Laat je inspireren

Versterk jouw persoonlijke groei met het Spiegels Transformatie Pakket

De auteur van Spiegels – een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens, zegt namelijk in haar boek  het volgende:

“Als jij drie boeken over één thema leest, heb jij meer kennis dan de doorsnee mens. En die drie boeken verhogen jouw innerlijke waarde. Als jij dan inziet dat die drie boeken genoeg zijn om meer kennis te hebben dan de doorsnee mens, dan zie jij jouw innerlijke waarde.”

Om je daar bij te helpen, heeft Walking my Revolution Publishers in het Spiegels – Transformatiepakket meerdere boeken gebundeld die jouw inzicht rondom de werking van spiegels, patronen, karma en persoonlijk groei kan helpen versterken. Dit pakket bevat:

Use a clear and attention-grabbing short paragraph to engage your audience and draw them into reading the rest of your content.

Spiegels

Dit praktische hardcover zelfhulpboek van Marieke Bertens gaat over de werking van de spiegels in je leven en hoe jij die kan ombuigen naar jouw droomleven

Ontdekkingsreis-pb-7
De ontdekkingsreis naar jezelf

Dit boek van Marianne Olink Kamphuis geeft jou meer achtergrondinformatie over gedachten, overtuigingen en de invloed van karma en chakra’s op wie je bent en hoe je dat kan ombuigen.

Kayas-Wijsheid-promo-8
Kaya’s Wijsheid

Dit boek van Claire van Winden biedt jou inspirerende, motiverende teksten waardoor jij de steun, erkenning en kracht blijft vinden om volop te gaan voor de persoonlijke groei die in jou zit.

Transformatie Journal

Dit journal van Marleen te Vaanholt geeft jou de kans om jouw beperkende gedachten, overtuigingen op papier uit te werken en jouw inzichten te bundelen.

Ga voor optimale persoonlijke groei

Bestel het Spiegels Transformatie Pakket

  • Exclusief verkrijgbaar bij Walking my Revolution Publishers.
  • Unieke bonus: het krachtige Universele Mogelijkheden Script krijg je binnen 15 minuten na het afronden van je bestelling al in je mailbox. 
  • Hoge korting: Voor deze 4 boeken tezamen betaal je geen € 92,99, maar slechts € 79,95
  • Gratis verzending!