fbpx

Transformeer jezelf en je leven met de LOVE my LIFE Intensive

Transformeer moeiteloos jouw blinde vlekken!

Tijdens dit tweedaags event ga je onder leiding van Marleen te Vaanholt moeiteloos jouw blinde blekken ontdekken en transformeren. De Love my Life Intensive is daardoor een bijzonder, waardevolle ervaring, unieke belevenis en een diepgaande investering in jezelf en jouw leven.

In één weekend helpt Marleen te Vaanholt jou om blinde vlekken zichtbaar te maken op allerlei vlakken van jouw leven en het verhaal achter jouw ervaringen zichtbaar te maken. Of het nu gaat om liefde, vertrouwen, relaties, geld, eigenwaarde, zelfbeeld, gezondheid, traumatische ervaringen, verlies, moeite met loslaten, etc. het maakt niet. Samen ga je de achterliggende belemmerende patronen opruimen die jou NU nog weerhouden om (nog) meer uit jouzelf en jouw leven te gaan halen.

Voor wie is de Love my Life Intensive bedoeld?

Dit transformatieweekend onder leiding van Marleen te Vaanholt is voor jou, als je van jezelf weet, dat jij:

✔  Tijd mag nemen om aan jouzelf te werken, maar het komt er toch steeds maar niet van op de wijze waarnaar jij verlangt;

✔  Blijft uitstellen;

✔  Maar niet bij de kern komt;

✔  Als je er wel voor gaat zitten, het dan niet voldoende lukt om jouw belemmerende patronen te doorbreken of de juiste draai te vinden;

✔  Daardoor kansen en mogelijkheden laat liggen om meer uit jouzelf en jouw leven te gaan halen.

Doe dan mee met de LOVE my LIFE Intensive en transformeer jouw leven in één weekend!

Hoe zou het zijn als …

Hoe zou het zijn, als jij zou kunnen zien waar jij nu echt staat in het leven en waardoor jij je zo voelt als je nu doet?

Hoe zou het zijn, als je dat vervolgens moeiteloos zou kunnen ombuigen naar andere manieren van denken, voelen en handelen die meer past bij waar jij echt naar verlangt?

En dat jij zou gaan snappen waarom jouw situatie is geworden zoals die nu is en hoe jij dat zelf, zonder hulp en invloed van anderen, kan gaan veranderen naar waar jij vanuit jouw diepste ziel naar verlangt?

Of beter zelfs, dat jij vanaf nu, weet dat jij iedere situatie aankan omdat jij de tools en informatie hebt waardoor jij de grip over je leven hebt en aan het stuur kan blijven staan van jouw leven.

Juist door diepe dalen, bewust kiezen voor een beter leven

Van vragen naar antwoorden

Op bovenstaande vragen had Marleen te Vaanholt jaren terug geen pasklaar antwoord. Zij bestond en keek toe en werd door het leven geleefd. Totdat zij in 1996 een ernstige ziekte kreeg en zij meermalen voor belangrijke keuzes stond in het leven.

Door die situaties werd zij gedwongen die keuzes heel bewust te doen en dat is achteraf gezien nu juist ook de enorme kracht geweest. Marleen is zich toen bewust meer liefde, kansen en mogelijkheden gaan gunnen en heeft dat daardoor ook allemaal gekregen.

Toch ging het in 2001 opnieuw mis. Marleen te Vaanholt kreeg onverklaarbare lichamelijke klachten en vanuit dat stuk startte een ontdekkingsreis die haar zo enorm veel leerde over hoe wij mensen denken, voelen, leven en creëren. Zo enorm veel zelfs, dat zij er nu meerdere boeken en trainingen mee vult. Marleen te Vaanholt is dan in haar leven misschien door hele diepe dalen gegaan, maar zij klom ook altijd weer omhoog. En zij bleef geloven in ‘het leven is mooi’, ook al voelde dat niet altijd zo.

Leer vol overgave te leven dankzij de Love my Life intensive

Kennis geeft inzichten en groei

Marleen te Vaanholt voelde toen al diep van binnen, dat dit zo onnodig was. Dat zij eigenlijk al alle kennis in haar had om het anders te laten zijn dan het toen verliep. Maar tock kwam zij er niet bij. In de afgelopen vier jaar heeft Marleen die kennis wel opgedaan. Dat bracht haar ook vele inzichten in waarom haar leven is gegaan zoals het ging, waarom dingen gebeurde die gebeurden en vooral hoe zij ervoor kon zorgen dat het vanaf nu anders en vooral beter zou kunnen gaan.

Geen mazzel, maar bewezen methoden

Dat is absoluut geen kwestie van mazzel of geluk. Er zitten bewezen en beproefde technieken en theorieën achter die iedereen kan leren. Sterker nog, alles wat Marleen te Vaanholt nu doorgeeft, zou iedereen eigenlijk als basiskennis moeten leren. Het geeft je zoveel grip en begrip op, dat alleen dat stuk al enorm veel verschil uitmaakt voor hoe JIJ in het leven kan staan.

Ruim op en ga als herboren naar huis

En juist omdat Marleen te Vaanholt vanuit ervaring weet hoe diep zij en andere mensen in haar omgeving hebben gezeten en hoe mooi het is te merken, dat je controle kan krijgen over je gevoel en je leven, gaat Marleen tijdens de LOVE my LIFE Intensive ook jou leren hoe jij zelf meer grip krijgt op jouw leven. Daarvoor ga je samen met haar veel blokkades opruimen waardoor jij na het weekend als herboren naar huis gaat.

Jij bepaalt wat jij uit de Love my Life Intensive haalt!

Hoeveel jij gaat bereiken, ligt geheel aan jouw eigen inzet

Zolang jij bereid bent je open te stellen en binnen de veilige setting de verschillende opdrachten met overgave gaat doen, dan zal jij tussen het begin en eind van het de Love my Life Intensive zelf jouw enorme verandering kunnen vaststellen.

Zelfs als je nu al wel redelijk of zeer tevreden bent over je leven, dan nog heeft deze training zin, omdat dit je dan kan helpen de groei te maken naar waar je vanaf nu naar toe wil.

Wat ga je tijdens de LOVE my LIFE Intensive doen en bereiken?

 

 

 ✔  Jij krijgt de kans om in een weekend tijd makkelijk en efficiënt te groeien op een liefdevolle wijze.

 ✔  Je gaat door oefeningen inzicht krijgen in waar jij aan het begin van de training op vastloopt. 

 ✔  Je gaat door verschillende soorten oefeningen op alle lagen en vlakken aan de slag.

 ✔  Je gaat eigen blokkades, belemmerende patronen en incorrecte percepties leren herkennen en ombuigen;

 ✔  Je leert de essentiële kennis en de tools om grip te krijgen èn te houden op jouw leven;

 ✔  Je gaat door oefeningen inzicht krijgen in waar jij aan het eind van de training ongemerkt bent komen te staan;

 ✔  Je gaat andere, nieuwe mogelijkheden zien voor jouzelf en je leven.

 ✔  Je gaat naar huis met een actielijst voor jou en je leven die je passie en vertrouwen kan uitvoeren.

Stel je voor hoe jouw leven zal zijn na die twee dagen! 

Wat zou de Love my Intensive wel niet voor jou kunnen gaan opleveren?

Stel je voor hoe jouw leven zal zijn na die twee dagen! Als jij dit kan bereiken, dan is dat toch wel die investering van tijd en geld waard.

Jij verdient een kans als deze. Dus grijp je kans op 3 en 4 november 2018.

Bestel nu jouw ticket voor de Love my Life Intensive

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.