fbpx

Samen Opruimen en Ruimte scheppen

Inschrijven Voorjaars Summit 2018

Voorjaars Summit 2018 – Opruimen

In de week van 21 – 25 mei 2018 houdt Walking my Revolution een Voorjaars Summit 2018 rondom het thema samen opruimen en ruimte scheppen. Vanuit 5 verschillende invalshoeken geven 5 experts jou informatie, tips en oefeningen om jouw leven op verschillende vlakken te gaan opruimen. En het mooie is, dat, doordat jij stappen zet op het ene vlak, andere vlakken als vanzelf meegaan. Jij gaat ineens andere mogelijkheden en oplossingen zien dan voor heen. Zo werk je aan de de chaos in je hoofd, de spanningen in je lijf, de rommel en blokkades in je huis en jouw zorgen om je dierbaren.

Wat houdt een online Summit in?

Bij de Voorjaars Summit 2018 rondom het thema opruimen krijg jij 5 dagen lang een mail met heldere, korte video’s vanuit verschillende expertises. Die video bevat een interview met een van de experts met daarin:

  • informatie,
  • tips, en
  • praktische oefeningen of opdrachten

die jij direct kan toepassen.

Dus naast waardevolle informatie die jou inzichten geven, kan jij er ook direct aan de slag waardoor jij vanuit verschillende invalshoeken kan gaan opruimen. Daardoor help jij jouzelf of jouw leven weer een stapje verder op weg naar één van jouw doelen. Daarnaast werk jij iedere dag ook ongemerkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien krijg je meer rust en ruimte waardoor jij je ook weer sterker, krachtiger en liefdevoller voelen.

Extra aanbiedingen of bonusmateriaal

Bovendien heeft iedere expert voor jou een speciale aanbieding of extra bonus materiaal. Daardoor kan jij ook na de summit doorgaan met het effectief opruimen van jouw blokkades, jouw huis en jouw leven. Natuurlijk is het geheel aan jou of jjij daar wel of niet gebruik van gaat maken.

Die aanbieding of bonusmateriaal krijg je pas aangeboden in de mail van die dag waarop de betreffende expert haar kennis en tips met je deelt. In die mail vindt je ook de voorwaarden terug voor de duur van haar actie.

Wat mag jij van de summit rondom opruimen verwachten?

Marleen te Vaanholt vertelt jou graag in onderstaande video meer over wat nu een online summit is en wat jij van de 5 experts kan verwachten. Deze video geeft daarnaast ook antwoord op de vraag wat de summit rondom het thema samen opruimen van je leven, opruimen van spanningen, opruimen van belemmerende emoties en angsten en opruimen van je huis jou kan opleveren. Het laat je zien hoe jij meer ruimte kan creeren om jezelf te zijn en vooral tijd en energie over te gaan hebben die je kan steken in zaken waar jij oprecht blij van wordt. Het geeft tevens antwoord op de vraag waarom juist deze 5 experts in deze summit zijn samengebracht.

Allleen nog een opmerking daarover. Ik heb het in de video erover, dat jij misschien wel een half uur tot een uur per dag nog hebt, maar dat was voordat we de opnames gingen doen. Nu blijken de meeste maar zo’n kwartier in beslag te nemen of soms nog korter! Dus je kan hier met gemak tijd voor vrij maken en dat voor video’s die jou daarna ook tijd gaan besparen of meer rust gaan, ruimte, liefde en geluk brengen.

Ontmoet de 5 experts van de Voorjaars Summit 2018

Heidi Westerveld

Heidi Westerveld helpt jou als eigenaar van Puur Luisteren Luisterkindwerker bij het achterhalen van oorzaken van problemen en zorgen die jij ervaart als vrouw of als ouder. Door zich af te stemmen op jou of je kind krijgt ze informatie vanuit de energie van jou of je kind die vaak zo verhelderend werkt, dat alleen al die afstemming zorgt voor een verschuiving in de situatie.

Facebook: Puur Luisteren Luisterkindwerker

Websitewww.puurluisteren.nl

Marleen te Vaanholt

Als eigenaresse van Walking my Revolution helpt Marleen te Vaanholt jou in deze summit vanuit haar expertise als healer. Ze laat je ervaren, dat wij allemaal healers zijn. Daardoor ga je zien, dat ook jij altijd kansen, keuzes en mogelijkheden hebt om je leven een andere wending te geven. Door het opruimen van emotionele blokkades kan ook jij voor jezelf meer rust, ruimte, voldoening, zelfvertrouwen, geluk, eigenwaarde en liefde gaan creëren.

Facebook: Marleen te Vaanholt

Myrna van Kemenade

Myrna van Kemenade bevordert met haar bedrijf Yogadreams jouw bewustwording vanuit hoek van de yogafilosofie en beoefening. Met het geven van lessen, workshops, retreats en opleidingen stimuleert zij jou bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording. Myrna vindt het daarin belangrijk, dat jij yoga ook op makkelijke en praktische wijze in jouw leven kan integreren. Daardoor heb je altijd en overal methodieken bij de hand die jou vanuit een fysieke invalshoek gaan helpen om blokkades op te ruimen.

Facebook: YogaDreams

Websitehwww.yogadreams.nl

Carla Dijkstra

Carla Dijkstra helpt jou met haar bedrijf Your Ultimate Life Design jouw leven in te richten vanuit haar expertise als Feng Shui expert, Interior Designer en Life Coach. Ze helpt jou vanuit haar passie voor inrichting meer flow in je leven te creëren op het gebied van relaties, succes en gezondheid. Want door te beginnen bij het aanpakken van jouw kamer, woning of kantoor, ga jij de achterliggende blokkades in jouzelf opruimen en ook jouw  bewustzijn vergroten.

Website: in herconstructie. Tot die tijd graag contact via email.

Marianne Winter

Marianne Winter staat met haar bedrijf Mary regelt het wel.nl voor jou klaar als professional organiser. Zij helpt jou bij het opruimen van spullen, het op orde brengen van je administratie of het vinden van een gaatje in een volle agenda. Ook bied Marianne administratieve nazorg na het overlijden van een dierbare. Zij maakt graag samen met jou alles eenvoudig en overzichtelijk. Zo kun jij een bewuste keuze maken en scheppen jullie samen weer ruimte die ook doorwerkt in hoe jij voelt als mens.

Facebook: Mary Regelt het wel.nl

Websitewww.maryregelthetwel.nl

Schrijf je in voor de Voorjaars Summit 2018

En krijg in de week van 21 – 25 mei 2018 iedere dag een mail in het kader van het thema Samen Opruimen en Ruimte Creëren!