fbpx

Welke transformaties maak jij met de gratis OvervloedsChallenge?

Registreer je gratis voor de OvervloedsChallenge

Waarom meedoen aan een OvervloedsChallenge?

Door mijn interesse voor de Wet van Aantrekkingskracht heb ik de afgelopen 6 jaren aan meerdere challenges, trainingen en events meegedaan om me te verdiepen in WAT er voor nodig is om meer geld en overvloed aan te trekken en HOE je dat dan kan gaan doen. Echter van al de keren, dat ik er tijd, energie en soms ook geld in stak, zijn er maar een aantal tips en adviezen geweest, die ik als mega transformerend heb ervaren.

Nu, soms jaren later, staan sommige van die groeisprongen me nog steeds heel helder voor ogen. Vandaar dat ik juist graag die oefeningen met je wil gaan delen. Je krijgt dus echt alleen informatie die jou echt in je dagelijkse leven kunnen helpen en ook voor jou verschil gaan maken wanneer je het gaat toepassen.

Dat ga ik doen via een gratis OvervloedsChallenge

Van 6 – 10 januari 2020 deel ik dagelijkse een video van de OvervloedsChallenge. Dat doe ik per mail, zodat jij die mails in jouw mailbox kan bewaren en terug kan kijken wanneer jij wil. Dus zelfs als je in die week er niet aan toe komt, dan nog blijven de video’s beschikbaar!

Dat is niet alleen fijn, maar ook heel erg praktisch, want er zullen momenten komen, dat je gaat denken, hoe zat het ook al weer? En dan heb jij er niets aan als jij die belangrijke, inspirerende en praktische informatie niet opnieuw kan bekijken en tot je je kan nemen. Je wil natuurlijk graag iets tot je beschikking hebben waar je op kan blijven terugvallen.

Deze gratis OvervloedsChallenge is voor jou als jij:

♥ er klaar voor bent om eerlijk naar jouw situatie te kijken,

♥ bereid bent andere, gezondere keuzes te gaan,

♥ graag meer wil gaan doen binnen hetzelfde budget,

♥ meer stromen van van geld en overvloed wil gaan aantrekken, en

♥ meer waarde wil gaan zien in je zelf en jouw kwaliteiten.

Als jij op één of meer van bovenstaande punten JA hebt gezegd, dan is deze gratis OvervloedsChallenge voor jou een aanrader.

Meld je dan vandaag nog aan! 

Registreer je gratis voor de OvervloedsChallenge

Jij krijgt dan vanaf 6 – 10 januari 2020 5 dagen op een rij een mail met video en bijbehorende opdracht.

Daarnaast kan je in een besloten Facebookgroep jouw ervaringen en vragen delen en elkaar helpen en steunen.

Ik hoop dat ik jou daar ook mag ontmoeten.

Heel veel liefs,

Marleen te Vaanholt