fbpx

Dit zijn jouw mogelijkheden voor betalen bij Walking my Revolution

Deze betaalmogelijkheden zijn er in de shop

Bij Walking my Revolution kan je op meerdere wijzen betalen in de veilige betaalomgeving van Mollie.
Je kan bij het betalen van jouw bestellingen kiezen uit de volgende betaalopties:

  • I-deal,
  • Bancontact,
  • Online bankieren,
  • Bankoverschrijving,
  • Paypal,
  • Credit Cards.

Bestellingen worden verwerkt, geleverd of ingepland na ontvangst van betaling. 

 

Dit zijn jouw verzendmogelijkheden bij Walking my Revolution

Verzending brievenbuspost

De boeken van Walking my Revolution Publishers en Marleen te Vaanholt worden bij voorkeur verzonden asl brievenbuspost. Kies tijdens het bestellen jouw lanf van bestemming.

Verzendkosten

Je betaald voor de verzening van je boeken een sterk reduceerd tarief. Voor verzending binnen Nederland betaal je slechts € 2,95. Voor verzending naar België betaal je slechts € 4,95.

Digitale leveringen en verwerkingen

Bestellingen van ebooken, online trainingen, audiomeditaties en klankhealingen worden automatsch geleverd na verwerking van ontvangst van jouw betaling. Bij het gebruiken van online bankiermethoden als I-deal, Bancontact, Paypal en Credit cards, is dat dus direct indien jouw bestelling succesvol is gelukt. Je krijgt dan niet alleen een orderbevestiging, maar daarna ook een aparte email met een downloadlink of het staat meteen in jouw eigen persoonlijke MIJN ACCOUNT.

Bij methoden als bankoverschrijving krijg jij jouw toegang pas na verwerking van de ontvangst van jouw betaling. Houdt hierbij ook rekening met de overschrijftijd die jouw bank nodig heeft. Ook bij deze bestelwijze krijg je een aparte email met een downloadlink.

Verwerking deelnames evenementen en healingen

Na plaatsting van jouw bestelling heb jij meteen een plek gereserveerd voor jouw evenement naar keuze. Of het nu gaat om een live event of een afstandshealing, dat maakt niet uit. Je deelname is pas definitief na ontvangst van jouw betaling. Bij gratis events sta je direct op de deelnemerslijst.

Je krijgt geen aparte email van die verwerking.

Bij het bestellen ga je akkoord met betaling! Dus zelfs als jij niet tijdig hebt betaald en daardoor niet meedoet, blijft de betalingsverplichting bestaan! Tenzij je jouw bestelling tijdig hebt geannuleerd!