fbpx

Coachingstraject van 6 sessies

347,00

Maak gebruik van een Coachingstraject van 6 sessies als jij kortdurende ondersteuning zoekt en daarbij iemand kan gebruiken die zich echt op jou en jouw situatie kan afstemmen en kan meevoelen waar nu de echt jouw blokkades en blinde vlekken zitten.

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Coachingstraject van 6 sessies  × 1 347,00
Subtotaal 347,00
Totaal 347,00 (inclusief 60,22 Hoogtarief)
  • Selecteer je bank

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Voor wie is een Coachingstraject van 6 sessies bedoeld?

Loop jij vast in jouzelf of jouw omstandigheden?

Weet jij van jezelf, dat er in jouw leven veel speelt en eigenlijk meerdere van die onderwerpen jouw volle aandacht verdienen?

Kom jij er alleen niet voldoende uit?

Voel jij, dat je meer uit jezelf kan halen, dan je nu doet?

Sta jij open voor hulp en wil jij gaan voor die doorbraken en inzichten die jou verder gaan helpen?

Kies dan voor een Coachingstraject van 6 sessies van 45-60 minuten en ga voor ongeveer 3 maanden aan de slag op een wijze die helemaal is afgestemd op jou en jouw behoeften!

Wat krijg je bij een Coachingstraject van 6 sessies?

Bij een Coachingstraject van 6 sessies zijn maatwerk, flexibiliteit en afstemming de sleutelwoorden. Via beeldbellen met behulp van Zoom of via coaching bij Marleen te Vaanholt op de praktijk ga je in gesprek. Op basis van de door jou aangedragen punten voelt Marleen met je mee en kan jij tot de kern komen van jouw blokkades of kom jij voorbij jouw blinde vlekken. Op basis daarvan kom je tot de stappen en acties die nodig zijn om jou verder te brengen.

In de eerste sessie gaat de aandacht volledig naar jouw hulpvraag en staat Marleen te Vaanholt jou bij als coach, heldervoelend trance medium en healer. Je krijgt hierdoor niet alleen toegang tot die informatie die diep in jou verborgen zit, maar kan ook vragen stellen over waar jouw leven naar toe mag gaan en wat jouw meest ideale pad mag zijn. Marleen kan namelijk dankzij haar eigen methode jou antwoorden verschaffen vanuit kanalen waar velen alleen maar van kunnen dromen.

In de 5 vervolgsessies kan je met Marleen de voortgang bespreken. Hoe heeft alles uitgepakt en waar loop je toch nog tegen aan? En wat is nu volgende hindernis die je mag nemen en wat mag nu jouw aandacht hebben?

Deze vervolgsessies hebben meestal een interval van ca 14 dagen. Op basis van beide agenda’s worden die aan het eind van de eerste sessie ingepland.

Vanuit afstemming naar antwoorden en doorbraken

Met een Coachingstraject van 6 sessies bij Marleen te Vaanholt heb jij toch de volledige regie en alle flexibiliteit om precies datgene er uit te gaan halen wat bij jou past en wat jij NU nodig hebt. Met de zes sessies die op jouw situatie worden ingepland krijg jij de steun en ondersteuning die bij jou past op het moment dat JIJ het nodig hebt. Samen zorgt dit ervoor, dat jij weer grip krijgt op jouw emoties en jouw leven!

Bestel nu jouw Coachingstraject van 6 sessies

Bestel nu jouw Coachingstraject van 3 maanden van 6 sessies van ca. 45-60 minuten en pak jouw kans om weer een stap verder te komen. Binnen 2 werkdagen na bestelling wordt er met jou contact opgenomen om een afspraak in te plannen op de wijze en tijd die het beste bij jou past.

Het gesprek zelf zal plaatsvinden met behulp van Zoom. Jij krijgt daarvoor per mail of Messenger een persoonlijke link die jou toegang geeft tot het gesprek. Dat gesprek wordt opgenomen waardoor jij het zelf kan terugkijken wanneer jij maar wil.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om bij Marleen op de praktijk te komen en dan in persoon met haar te werken als je dat fijner vindt.

Dus als jij jouw antwoorden zoekt en grip wil krijgen op jouw leven en daarbij hulp kan gebruiken van iemand die zich liefdevol op jou kan afstemmen, bestel dan nu jouw Coachingstraject van 6 sessies.

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Coachingstraject van 6 sessies” te beoordelen

Andere suggesties…