fbpx

Hulp bij het schrijven van jouw verhaal met auteursondersteuning

Als auteur, en dat ben je al na het schrijven van je eerste letter, kan je tegen meerdere problemen lopen. Zeker als je voor het eerst gaat schrijven.

Natuurlijk willen wij van Walking my Revolution Publishers jou ook in die fase graag helpen met auteursondersteuning. Het maakt daarbij niet uit of jouw werk past binnen ons fonds. Jij hebt een reden waarom jou schrijft. je wil op een of andere manier andereen helpen, inspireren of vermaken en de lezer een kans bieden om meer uit zixhzelf te halen.

 

✔  Loop jij rond met het idee om jouw eigen boek te schrijven? 

✔  Loop jij vast in hoe jij dat aan moet pakken?

✔  Wil jij jouw kennis graag delen via een boek?

✔ Kom jij er steeds maar niet aan toe om jouw verhaal te beginnen of af te ronden?

✔ Of heb jij al bijna jouw boek af, maar weet je niet wat er komt kijken bij het (zelf) uitgeven?

✔  Zou jij graag een groter bereik willen creëren voor jouw verhaal?

✔  Wil jij de best passende uitgeefoptie voor jouw boek?

✔  Zie je mogelijkheden om rondom jouw boek extra activiteiten te gaan doen of te organiseren?

Dan heeft Walking my Revolution Publishers voor jou meerdere opties voor auteursondersteuning om jou als auteur verder op weg te helpen.

 

Masterclasses

In onze praktische Masterclasses leer jij in een middag wat er komt kijken bij het schrijven, uitgeven en promoten van jouw eigen boek.

Schrijftrainingen

Loop jij al tijden met het idee om jouw boek te schrijven of kom jij er maar niet aan toe, dan bieden onze schrijftrainingen de juiste tips hoe je dat met gemak kan doen. Bovendien ga je ter plekke aan de slag waardoor aan het einde van de training de basis van jouw boek staat als een huis. 

Coaching

Leent jouw boek zich ervoor om daarnaast ook extra activiteiten aan te koppelen, dan begeleiden wij jou graag om jouw mogelijkheden te gaan onderzoeken en te realiseren.

Uitgeven bij Walking my Revolution Publishers

Heb jij je manuscript al (bijna) af en past jouw boek binnen het fonds van Walking my Revolution Publishers dan kan jij een proefversie of jouw definitieve versie uitgeprint naar ons opsturen. 

Wij zoeken auteurs die hun levensverhaal willen delen of auteurs die inspirerende of zelfhulpboeken boeken hebben geschreven en daarin graag stappen extra willen zetten in zichtbaarheid en aanvullend aanbod. Samen bereiken we meer dan ieder voor zich. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden, neem dan contact met ons op.