inzet van tijd toch in één jaar maximaal resultaat te behalen.

Dus wat ga je doen?

Pak jij je kans?

Of ga je door op jouw manier en neem je genoegen met jouw eigen resultaten?

Maar besef dan wel, dal als je het blijft doen zoals je het tot nu toe deed, dat je dan ook blijft krijgen en tegenkomen wat je nu toe krijgt of tegenkomt!

Dus waarom niet gaan voor meer? Waarom zou jij jezelf die groei en kansen ontzeggen om meer uit jouzelf, jouw leven, jouw relaties en jouw bijdragen aan deze wereld te halen?

Of wil jij niet graag meer gaan voor betere relaties, meer (zelf)vertrouwen, meer grip op jouw leven, meer geluk, vitaliteit en liefde?

Wat is de prijs van Bring Out The Real YOU?

Met een zo’n geweldig en eenvoudig jaarprogramma als Bring Out The Real YOU die gemiddeld slechts dagelijks maar 5 – 10 minuten de tijd vraagt en zo veel waarde biedt, zal die prijs jou zeker gaan verrassen!

Jaarprogramma

Bring Out The Real YOU – Basic

  • 365 dagen een  dagmail met korte, krachtige, inspirerende content met een zodanige opbouw dat jij stapsgewijs en ongemerkt gaat groeien;
  • iedere maand een tool die jou helpt om jouw blokkades binnen dat thema effectief te doorbreken.
  • iedere maand een script of opdracht die jou helpt om beter op het thema af te stemmen zodat jij effectiever wordt in jouw eigen manifestaties.
  • live time acces tot online omgeving waar je alle maandprogramma’s downloads, meditaties en het maand-eboek kan terugvinden.

Dit Basic Jaarprogramma heeft een waarde van € 660, maar jij betaalt slechts € 177 in een keer of bij betaling in 4 termijnen slechts € 49/maand.

 

Daarnaast krijg jij nog deze bonussen

 

✔ Ecourse Veranderen doe je zo! ter waarde van € 49,00;

 

✔ training Blokkades herkennen en Helen ter waarde van € 49,00;

 

✔ de 4 modules van het programma Love to Grow rondom Geld, Vertrouwen, Zekerheid en Angst & Trauma twv € 99,00.

 

Samen hebben ze dus een waarde van € 197!

 

En dat krijg jij direct er als cadeau erbij! 

 

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 1 keer

Ik krijg als dank extra korting.

Ik betaal dan geen € 222, maar slechts € 177! 

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 4 termijnen

Ik ga voor  het jaarprogramma Bring Out The Real YOU en ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 49

Ik betaal nu € 49

en krijg vanaf september 2021 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 3 termijnen.

Ik ga voor het Jaarprogramma en betaal in 6 termijnen

Ik ga voor  het jaarprogramma Bring Out The Real YOU en ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 34,50

Ik betaal nu € 34,50

en krijg vanaf september 2021 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 5 termijnen.

Of combineer het jaarprogramma bring Out The Real YOU met ALLE betaalde groepshealingen In de GOLD-versie en regel in 1 keer jouw optimale ondersteuningspakket voor maximaal resultaat. Dit betekent dat je dan ook automatisch meedoet aan alle betaalde groepshealingen binnen de looptijd van jouw jaarprogramma. Van iedere healing krijg je een bevestiging en een verslag.

Wanneer jij jouw deelname aan een healing los van het jaarprogramma regelt, dan betaal je minstens 30 euro per healing. Na iedere healing krijg je een kortingsbon waarmee jij voordeliger een volgende groepshealing of privé healing kan boeken. Echter alleen binnen het jaarprogramma:

✔ betaal je nog minder voor je deelname aan een groepshealing,

✔ krijg je ook korting op die privéhealingen, 

✔ vergeet je niet om tijdig je volgende deelname te regelen.

✔ ben je met gemak verzekerd van een jaar lang groei doordat jij tot 80% van jouw transformatiewerk delegeert aan de healingen die rondom een bepaald thema gaan plaatsvinden.

In een jaar ontvang jij 24 healingen met minimaal een waarde van € 720 euro, maar als Gold member betaal jij voor het jaarprogramma èn ALLE healingen èn alle bonussen samen geen € 1380, maar slechts € 647!

Of kies voor betaling in termijnen zodat jij beter kan aansluiten bij jouw budget!

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 1 keer

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Die healingen hebben minimaal een waarde van € 720 euro, maar als Gold member betaal ik voor het jaarprogramma èn ALLE healingen èn alle bonussen samen slechts € 647! 

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 4 termijnen

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Ik ga akkoord met een betaling in 4 termijnen van € 167

Ik betaal nu € 167

en krijg vanaf 25 september 2021 maandelijks een betaallink voor de overige 3 termijnen.

Ik ga voor het Jaarprogramma Gold en betaal in 6 termijnen

Ik krijg daarvoor niet alleen het jaarprogramma + alle bijbehorende bonussen, maar doe ook mee aan ALLE groepshealingen gedurende het jaartraject.

Ik ga akkoord met een betaling in 6 termijnen van € 112,50

Ik betaal nu € 112,50

en krijg vanaf 25 september 2021 maandelijks rond de 25ste een betaallink voor de overige 5 termijnen.