fbpx

Zelf heb ik dit thema deze week ook ervaren. Ook ik heb deze week meerdere spiegels voorgehouden gekregen waar ik mijzelf onnodig beperk en mijzelf de ruimte ontneem om nog meer mijzelf te zijn.

Dat merkte ik afgelopen maandag met het bouwen van de nieuwe website. Ik werd toen door de man van het hostingsbedrijf eventjes er fijntjes op gewezen, dat ik te veel kansen liet liggen. En dat terwijl ik al zo trots was op wat ik al had gedaan.

Echter toen ik na ons telefoongesprek verder ging, toen kreeg ik pas echt door wat ik fout had zitten doen. Ik was me inderdaad opnieuw gaan beperken door inhoud in te grote blokken te doen, in plaats van ze op te delen in kleinere flexibele stukken.

Vanaf het moment dat ik dat begreep en echt ging spelen met het pakket, ontdekte ik een vrijheid om de website echt een heel andere look en feel te geven. Ik ben nu niet meer te houden. Ik ga er zo in op, dat ik zelfs af en toe vergeet mijn koffie op te drinken.

Ja, ik laat zelfs mijn koffie staan! Zo ga ik op in de flow en de vrijheid die ik nu ervaar. Ik geniet er zo van, dat ik dit allemaal kan en dat alles nu nog beter tot zijn recht komt.

Eigenlijk hoef ik niet eens zo heel veel te herschrijven. Alleen het anders op te maken en te presenteren. En dat helpt mij ook anders te kijken en denken over andere aspecten in mijn leven.

Hoe kan ik daar er anders naar kijken? Helpt het daar ook om iets in kleinere stappen op te delen? Creëer ik dan meer mogelijkheden? En helpt het daar ook om net even een andere invalshoek te nemen?

En dan kom je toch echt tot de conclusie, dat ik nu door kleine draaitjes, toch grote effecten weet te creëren. Zo heb ik al aspecten op het gebied van geld, budget, presentatie en branding in een heel andere invalshoek weten te zetten, waardoor ik door die re-framing ineens veel meer ruimte, rust en mogelijkheden ervaar.

Mijn levensrivier zit opnieuw in een soort versnelling. Hij wordt steeds minder gehinderd door allerlei grote stenen en zelfs de kleinere obstakels worden al minder en minder. Het stroomt al steeds beter en makkelijk en ik voel een volgende waterval aankomen waardoor alles opnieuw nog verder mag gaan versnellen.

Het is net alsof ik het geluid al begin waar te nemen en dat is zo opwindend. Want waar gaat de stroom mij naar toe brengen? Weke vrijheid, kansen en mogelijkheden mag ik allemaal nog ontdekken? Wat mag ik gaan beteken?

Ik ben zo benieuwd. Ik sta te trappelen van ongeduld en tegelijkertijd voel ik me levendiger dan ooit. Ik geniet volop van ieder moment en neem ongemerkt vele extra kansen en mensen met me mee.

Benieuwd waar mijn stroom gaat uitkomen? Blijf me dan volgen en dan neem ik je graag mee.