fbpx

Crystal Keys Healing

125,00

Ben jij er klaar voor om te werken aan diepliggende blokkades vanuit verre generaties of andere levens? Boek dan een Crystal Keys Healing bij Marleen te Vaanholt en laat je daarin liefdevol ondersteunen.

10 op voorraad

Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Crystal Keys Healing  × 1 125,00
Subtotaal 125,00
Totaal 125,00 (inclusief 21,69 Hoogtarief)
  • Bestel nu en maak zelf binnen 14 dagen het bedrag over.

Jouw persoonlijke informatie zal alleen worden gebruikt voor het kunnen plaatsen en afhandelen van jouw bestelling en voor het kunnen optimaliseren van onze dienstverlening aan jou, zoals gemeld in ons privacybeleid.

Beschrijving

Crystal Keys Healing

Loop jij steeds tegen bepaalde punten aan en heb jij het gevoel, dat de bron mogelijk in andere generaties of levens zit? Dan kan jij die met een Crystal Keys Healing gaan doorbreken!

Crystal Keys is een methode die is ontvangen door de Schotse Kathleen Murray. Binnen deze methode ontvang jij een behandeling met behulp van Lemurische kristallen, kristallen schedels, edelstenen, energiekaarten, symbolen en mandala’s en geluid die doorwerken op je lichaam en geest en maar liefst één of meerdere generaties terug, vorige levens en in het bijzonder op miasmen.

Miasmen zijn ziektes die al lange tijd in ons geworteld zijn. Ze komen voort uit verkeerd denken en een ziekmakende cultuur en uiten zich in allerlei symptomen waarvan mensen niet zomaar afkomen. Binnen de Crystal Keys wordt ook gesteld, dat die miasmen ook hun oorsprong kunnen hebben in Planetaire miasmen, Stellaire miasmen en zelfs Zonnestelsel miasmen.

Voorbereiding Crystal Keys Healing

Na het plannen van een afspraak van deze Privé Healing bij Marleen te Vaanholt thuis, gaat ze ongeveer de dag van te voren al jouw punten uittesten. Naast speciale symbolen en afbeeldingen is dit ook en zeer uitgebreide lijst van miasmen. Daarna wordt getest in hoeverre zij jou belemmeren en waar de betreffende miasmen zich in jouw lichaam uiten. Alleen al dit overzicht werkt al vaak heel verhelderend. Daarna wordt gevraagd of het veilig is om alles in een keer weg te nemen en of er nog een bepaalde volgorde in moet zitten.

Healingmandala

Op de dag van de healing zelf wordt er speciaal voor jou een healingmandala neergezet. Zo’n mandala bestaat kristallen, kristallen schedels, orakelkaarten, symbolen, prenten, edelstenen, beelden en natuurlijk de set met 13 Lemurische kristallen die samen de Crystal Keys vormen. Deze set is de sleutel naar jouw herstel en helpt het gehele proces op gang te brengen en te versnellen.

Healingsessie

Tijdens de healingsessie bespreekt Marleen te Vaanholt de belangrijkste gevonden punten met je door. Samen met andere informatie die zij tijdens de voorbereidingen over je heeft binnengekregen.

Daarna is het tijd voor het ontvangen van de healing. Je mag hiervoor plaatsnemen op een dikke zachte mat en dan gaat Marleen intuïtief aan de slag om jou die Crystal Keys Healing te geven die bij jou en de gevonden punten past.

Doel

Iedere sessie is hierbij uniek. Ook de duur kan per persoon of sessie verschillen. Het doel van de healingsessie is om alle gevonden probleemgebieden en miasmen weg te nemen of wel te neutraliseren.

Na het afronden van de healing test Marleen uit in hoeverre het al is gelukt. Op basis van die informatie geeft ze vervolgens aan hoe lang de cirkel waarschijnlijk nog zal moeten blijven staan om het hele transformatiewerk af te ronden. Dit kan variëren van enkele uren tot enkele dagen.

Bijdrage

Ook al zit er voor Marleen te Vaanholt een sterk wisselend aantal uren in een Crystal Keys Healing, jij betaald een vast bedrag. Zo kom jij niet onverwacht voor verrassingen te staan als er meer uitkomt, dan jij voor mogelijk had gehouden.

Geïnteresseerd in een Crystal Keys Healing?

Ben jij na het lezen geïnteresseerd in een Crystal Keys Healing, bestel dan nu jouw sessie! Na ontvangst van de bestelling neemt Marleen contact met je op voor het plannen van de healing.

Mocht je eerst nog extra vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Keys Healing” te beoordelen