fbpx
Kleurplaat-magische-boog-header

Kleurplaten winactie boek De Magische Boog 

Maak kans op het boek De magische Boog

Ben jij tussen de 3 en 12 jaar en wil jij kans maken op 1 van de 3 boeken van De Magische Boog? Download dan snel de kleurplaat en pak je potloden, stiften, stickers, glitters en alles wat je verder nog kunt bedenken. Versier jouw kleurplaat zo goed als je kunt en vergeet niet om daarna je naam en leeftijd erop te schrijven.

Als je helemaal tevreden bent,
💗 maak je een foto van jouw kleurplaat,
💗 mail je die foto naar de uitgeverij Walking my Revolution Publishers via emailadres admin@walkingmyrevolution.com en
💗 hang je daarna jouw prachtige kleurplaat op een plek op waar jij zelf blij van wordt.

De kleurplaat moet uiterlijk 12 december 2021 bij ons binnen zijn.

Cover-Magische-boog-vz-20211117
De Magische Boog is een boek met 12 meditaties voor kinderen in de vorm van mooie verhalen die je hart aanraken. Je kan de meditaties voorlezen of beluisteren via QR code. Via de magische boog gaat je kind met de hulp van een prachtig dier, een sterke boom, een stralende ster of een krachtige waterval in zichzelf op zoek naar verborgen schatten of krachten.
Je kan het boek De Magische Boog nu alvast bestellen. Maar alleen bij Walking my Revolution Publishers krijg je dan bij bestelling alvast de meditatie van De eenhoorn als verhaal en audio in jouw mailbox.
Op 13 december 2021 nemen de auteur Eef Bonkoffsky en uitgever Marleen te Vaanholt samen alle inzendingen door. Per leeftijdscategorie, 3-5, 6-9 en 10-12 jaar, maken zij de winnaars bekend. 
 
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Inzendingen dienen verstuurd te zijn naar admin@walkingmyrevolution.com

Vergeet niet alvast jouw naam en leeftijd door te geven. Jouw privacy is belangrijk voor ons. Het e-mailadres zal alleen gebruikt worden om je te informeren als je de winnaar bent.