fbpx

Bestel het Spiegel – Transformatiepakket

De auteur van Spiegels – een kijk in het onbewuste, Marieke Bertens, zegt namelijk in haar boek  het volgende:

“Als jij drie boeken over één thema leest, heb jij meer kennis dan de doorsnee mens. En die drie boeken verhogen jouw innerlijke waarde. Als jij dan inziet dat die drie boeken genoeg zijn om meer kennis te hebben dan de doorsnee mens, dan zie jij jouw innerlijke waarde.”

Om je daar bij te helpen, heeft Walking my Revolution Publishers in het Spiegels – Transformatiepakket meerdere boeken gebundeld die jouw inzicht rondom de werking van spiegels, patronen, karma en persoonlijk groei kan helpen versterken. Dit pakket bevat:

✔ het hardcover boek Spiegels van Marieke Bertens over de werking van de spiegels in je leven en hoe jij die kan ombuigen naar jouw droomleven

✔ het boek De ontdekkingsreis naar jezelf van Marianne Olink Kamphuis geeft jou meer achtergrondinformatie over gedachten, overtuigingen en de invloed van karma en chakra’s op wie je bent en hoe je dat kan ombuigen.

✔ het boek Kaya’s Wijsheid van Claire van Winden biedt jou inspirerende, motiverende teksten waardoor jij de steun, erkenning en kracht blijft vinden om volop te gaan voor de persoonlijke groei die in jou zit.

✔ het Transformatie Journal van Marleen te Vaanholt geeft jou de kans om jouw beperkende gedachten, overtuigingen op papier uit te werken en jouw inzichten te bundelen.

Bestel het Spiegels Transformatiepakket vandaag

Wanneer jij deze boeken afzonderlijk gaat kopen, dan betaal je daarvoor € 92,99. Maar alleen in dit Spiegels Transformatiepakket betaal jij slechts € 79,95.

+ exclusieve bonus

+ gratis verzending voor NL + BE.

Spiegels Transformatiepakket-shop

Meer over inhoud Spiegel – Transformatiepakket

Het Spiegels – Transformatiepakket is exclusief verkrijgbaar bij Walking my Revolution Publishers. De bonus, het krachtige Universele Mogelijkheden Script, krijg je binnen 15 minuten na bestellen al in je mailbox.  Bovendien betaal je voor deze 4 boeken tezamen geen € 92,99, maar slechts € 79,95!

Wil je liever eerst meer weten over deze boeken? Lees dan hieronder verder.

Spiegels (Hardcover, druk 1)

Spiegels een kijk in het onbewuste is het hard cover boek van Marieke Bertens dat jou in begrijpbare taal uitlegt hoe jij controle kan nemen over jouw realiteit en kan leren manifesteren vanuit Liefde voor jezelf. Dit boek neemt jou mee op een Innerlijke Reis door jouw onbewuste denken, zodat jij kan begrijpen waarom jouw leven is wat het is. Want jij manifesteerde alles wat jij vandaag hebt en ook wat jij vandaag niet hebt.

33,00

De ontdekkingsreis naar jezelf (Paperback)

In De ontdekkingsreis naar jezelf neemt Marianne Olink Kamphuis jou mee in haar ervaringen in hoe je oude patronen kan doorbreken en een meer liefdevolle houding naar jezelf kan krijgen. Met voorbeelden uit haar eigen leven en haar praktijk geeft ze jou als lezer inzichten in hoe jij bent geworden wie je bent en krijg je meer begrip voor de mensen om jou heen.

22,50

Kaya’s Wijsheid (Paperback)

Met de inspirerende teksten in Kaya’s Wijsheid biedt Claire van Winden jou graag een steuntje in de rug. Zij inspireert en motiveert jou om vooral jouw eigen weg te blijven volgen en zelfbewuster in het leven te gaan staan.

17,50

Transformatie Journal

Met dit Transformatie Journal heb je een ideaal hulpmiddel bij de hand voor iedere training, programma of coachingstraject waarbij je aan de slag gaat met jouw belemmerende overtuigingen, incorrecte percepties, onverwerkte trauma’s en de spiegels van jouw leven.

19,99

Bonus

Als exclusieve bonus, krijg je bij dit pakket het Universele Mogelijkheden Script van Marleen te Vaanholt. Zo heb jij een compleet  Spiegels – Transformatiepakket om met meer gemak het beste uit jouzelf en jouw leven te gaan halen in jouw eigen pad te open en  jouw eigen ontdekkingsreis naar jezelf aan te gaan

De prijs van het Spiegels – Transformatiepakket is geen € € 92,99, maar slechts € 79,95!

+ exclusieve bonus

+ gratis verzending voor NL + BE.

 

Bestel het Spiegels -Transformatiepakket vandaag al

Bestel het Spiegels Transformatiepakket vandaag en heb dit pakket met 1 – 3 werkdagen in huis.