fbpx

Online Summits

Waarom online summits

De Walking my Revolution’s online summits zijn ontstaan doordat Marleen te Vaanholt door de jaren hen merkte, dat zij ook vanuit onverwachte hoeken informatie, tips en diensten aangeboden kreeg die haar toch weer stappen verdere hielpen. Vaak kwamen die informatie en methoden zelfs vanuit richtingen waar ze eigenlijk van dacht dat zij er niets mee had of dat het niets voor haar zou zijn. En naderhand moest ze dan toch erkennen, dat ook die methode, expert of zienswijze haar toch weer verder had geholpen.

Om jou ook vanuit die onverwachte hoeken verder te kunnen helpen, houden  Walking my Revolution en Marleen te Vaanholt met grote regelmaat online summits. Daarin wordt in meerdere dagen tijd een bepaalde thema vanuit meerdere invalshoeken en expertises belicht. Dit geeft jou de kans om vrijblijvend kennis daarmee te gaan maken en zelf te gaan ontdekken of jij daar toch in jouw geval iets van waarde uit kan gaan halen.

Wat houdt een online Summit in?

Bij een online Summit krijg jij verspreid over meerdere dagen een mail met korte, heldere video’s met interviews met verschillende experts. Die video bevat een interview, informatie en praktische oefening en tips die jij direct kan toepassen. Je krijgt dus niet alleen waardevolle informatie die jou inzichten helpt te verschaffen, maar je kan het ook meteen toepassen.

Daardoor help jij jouzelf of jouw leven weer een stapje verder naar een van jouw doelen. Je werkt ook ongemerkt iedere dag aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dankzij de praktische tips en oefeningen krijg jij middelen in handelen waarmee jij rondom het betreffende thema weer stappen verder komt om jouzelf en je leven meer in balans te brengen.

Samenwerking met andere experts

Aangezien Marleen te Vaanholt zelf vooral gespecialiseerd is universele wetten, het veranderen van mind-sets en het herkennen en opruimen van belemmerende patronen, trauma’s en angsten, werkt ze in een summit samen met vier andere experts. Iedere video start met een korte introductie zodat jij weet wie je voor je hebt. Daarna deelt die expert van de dag zijn of haar kennis met jou. Zo kan ook jij jouw kennis uitbreiden en ga jij meer mogelijkheden zien voor jouzelf.

Bonusmateriaal en speciale aanbiedingen

Natuurlijk laten we het daarbij niet zitten. Iedere expert heeft voor jou ook nog iets extra’s. Daardoor kan jij ook na de summit op dat vlak verdere stappen gaan maken. Dat kan variëren van gratis e-books tot speciale aanbiedingen. Maar altijd passend en aansluitend bij het huidige thema.