fbpx

Moeiteloos, snel en effectief zelf Blokkades herkennen en helen

Ga zelf direct aan de slag met de zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen

Wil jij moeiteloos, snel en effectief jouw blokkades gaan herkennen en doorbreken? Maak dan gebruik van de zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen.

Marleen te Vaanholt heeft deze korte, maar zeer krachtige zelf-hulp-training speciaal voor jou gemaakt op basis van die informatie en methoden die haar zelf ook het meest vooruit hebben geholpen. Alleen dan wel in essentie waardoor jij zelf niet al die boeken, trainingen en methoden hoeft te gaan lezen en testen. Marleen geeft jou nu precies dat wat echt nodig is om te begrijpen en alleen die methoden die echt merkbaar effectief èn snel en praktisch zijn. Daardoor kan jij nu zelf grip krijgen over iedere situatie en zelf een groot deel van jouw blokkades doelbewust, snel en makkelijk gaan transformeren.

De inhoud van Blokkades herkennen en helen is effectief door veelzijdigheid

De krachtige zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen bestaat uit:

  • een e-book over blokkades herkennen en helen;
  • twee speciaal opgenomen video’s van ieder ca. 30 minuten over blokkades herkennen en helen;
  • verschillende methoden en tools die jou gaan helpen om moeiteloos jouw blokkades te transformeren binnen 2 – 20 minuten;
  • een door Marleen te Vaanholt geschreven universeel afstemscript;
  • een speciaal vision board;

Alles is gebundeld door het e-book, dus je hebt alle links naar de video’s en audio’s altijd en overal bij de hand. En doordat je nu zowel beeld, tekst en audio hebt is er altijd wel een manier om de informatie tot je te nemen die precies past bij jouw manier van leren.

 

 

Transformeer jouw blokkades

en jij en je leven veranderen mee!

 

 

 

 

 

 

Training helpt eenieder die wil werken aan doorbreken blokkades

Dit zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen is geschikt voor een ieder die wil werken aan blokkades, belemmerende patronen en graag moeiteloos die wil gaan leren herkennen en vooral ook supersnel en effectief gaan transformeren. Deze training is een uitkomst voor zowel mensen die nog voor grote uitdagingen staan als mensen die al veel blokkades hebben opgeruimd.

En zelfs al je heel weinig tijd hebt of moeite hebt met concentreren of juist heel erg van slag bent door wat je meemaakt, dan kan je met de tools in dit pakket toch jezelf verder helpen. De tools hebben al jarenlang bewezen zeer effectief te zijn en je vind hierin alleen maar tools die jou binnen 2- 16 minuten door een situatie heen helpen.

Wordt zelfs enthousiast voor het tegenkomen van blokkades

De tools zijn zo effectief, dat jij op een gegeven moment je zelfs gaat verheugen op het aangaan van nieuwe blokkades of belemmeringen. Dat komt omdat je inmiddels keer op keer hebt ervaren, dat je lagen of aspecten hebt weten te transformeren en dat jij steeds meer en meer kan gaan leven en handelen vanuit rust en liefde.

Je merkt gewoonweg, dat je steeds meer en meer weer gaat leven in lijn met je Ware Zelf. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om (weer) echt je authentieke zelf te kunnen en durven zijn?

Dus, wat voel je, is dit wat voor jou? Bestel deze zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen dan nu en begin vandaag nog.

Ga vandaag nog aan de slag met jouw blokkades herkennen en helen

Speciaal aanbod

Deze zelf-hulp-training Blokkades herkennen en helen heeft een waarde van € 99,00, maar jij betaalt slechts € 29,95. Bestel hem nu en je kan na verwerking van jouw betaling direct ermee aan de slag.