fbpx

Ik was aan het begin van dit jaar nog zo bezig met het verwerken, dat mijn herstel minder voorspoedig gaat dan ik had gehoopt, dat ik geen tijd nam om eens echt goed stil te staan bij het nieuwe jaar.
​Wat voel ik bij het jaar 2021?
​Wat is de betekenis van dit jaar?
Waar past dit jaar binnen alle informatie die ik de afgelopen jaren heb doorgekregen? ​

Juist ook omdat ik merkte, dat ik zelf zo overliep en mij te weinig verbond met het Hogere, heb ik de NieuwsJaarsChallenge weer uit de kast gehaald. Daarin zijn we met meer dan 100 mensen bezig om onze doelen voor dit jaar neer te zetten en gaan we ook een jaarplan maken. Het bizarre daarbij is, dat ik binnen de live Q&A’s weer allemaal informatie mag herhalen die mij zo geholpen heeft, maar toch besefte ik nog niet het belang ervan.

2021 is het jaar van afronding

Totdat ik de afgelopen dagen bezig was jaarreadingen die me dat even heel duidelijk gingen maken. Het jaar 2021 is een jaar van afronding. Een jaar van puntjes op de ‘i’ zetten in onze persoonlijke groei. Die groei kan dit jaar intens gaan en ook ontzettend veel gaan opleveren.

Het is tegelijkertijd het jaar waarin we de basis neerleggen voor het nieuwe tijdperk dat er vanaf 2022 aankomt. Al jaren voel ik, dat de mensheid dan toe is aan een nieuwe fase en dat er dan van ons allemaal, maar vooral van lichtwerkers​​​​, wordt gevraagd om te gaan staan voor wie je bent en echt ook met je taken en missie naar buiten mag gaan treden. Als je dat al deed, dan zal daarin een nog grotere versterking komen. Soms in de uitbreiding van je gaven, soms in een enorme doorgroei in bereik en soms allebei.

2022 is het jaar van verdere verdieping

Vanaf 2022 is er verdere verdieping mogelijk in emoties als liefde, vertrouwen, geluk en overvloed en komen er nieuwe energieën ter beschikking die ons gaan helpen die verdere diepgang ​neer te zetten en op tot nu toe ongekende manieren te gaan ervaren. Juist daarom is het zo belangrijk om dit jaar stappen te gaan maken in jouw groei en zaken als angst, onmacht, onvrede, paniek, rusteloosheid en machteloosheid aan te pakken, zodat jij in 2022 zo optimaal mogelijk van die nieuwe mogelijkheden gebruik kan gaan maken.

Mijn hulpmiddelen

Om je te helpen een zo groot mogelijke groei te pakken, zijn mijn diensten als mijn groepshealingen en mijn jaarprogramma Bring out the real YOU perfect. Ze werken zodanig dat jij met weinig tijd van jouw kant toch gelijktijdig, meerdere blokkades en belemmerende overtuigingen kan aanpakken. Vaak zelfs zonder dat jij hiervan bewust bent en precies weet wat er is opgeruimd.

Alleen die zaken die jij echt bewust moet doen, omdat dit voor jou verhelderend en motiverend werkt, komen dan nog op jouw eigen bord. Maar dan wel op en wijze dat het al is voorgekauwd en dus lichter is of met al meteen de juiste tools bij de hand om ze aan te kunnen pakken en (deels) te transformeren.

Welke middelen passen bij jou?

Natuurlijk ben ik niet de enige met waardevolle tools en hulpmiddelen. Zo zijn er veel meer. Blijf daarom goed waarnemen wat er op JOUW pad komt en waar JIJ mee resoneert. Dat een methode, een coach of therapeut, een spreuk of een boek een ander helpt, betekent niet altijd automatisch dat het ook passend is voor jou. Blijf voelen hoe jij en jouw lichaam daarop reageren en ga voor die zaken die voor JOU goed voelen.

question-jezelf-zijn

Passende kansen voor iedereen

Laat je daarbij niet beperken door jouw budget of eventuele beperkingen van jouw gezondheid of leefsituatie. Als het daarin echt niet past, kijk dan wat er wel mogelijk is voor jou. Vaak hebben die mensen met wie je resoneert ook gratis diensten of zijn er andere programma’s die wel binnen jouw budget of mogelijkheden passen.
Onderzoek dit en vraag het Universum jou daarin te begeleiden. Misschien kom jij er dan niet meteen uit, maar mijn ervaring is, dat je dan vaak binnen enkele weken een alternatief op je pad komt die wel past bij jouw situatie, jouw budget of jouw belastbaarheid.

Geef hoe dan ook niet op. Gun jouzelf de tijd en de mogelijkheden om JUIST dit jaar te gaan voor verdere persoonlijke groei. Misschien is dat ook wel de reden, dat onze andere mogelijkheden zo worden beperkt. Juist om die tijd te creëren waardoor jij en ik kunnen werken aan onszelf.

De wereld als (collectieve) spiegel

Besef in alles wat je doet en kiest, dat het Universum altijd bezig is om er voor eenieder van ons te zijn. Dat er nu op zo veel vlakken allerlei zaken juist of in beweging zijn of dat er juist zo zichtbaar allerlei beperkingen zijn, komt door datgene wat mensen MET EMOTIE aandacht hebben gegeven.
Misschien heb jij ook wel bewust of onbewust aandacht gegeven aan onrecht. Misschien voelde jij ook al voor 2020 vaak beperkt in jouw mogelijkheden en gaf jij die beperking juist onbewust en onbedoeld met emotie aandacht in plaats van te gaan zoeken naar de kansen en mogelijkheden in die situaties. Of misschien voelde jij je ook vaak onveilig, angstig en onzeker en bleef jij in die emoties hangen in plaats van te onderzoeken hoe jij aanpassingen kon doen in je denken, spreken, schrijven, voelen en acties om meer veiligheid, zekerheid en stabiliteit te ervaren.

Juist de jaren 2020 en 2021 laten heel duidelijk zien wat wij als mensheid hebben gecreëerd. Deze jaren zijn een spiegel van onze collectieve (on)bewuste manifestaties en nodigen ons juist uit om voorbij die angst, verdeeldheid en onzekerheid te stappen en te gaan voor liefde, veiligheid, (zelf)respect, rust en vertrouwen.

Maar waar sta jij?

Wat heb jij dit jaar nodig om verder door te groeien, zodat ook jij het optimale haalt uit dit jaar en zo veel als mogelijk klaar bent voor wat wij vanaf 2022 mogen gaan ontvangen?
Maak vandaag de keuze om daarover na te denken en tijd te nemen en zorg dat jij deze maand daarin heldere keuzes gaat maken. Maak van januari 2021 jouw basis voor de rest van het jaar. Leg jouw koersen vast op de 5 belangrijkste aspecten van JOUW leven en ga ervoor!

Tip 1) Bring out The real YOU

Bij het proces van 2021 past uitstekend het jaarprogramma Bring Out the real YOU. De eerstvolgende ronde start op 1 feburari 2021. Naast de basisversie is er ook de Gold versie waarbij jij met maar liefst 30% kortingen meedoet aan alle groepshealingen binnen dat jaar!

Meer weten? Lees dan hier verder.

Tip 2) Jouw jaaareading voor 2021

Wil je weten wat er in 2021 jouw aandacht nodig heeft om er ouw beste jaar van te maken? Bestel dan een jaarreading!