fbpx
NJC2021-header

Maak van 2021 jouw beste jaar ooit!

Dat is wat we gaan bereiken als je meedoet aan de gratis NieuwjaarsChallenge 2021. Samen met mij en vele anderen gaan we in de maand januari bezig met intenties en doelen neerzetten voor 2021 op een wijze die jou ook daadwerkelijk gaat brengen waar jij zo naar verlangd. En je sluit de maand af met een Jaarplan voor 2021 die jou gaat helpen jouw dromen en verlangens waar te maken.

Wat houdt de NieuwJaarsCHallenge 2021 in?

Je krijgt per week een opdracht

Je kan zelf bekijken wanneer je die weekopdracht van de NieuwjaarsChallenge 2021 doet. Daarin staat gelijk aangegeven hoeveel tijd het je gaat kosten, zodat jij daar rekening mee kan gaan houden met jouw planning. Dus je kan altijd de opdrachten meedoen en ze sluiten naadloos op elkaar aan.

Je krijgt dagelijks een affirmatie per mail

In de NieuwjaarsChallenge 2021 worden affirmaties gebruikt om jou te stimuleren om meer en andere mogelijkheden te zien. Ze laten jouw een andere kijk zien of ze zijn expres prikkelend gesteld om jou met opzet te beroeren en wakker te schudden. Prikkelend in de zin van dat ze jou lieflijk mogen beroeren.

Iedere affirmatie is respectvol, maar soms kan het toch in jouw geval een pijnpunt raken. Of misschien raak ik een blinde vlek aan en zie jij ineens kansen of juist zwaktes en beperkingen voor jouzelf waar jij je daarvoor nog niet bewust van was.
Bij iedere affirmatie zit altijd een toelichting over hoe je die kan zien of wat het doel is. En je kan natuurlijk altijd daarover vragen stellen of ervaringen delen binnen de besloten Facebookgroep. Ze worden ook daar geplaatst.

Afstemscript

Verder krijg je in deze NieuwjaarsChallenge 2021 ook een speciaal afstemscript. Deze gaat jou ondersteunen in het realiseren van jouw doelen en die jou helpt nieuwe kansen en mogelijkheden te zien en obstakels met meer gemak helpt te overwinnen.

Facebook live

Vanaf 7 januari 2021 is er in de NieuwjaarsChallenge 2021 iedere woensdagavond een Facebook live uitzending in de besloten groep. Ik zal daarin de vragen van deelnemers behandelen en aanvullende tips, voorbeelden en adviezen geven.

Registreer je hieronder voor de NieuwJaarsChallenge 2021

En zet in januari 2021 met gemak en kracht jouw lijnen uit voor 2021!

Aanmelden nieuwjaarschallenge 2021!

Ja ik meld me hierbij aan voor de gratis Nieuwjaarschallenge die start op 1 januari 2021!

Ik ga door mijn inschrijving akkoord met inschrijving op de algemene nieuwsbrieflijst, zodat ik de mails van deze NieuwJaarsChallenge 2021 kan ontvangen.

Healingen - Nieuwslijst
Dagelijkse inspiratie
Deel jouw verhaal