fbpx

Geef jou boek uit bij Walking my Revolution Publishers

De optimale mix tussen self-publishing en traditionele uitgeverij
Contact

Van manuscript insturen tot uitgeven eigen boek

Manuscripten insturen

Loop jij als auteur met plannen rond om een boek te schrijven of ben je misschien al bezig of zelfs klaar? Dan is Walking my Revolution Publishers misschien wel op zoek naar jou en jouw manuscript! Als jonge uitgeverij zijn we bezig met het neerzetten van een fonds op het gebied van inspiratie, spiritualiteit, persoonlijke groei, complementaire geneeswijzen, nieuwe wetenschap, management en psychologie. Hieronder vallen ook gedichten, waargebeurde verhalen, autobiografieën en kaartensets.

Heb jij met jouw manuscript het doel je lezers te inspireren, motiveren en in hun kracht te zetten en wil jij het bereik van jouw werk vergroten? Stuur dan een mail met een korte omschrijving van jouw idee, hoe ver je bent en wat je verder doet. Walking my Revolution Publishers biedt jou namelijk de kans om jouw werk te publiceren op een wijze dat jij wordt ondersteund en gebruik kan maken van bundeling van krachten. We bieden jou de kans om jouw werk met weinig kosten en zelfs met kleine oplages toch te publiceren op een wijze dat jij met meer gemak een breder netwerk kan bereiken.

Bij Walking my Revolution Publishers behoud jij een grote mate van eigen controle en zelfstandigheid. Je kan ook zelf jouw eigen auteursexemplaren bestellen en verspreiden.

Naast een extra platform biedt Walking my Revolution Publishers je ook kansen om effectiever van directe kanalen naar winkels gebruik te maken. Zonder dat jij als auteur hiervoor hoeft te betalen, is jouw boek via iedere (online)boekhandel in Nederland en België te verkrijgen.

Met Walking my Revolution Publishers heb je een betrokken uitgeverij die jou de ideale mix biedt tussen de vrijheid van self-publishing en het ontzorgen van een traditionele uitgever. Je hebt alle voordelen van self-publising, maar dan zonder alle stress, zorgen en gedoe van zelf alles moeten regelen en verzorgen. Het enige wat jij hoeft te doen, is te schrijven en na publicatie enthousiast jouw boek promoten. De vormgeving, omslag maken, drukklaar maken, distributie en verzending nemen wij over. Verder krijg je ook ondersteuning in de promotie van jouw boek.

Dus ben jij die auteur die graag met jouw manuscript andere mensen wil raken, helpen, inspireren en ondersteunen? Wil jij ondersteuning in jouw proces van manuscript naar uitgave, neem dan contact met ons op om al jouw mogelijkheden verder te bespreken.

Uitgeven eigen boek bij Walking my Revolution Publishers

Wat zijn jouw voordelen als auteur bij Walking my Revolution Publishers?

 1. Ondersteuning tijdens het hele schrijfproces.
 2. Coveropmaak door onze vaste vormgever.
 3. Verzorging opmaak binnenwerk.
 4. Begeleiding bij het vinden van de juiste fotografen en ontwerpers wanneer jij extra wensen hebt voor de design van jouw boek. Meerkosten zijn dan voor eigen rekening.
 5. Mogelijkheid om tegen gunstige tarieven redactiewerk te laten doen door Walking my Revolution Publishers zelf.
 6. Behoud van grote mate van zelfstandigheid en beslisrecht.
 7. Verzorging van de benodigde ISBN nummers voor iedere uitgeefformaat van jouw Nederlandstalige of Engelstalig werk. Naast hardcover en paperback kan dit ook als e-boek zijn.
 8. Beschikbaarheid van jouw boek via iedere Nederlandse en Vlaamse boekwinkel, waaronder ook alle online boekwinkels als Bol.com, Bruna, Primera, etc.
 9. Opname van jouw boek in de site en mailings van Walking my Revolution.
 10. Een royalty percentage van maar liefst 20% voor hardcovers en paperbacks.
 11. Mogelijkheid om auteursexemplaren in te kopen tegen kostenprijs + servicekosten waardoor jij ook zelf via jouw site, praktijk, events, etc. jouw boek onder de aandacht kan brengen tegen een hogere eigen marge.
 12. Ondersteuning van boekpromotie tours.
 13. Verzorging events en deelname aan gezamenlijke events van de auteurs van Walking my Revolution Publishers. Denk aan lezingen, seminars, workshops, themadagen, etc.
 14. Bemiddeling voor uitgifte via anderstalige uitgevers.

Alles om jou als auteur de beste kansen te geven om jouw verhaal te delen en onder ogen te brengen van de juiste mensen.

Dat alles voor slechts eenmalig een bedrag van € 167 ex btw!

Onderneem vandaag nog vrijblijvend actie en leg jouw visie voor via het contactformulier.

Extra diensten voor auteurs

Redigeren manuscript

Heeft jouw manuscript nog een redactieslag nodig? Ook dan kan Walking my Revolution Publishers jou daarbij helpen. Ook al heb jij een mooie boodschap in jou, je bent misschien niet zo bedreven in spelling, grammatica en indeling van jouw werk. Daarom kijken we bij het beoordelen van een manuscript altijd naar de potentie en niet per sé naar de schrijfkwaliteit. Daar kunnen we samen aan werken, zodat jij jouw boodschap en jouw verhaal kan gaan delen en anderen kan gaan inspireren.

Afhankelijk van de kwaliteit en de omvang van jouw werk, krijg je een offerte voor redactiewerk. Sommigen kunnen af met een lichte vorm en anderen hebben intensievere begeleiding nodig.

De prijzen varieren over het algemeen van € 75 – 750!

Betalen in delen is mogelijk. Het gaat erom dat wij samen de publicatie van jouw boodschap op de best mogelijk wijze mogelijk maken!