fbpx

Buik Chakra Healing (12 jan 2023)

33,00

Om te werken aan blokkades die voortkomen uit het collectieve of familiekarma houdt Marleen te Vaanholt een serie healingen die per chakra en de daaraan gekoppelde thema’s jou gaat helpen de huidige hoge en intensieve energieën van de Nieuwe Tijd zodanig in te zetten, dat jij oude pijnen en blokkades kan helen en transformeren. Op 12 januari 2023 gaan we aan de slag met de Buik Chakra Healing.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Buik Chakra Healing (12 jan 2023)  × 1 33,00
Subtotaal 33,00
Totaal 33,00 (inclusief 5,73 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Met de Buik Chakra Healing ga je met de hulp van Aartsengel Uriel je meer openstellen voor jouw gevoel. Je leert sneller te schakelen tussen emoties en beter te herkennen wat van jou is en wat je hebt opgepakt van een ander. De grenzen worden inzichtelijker en je herkent met meer gemak waar jij of de ander staat zonder daarbij een oordeel te hoeven hebben.

Deze Buik Chakra Healing is voor jou als jij:

💠 jij je jezelf en anderen snel veroordeelt;

💠 jij je vertrouwen hebt verloren in wat je voelt;

💠 andere mensen nodig hebt om je goed te voelen;

💠 gauw van slag raakt door negativiteit van anderen of jouw energie leegloopt bij bepaalde mensen of situaties;

💠 jij meer wil vertrouwen op jouw onderbuikgevoel

De achterliggende blokkades worden tijdens de Buik Chakra Healing zo veel en zo ver als mogelijk getransformeerd als jij op dat moment aankan. Daarna kan jij met hulp van het Afstemscript Optimaliseren van Jouw Breinen en de Buik Chakra Meditatie zelfstandig verder werken aan de punten die verbonden zijn met deze chakra.

Datum healing: 12 januari 2023

Andere suggesties…