fbpx

Vannacht realiseerde ik het me plots. Het is tijd om nieuwe lagen te creëren. Het is tijd voor een nieuwe jas waarmee we onze vernieuwde, betere mogelijkheden optimaler kunnen gaan benutten.

Ik lag namelijk vannacht onder mijn dikke dekbed en toch had ik het koud. Wat een gevolg is van aanpassingen aan de nieuwe energieën. Maar tegelijkertijd voelde ik mij op het zeer vroege tijdstip ongewoon vitaal.

Ik wikkelde me nog eens goed in de dekens in de veronderstelling, dat ik dan wel warmer zou worden, maar dat gebeurde niet. En toen kwam de ingeving:

“Ik mag me vanaf nu op een andere manier verzorgen. De vernieuwde hogere energieën vragen andere (ver)zorgbehoeften van ons lichaam en geest en daar horen andere manieren, technieken, methoden en patronen bij dan voorheen.”

Velen van ons zijn namelijk al heel lang bezig geweest met allerlei oude lagen af te werpen. Lagen die we in het verleden als dekens ter bescherming of ter overleving om ons heen zijn gaan leggen en die zo ingesleten zijn geraakt, dat ze als normaal zijn gaan voelen. Als een vertrouwde jas, zeg maar.
Echter nu we de ene na de andere laag hebben weghaalt die ons niet meer dienden, wordt het eindelijk tijd om nieuwe lagen te gaan creëren die ons beter en optimaler ondersteunen en ons in onze Ware kracht gaan zetten. Het is tijd voor een andere jas, een andere garderobe. Een die ons laat stralen in al onze kracht, pracht en mogelijkheden.

Die metafoor geeft helder aan wat nu eigenlijk zo duidelijk en voor de hand liggend zou behoren te zijn. Immers na iedere grote transformatieperiode heb je al van nature de neiging om dingen te gaan veranderen. Soms in je kapsel of haarkleur. Soms in je kleding stijl. Soms met je werk of het soort werk en soms met de inrichting en aankleding van je huis. En heel soms komt het ook voor, dat je toe bent aan een andere partner en dus een relatie gaat beëindigen.
Dit zijn allemaal voorbeelden van andere ‘jassen’ aantrekken. Dan vinden we het ‘normaal’ en gunnen we onszelf die fase. Dan zijn we ons bewust, dat het erbij hoort.

Echter nu met die gigantische stijgingen in de energieën komt het voor jou dit gevoel misschien wel uit de lucht vallen. En geef jij er daardoor ook niet zo gauw aan toe.

Misschien had jij amper last van die enorme stijgingen? Of misschien ben jij een van de velen die afgelopen tijd veel emotionele en fysieke blokkades heeft mogen doorwerken en uitwerken?

Hoe dan ook, dit proces gebeurt op zo’n ander level, dat jij je er veel minder als vanzelfsprekend van bewust bent, dat niet alleen het tijd is om op te ruimen, maar ook om te investeren in middelen, methoden, technieken, patronen en mind-sets die nu beter passen bij wie jij NU bent en zou kunnen gaan worden.

En geloof me, de mensheid staat nog maar aan het begin van zijn ontwikkeling. Doordat ik zo bezig ben geweest met de website en mijn aanbod en wat ik wil en kan gaan betekenen voor mijn klanten, kwam er plotseling​ informatie vrij.

Nu benutten de meeste mensen zo tussen de 30 – 45% van hun potentieel. Maar in de komende 20 – 30 jaar mogen we gaan uitgroeien naar maar liefst 55 – 70 % van ons potentieel! En om dat mogelijk te maken treden nu steeds meer mensen naar voren die jou daarin mogen gaan bijstaan.

Ik weet nu al meer dan een jaar, dat ik één van die mensen ben die miljoenen mag voorgaan, leiden en begeleiden in dit proces. Een proces waarin onze groei en persoonlijke ontwikkeling steeds sneller, makkelijker en efficiënter zal gaan.

En dat is nu juist ook een van de kenmerken van al mijn diensten. Zij helpen jou jouw groei inderdaad te versnellen, te vergemakkelijken en diepgaander te maken waardoor jij ook veel betere en effectievere resultaten kan behalen.

Maar hoe groots die diensten en hun resultaten ook mogen zijn, er is meer nodig om in die nieuwe tijd mee te kunnen komen. Jij zal jezelf ook ene nieuwe jas mogen gaan aanmeten. Eentje die helemaal op jou is afgestemd en 10.000% maatwerk is.

En dat maatwerk hoeft echt niet groots te zijn. Het kan ook heel simpel beginnen. Door bijvoorbeeld betere te gaan zorgen voor jezelf en beter te gaan luisteren naar wat jouw lichaam aangeeft. Dus, als je zoals ik, het nu ineens toch ‘s nachts koud hebt, blijf dan niet liggen, maar pak die extra deken of dekbed erbij. Zorg dat jij het voor dat moment behaaglijk warm hebt.

Op andere momenten gaat het om nog meer flexibel te durven zijn. Niet alleen de energieën zijn verhoogd, ook alle creatieprocessen zijn versneld en verlopen nog optimaler met meer waardevolle synchroniciteiten.

Dus, durf sneller bij te schakelen! Zodat mooie kansen niet aan jouw neus voorbijgaan, omdat jij nog in de tweede versnelling zit in plaats van de vijfde. ​​​​
Durf verder ook te denken en te creëren vanuit die brede stroom van overvloed en grotere mogelijkheden. Hoe kan jij zo creëren, dat ook anderen optimaal met dezelfde stroom mee kunnen gaan? Hoe zou jij dat kunnen doen? ​​