fbpx

Dagelijkse inspiratie giftpack 1

25,00

Bestel nu het Dagelijkse Inspiratie Giftpack en heb in één keer beide bundels met dagelijkse inspiratieteksten van auteur en spiritueel inspirator Marleen te Vaanholt in huis.

Artikelnummer: GIft-pack-DI Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Na het verschijnen van Vandaag volg ik mijn hart! in november 2018 kwam een jaar later al de volgende bundeling Tekens van Liefde  uit. Om het voor jou nog aantrekkelijker te maken om de boeken van auteur en spiritueel motivator Marleen te Vaanholt aan te schaffen, heeft Marleen voor jou een speciaal Dagelijkse Inspiratie Giftpack samen gesteld. Hierin zitten niet alleen beide bundels, maar krijg je ook nog een speciaal op jou afgestemde boodschap erbij! Die krijg je op een losse kaart die hoort bij een van haar dagelijkse inspiratie teksten. Zo kan jij de boodschap voor jezelf houden en het boek naar harte lust delen, uitlenen of cadeau geven.

Voor dit  betaal jij slechts € 25,00! Je betaalt dus GEEN verzendkosten! Zowel niet naar Nederland als naar België!

Bestel jouw Dagelijkse Inspiratie Giftpack vandaag nog en heb met enkele dagen tientallen teksten tot je beschikking die jou inspireren en motiveren om meer uit jezelf en jouw leven te gaan halen!

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 21 × 13 × 2 cm

Andere suggesties…