fbpx

Walking my Revolution Publishers

Walking my Revolution Publishers

Alle boeken en e-boeken van Walking my revolution worden uitgeven onder de imprint Walking my Revolution Publishers.  Met dit uitgeefonderdeel richten wij ons op het inspireren, motiveren en empoweren van vrouwen èn mannen door middel van levensverhalen, inspirerende teksten en spirituele (zelfhulp)boeken.

Op dit moment is dat alleen het werk van Marleen te Vaanholt, maar we zijn bezig met andere Nederlandse en Engelstalige auteurs. In 2019 volgt er dus een uitgebreider aanbod.

Uitgaven bestellen

Als boekhandel, winkelier, spiritueel centrum of praktijken kan je natuurlijk de uitgaven Walking my Revolution Publishers met boekhandelskorting bestellen. Vraag hiervoor via het contactformulier jouw eigen account aan. Je kan na activatie van jouw inkoopaccount altijd en overal met gemak jouw bestellingen plaatsen en jouw eigen prijzen zien.

Als particulier kan je de uitgaven bestellen in onze webshop, Amazon en Bol.com in Nederland en België en de lokale boekhandels

Auteurs gezocht

Loop jij met plannen rond om een boek te schrijven of ben je misschien al bezig of klaar? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Heb jij met jouw werk het doel je lezers te inspireren, motiveren en in hun kracht te zetten en wil jij het bereik van jouw vergroten, stuur dan een mail met een korte omschrijving van jouw idee, hoe ver je bent en wat je verder doet. Walking my Revolution Publishers biedt jou namelijk de kans om jouw werk te publiceren op een wijze dat jij wordt ondersteund en gebruik kan maken van bundeling van krachten. We bieden jou de kans om jouw werk met weinig kosten en zelfs met kleine oplages toch te publiceren op een wijze dat jij met meer gemak een breder netwerk kan bereiken.

Bij Walking my Revolution Publishers behoud jij een grote mate van eigen controle en zelfstandigheid. Je kan ook zelf jouw eigen  auteursexemplaren bestellen en verspreiden.

Naast een extra platform biedt Walking my Revolution Publishers je ook kansen om effectiever van directe kanalen naar winkels gebruik te maken tegen lagere kosten en zonder zelf die administratieve kant en uitvoering te hoeven doen.

Dus ben jij die schrijver die graag andere mensen wil raken, helpen en inspireren en ondersteunen? Wil jij ondersteuning in jouw proces van manuscript naar uitgave, neem dan contact met ons op om al jouw mogelijkheden verder te bespreken.

Wat zijn jouw voordelen als auteur bij Walking my Revolution Publishers?

  1. Ondersteuning tijdens het hele schrijfproces.
  2. Begeleiding bij het vinden van de juiste editors, fotografen  en ontwerpers voor het beste passende design van jouw boek. 
  3. Behoud van grote mate van zelfstandigheid en beslisrecht. 
  4. Gratis Verzorging van de benodigde ISBN nummers voor iedere uitgeefformaat van jouw boek. 
  5. Beschikbaarheid van jouw boek via iedere Nederlandse boekwinkel, waaronder ook alle online boekwinkels als Bol.com, bruna, primera, etc.
  6. Opname van jouw boek in de site en mailings van Walking my Revolution.
  7. Verzorging boekpromotie tours.
  8. Verzorging events en deelname aan gezamenlijke events van de auteurs van Walking my Revolution. Denk aan lezingen, seminars, workshops, themadagen, etc.
  9. Bemiddeling voor uitgifte via anderstalige uitgevers.

Alles om jouw als auteur de beste kansen te geven om jouw verhaal te delen en onder ogen te brengen van de juiste mensen.