fbpx

Dagelijkse Inspiratie Giftpack compleet

3 Paperbacks + 365 dagmails Bestel in één keer 3 bundels met inspiratie teksten èn ontvang een jaar lang Dagelijkse Inspiratie in jouw mailbox

55,00

Betaal veilig via Mollie betaalprovider of kies voor de optie Bankoverschrijving en maak zelf het bedrag over.

mollie-betalingen
  • Verzendkosten Nederland: € 2,50. Bij bestellingen boven de € 20 gratis verzending.
  • Verzenkosten België: € 4,50 en Duitsland € 5,99. Bij bestellingen boven de resp. € 30 of 35 gratis verzending.
  • Verzendkosten Frankrijk, Spanje en Portugal: standaard korting op de verzendprijs. Bij bestellingen boven de € 35 wordt die korting hoger. Boven de € 75 gratis verzending.

Verzending binnen 1 – 2 werkdagen.

Boekenpakket + een jaar lang mails

Ga voor de alle 3 de boeken van Marleen te Vaanholt met daarbij een jaar lang haar Dagelijkse Inspiratie in je mailbox

Je krijgt in het Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet:

💠 het boek Vandaag volg ik mij hart t.w.v. € 12,50,

💠 het boek Tekens van liefde druk 1 t.w.v. € 12,50,

💠 het boek Tijd voor een nieuw begin t.w.v. € 12,50,

💠 een jaar lang de Dagelijkse Inspiratie per mail t.w.v. € 24,95,

💠 een op jou afgestemde Persoonlijke Boodschap van Marleen te Vaanholt, en

💠 gratis verzending voor NL + BE,

Deze boeken bevatten een selectie van Marleen te Vaanholts dagelijkse inspirerende en motiverende teksten. Je kan hiermee jezelf en jouw leven op een liefdevolle en luchtige wijze onderzoeken. Het brengt je in contact met je Ware Zelf, jouw Innerlijke kompas en jouw gevoel. Het geeft jou de kracht, het (zelf)vertrouwen, doorzettingsvermogen en de inspiratie hoe jij dat per dag op een liefdevolle wijze kan aanpakken. Daarnaast helpen deze teksten jou ongemerkt de Universele wetten te leren begrijpen en toe te passen.

Hoe gebruik je dit Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet?

Of je nu een van de boeken van voor naar achteren leest of iedere dag op gevoel een pagina pakt, je zal zien, dat je ongemerkt aan het denken wordt gezet. Zelfs als je de teksten alleen maar leest, dan gaan ze toch daarna doorwerken op je onderbewuste en ga je eigenlijk toch stiekem en ongemerkt met de boodschap aan de slag.

Dat is nu de kracht van Marleens teksten en ander werk. Ze raken je op diepere lagen. Zij zetten jou in je kracht. Ze moedigen jou aan om door te pakken, hoe moeilijk sommige stappen soms ook lijken. Zij helpen jou op jouw eigen tijd en wijze de ruimte in jezelf te vinden om die volgende stap van groei te gaan maken die jij vandaag kan maken. En dan niet omdat het moet, maar omdat jij ervoor kiest en gelooft in jouzelf.

Marleen te Vaanholt’s dagelijkse inspirerende teksten zijn voor velen een grote steun in hun proces van groei. En nu met dit Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet kan jij die teksten erbij pakken die jij vandaag nodig hebt om jouw volgende stap te zetten in jouw eigen persoonlijke pad van groei. Lekker vanuit de mailbox of met één van de boeken in je luie stoel.

Speciale boodschap er gratis bij

Het Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet is alleen bij Walking my Revolution te verkrijgen. Na aankoop krijg je er ook speciale persoonlijke afgestemde boodschap bij van Marleen te Vaanholt.

Wanneer je het boek aan iemand anders cadeau wil geven, vermeld dan de voornaam van die persoon in het veld Opmerkingen. Marleen te Vaanholt, schrijft dan speciaal voor diegene een boodschap.

Speciale aanbieding voor de Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet

Voor dit Dagelijkse Inspiratie Giftpack Compleet betaal je nu geen € 134,50, maar slechts € 55!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dagelijkse Inspiratie Giftpack compleet”

Wacht even!


Mogen wij jou met ons sterk groeiende aanbod inspireren en ondersteunen op jouw pad van persoonlijke groei?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF en blijf op hoogte.